Yat dinlen iş yapma bugün ben hep yatmıştım korkma kuzum geçicek bu da her şey yolundadır merak etme yeter ki kırmızı taze kan gelmesin Allah korusunKorkuyorum leke geldikçe
Kırmızılar geldiiiii
Benim de gelse de rahatlasamKırmızılar geldiiiii
Insallah canim. Allah sana sifa versin bebisini korusun. Sonuçların çıkmadı mi dahaÜzülme kuzum birdahaki ay inşallah bende lekelenme başladı korkuyorum bende
Canım yaptın mı test..Doktor için sordum canım.Kendim bu ay ovulayon kitiyle yaptım ama sabah erken gebelik testi yaptım. Bat 1 eylül. Negatif cıkınca randevu alıcam. Vajinal ultrasonla bakılıyor di mi yumurtlamaya ?
Walla canim beklemekten iyidir. Umarim senin pozitif olur kan degerlerinBenim de gelse de rahatlasam
Kuzum kayınvalidemin doktoruna gözüktük devlet hastanesidi o yüzden yarın çıkacak dua et kuzumInsallah canim. Allah sana sifa versin bebisini korusun. Sonuçların çıkmadı mi daha
Hic sanmıyorum canım olsa testte pembelik çıkardı cunku 3 gün gectiWalla canim beklemekten iyidir. Umarim senin pozitif olur kan degerlerin
Allah bebisini sana bagislasin kuzum.. Sen icini ferah tut. Bebisi de strese sokma sakin. Yavrun sana tutunmaya calisiyor ona destek ol canimKuzum kayınvalidemin doktoruna gözüktük devlet hastanesidi o yüzden yarın çıkacak dua et kuzum
Ben en son dun gece bile test yaptim. Tamamen negatifti. Gelecek ay kismet olur insallahHic sanmıyorum canım olsa testte pembelik çıkardı cunku 3 gün gecti
Kızlar sonuç çıkmış değer düşmüş kimyasalmı oluyor ay sakin olamıyorum
canım sakin ol hcg 2 yazan yer mi sonuç
Galiba kuzum orası bugun doktor gayet iyi rahim kendini hazırlıyor dedi niye böyle oldu
Eşim acile götürüyor cnm en azından ne nedr bilelim ama kimyasal büyük ihtimalcanım benim öyleysede üzülme ultrasonda yumurtalıkların gayet güzel çıkmıştır rahime bakınca ondan söylemiş olabilir...
alttan baksaydı o kanın ne olduğunu söyleyebilirmiydi bilmiyorum ama...
Eşim acile götürüyor cnm en azından ne nedr bilelim ama kimyasal büyük ihtimal
Ciddimisinnn. Uzulme tatlim icin temizlensin birdahaki ay kalalim hamile. Ben simdi kasiklarda ayiptir soylemesi altta batma oldu. Herhlde oldum diye kostum eve ama malesef yine yok yine yok. Sen bari bu izdiraptan kurtuldun!!!Kırmızılar geldiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?