26 agustosta böyle çıktı 10 eylül adet günümMerhaba canım takibe al iki günde bir kan ver verecek olan Allah artabilir bence yalnız adetine 12 gün varken mi bu değer çıktı orayı anlamadım 2 gün mu
Üzülme canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Hamile kalabiliyosun bunu öğrenmiş oldun bu aradada..tez zamanda bi daha olur inş.. Bana dememişsin ama bende yazmak istedim...Kızlar kimyasal gebelik yaşamısım doktorum üzülme sağlıklı birşey bu aslında dedi bir nevide olsa kendimi avutuyorum bebek yoktu çünkü ortada rabbime şükürler olsun sağlıklı ise olsun dedim olmadı vardır bildiğiyani kırmızılar gelecek kızlar önümüzdeki aylar devam :) pilli-bebek fnd_50 Afitab_ Hollymom Askn89
Üzülme canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Hamile kalabiliyosun bunu öğrenmiş oldun bu aradada..tez zamanda bi daha olur inş.. Bana dememişsin ama bende yazmak istedim...
Canım bende geçen ay yaşadım şimdi yine hamileyim rahat ol yani rahmini temizliyor bana da aynısını demiştiKızlar kimyasal gebelik yaşamısım doktorum üzülme sağlıklı birşey bu aslında dedi bir nevide olsa kendimi avutuyorum bebek yoktu çünkü ortada rabbime şükürler olsun sağlıklı ise olsun dedim olmadı vardır bildiğiyani kırmızılar gelecek kızlar önümüzdeki aylar devam :) pilli-bebek fnd_50 Afitab_ Hollymom Askn89
İnş canım...Allah razı olsun cnm iyi kide yazdın çok saol moral verdin. Kısmetse rabbim hepimize nasp etsin
üzülme canım kimyasal gebelik sağlıklı bir şey insan üzülüyor ama üzülme sakın rahmin artık hazır sağlıklı bir gebeliğe böyle düşünKızlar kimyasal gebelik yaşamısım doktorum üzülme sağlıklı birşey bu aslında dedi bir nevide olsa kendimi avutuyorum bebek yoktu çünkü ortada rabbime şükürler olsun sağlıklı ise olsun dedim olmadı vardır bildiğiyani kırmızılar gelecek kızlar önümüzdeki aylar devam :) pilli-bebek fnd_50 Afitab_ Hollymom Askn89
Aynen cnm ondan dolayı üzülmüyorum sağlıklı değişmiş çünküCanım bende geçen ay yaşadım şimdi yine hamileyim rahat ol yani rahmini temizliyor bana da aynısını demişti
Gemis olsun canim. Kimyasal gebelikten sonra hamile.kalmak kolaylasiyormus. Sen iyice dinlen kendine gel hastalik bitiminde calismalara hiz ver. Allah'tan umut kesilmez.Kızlar kimyasal gebelik yaşamısım doktorum üzülme sağlıklı birşey bu aslında dedi bir nevide olsa kendimi avutuyorum bebek yoktu çünkü ortada rabbime şükürler olsun sağlıklı ise olsun dedim olmadı vardır bildiğiyani kırmızılar gelecek kızlar önümüzdeki aylar devam :) pilli-bebek fnd_50 Afitab_ Hollymom Askn89
üzülme canım kimyasal gebelik sağlıklı bir şey insan üzülüyor ama üzülme sakın rahmin artık hazır sağlıklı bir gebeliğe böyle düşün
Adet de bi tuhaf geliyor ama en aZindan umut etmekten kurtuldum. BelirsiZlik cok gicik bi durum zaten. Eylul ayindan umut edicez artik. Senin de hakkinda hayırlısı olsun kuzumCiddimisinnn. Uzulme tatlim icin temizlensin birdahaki ay kalalim hamile. Ben simdi kasiklarda ayiptir soylemesi altta batma oldu. Herhlde oldum diye kostum eve ama malesef yine yok yine yok. Sen bari bu izdiraptan kurtuldun!!!
Gemis olsun canim. Kimyasal gebelikten sonra hamile.kalmak kolaylasiyormus. Sen iyice dinlen kendine gel hastalik bitiminde calismalara hiz ver. Allah'tan umut kesilmez.
Kızlar kimyasal gebelik yaşamısım doktorum üzülme sağlıklı birşey bu aslında dedi bir nevide olsa kendimi avutuyorum bebek yoktu çünkü ortada rabbime şükürler olsun sağlıklı ise olsun dedim olmadı vardır bildiğiyani kırmızılar gelecek kızlar önümüzdeki aylar devam :) pilli-bebek fnd_50 Afitab_ Hollymom Askn89
Öyle yapcam cnm çok saolun valla iyiki varsınız
Doktor bugun folidoce vermişti cnm onu aldık şimdi bu ay onada başladım daha iyi olur belki
canım benim şimdi girebildim ben de hastaneden geldim oturdum şimdi. uzulme olur mu RABBim hayırlısını versin inşaALLAH saglıklı bebişin olur hiç canını skmaÖyle yapcam cnm çok saolun valla iyiki varsınız
Üzüldüm canım. Hayırlısı böyleymis. Bir dahaki ay bomba gibi doncezKızlar kimyasal gebelik yaşamısım doktorum üzülme sağlıklı birşey bu aslında dedi bir nevide olsa kendimi avutuyorum bebek yoktu çünkü ortada rabbime şükürler olsun sağlıklı ise olsun dedim olmadı vardır bildiğiyani kırmızılar gelecek kızlar önümüzdeki aylar devam :) pilli-bebek fnd_50 Afitab_ Hollymom Askn89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?