An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

O kadar kısa sürede alıştım ki korkuyorum lekelenme olunca rabbimden tek dileğim hayırlısı ve sağlıklı ise benimle olsun ama üzülüyorum leke geldikçe korkuyorum

Doktor için sordum canım.Kendim bu ay ovulayon kitiyle yaptım ama sabah erken gebelik testi yaptım. Bat 1 eylül. Negatif cıkınca randevu alıcam. Vajinal ultrasonla bakılıyor di mi yumurtlamaya ?
Canım yaptın mı test..

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,sizleri uzun süredir takip ediyorum sonunda bende aranıza katılmaya karar verdim :) Adetime 9 gün var bende beklemediyim , hep kendimi dinliyorum göğüslerim de hafif bir acıma var (özellikle sol göğsün alt kısmında), karnımın alt kısmında bir haftadır hafif bir ağrı var.İşin garibi akıntım oldukça az geliyor.Temmuz ayında doktora gittiğimde enfeksiyon olduğumu söyleyerek bir ilaç vermişti, ondan sonra akıntım normale döndü ama şimdi neredeyse yok gibiKendimi umutlandırmak istemiyorum ama kendimi dinlemeden de duramıyorum. Rabbim inş . en kısa sürede bekleyen herkese bebiş nasip etsin.

Kızlar sonuç çıkmış değer düşmüş kimyasalmı oluyor ay sakin olamıyorum

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 44
Galiba kuzum orası bugun doktor gayet iyi rahim kendini hazırlıyor dedi niye böyle oldu

canım benim öyleysede üzülme ultrasonda yumurtalıkların gayet güzel çıkmıştır rahime bakınca ondan söylemiş olabilir...
alttan baksaydı o kanın ne olduğunu söyleyebilirmiydi bilmiyorum ama...

canım benim öyleysede üzülme ultrasonda yumurtalıkların gayet güzel çıkmıştır rahime bakınca ondan söylemiş olabilir...
alttan baksaydı o kanın ne olduğunu söyleyebilirmiydi bilmiyorum ama...
Eşim acile götürüyor cnm en azından ne nedr bilelim ama kimyasal büyük ihtimal

Eşim acile götürüyor cnm en azından ne nedr bilelim ama kimyasal büyük ihtimal

git cnm çok iyi olur bizide haberdar et rabbim hayırlısını versin ama kimyasalsada üzülme bende yaşadım belkide şuan yaşadığımda bu bilmiyorum ama kimyasaldan sonra çok daha kolay hamile kalınıyor ve rahimi temizliyormuş bir nevi vucüdu gebeliğe hazırlıyor ....zaten kaybedilen bebek değil döllenen yumurta ve sperm ve sağlıklı değil .... bunu unutma bebeğimi kaybediyorum gibi düşünme sakın bu arada inşallah kimyasal değildir yerleşme kanamasıdır ......

Kırmızılar geldiiiii
Ciddimisinnn. Uzulme tatlim icin temizlensin birdahaki ay kalalim hamile. Ben simdi kasiklarda ayiptir soylemesi altta batma oldu. Herhlde oldum diye kostum eve ama malesef yine yok yine yok. Sen bari bu izdiraptan kurtuldun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…