An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Bu arada ben geldim canlarim. Tuvalette oturuyorum adetim yine gelmedi ben fenalik geciriyorum. Bugun testler gelir diye prk de sevindiydim onlar da gelmedi

Merhaba canım takibe al iki günde bir kan ver verecek olan Allah artabilir bence yalnız adetine 12 gün varken mi bu değer çıktı orayı anlamadım 2 gün mu
26 agustosta böyle çıktı 10 eylül adet günüm

Kızlar kimyasal gebelik yaşamısım doktorum üzülme sağlıklı birşey bu aslında dedi bir nevide olsa kendimi avutuyorum bebek yoktu çünkü ortada rabbime şükürler olsun sağlıklı ise olsun dedim olmadı vardır bildiği yani kırmızılar gelecek kızlar önümüzdeki aylar devam :) pilli-bebek fnd_50 Afitab_ Hollymom Askn89

Üzülme canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Hamile kalabiliyosun bunu öğrenmiş oldun bu aradada..tez zamanda bi daha olur inş.. Bana dememişsin ama bende yazmak istedim...

Üzülme canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Hamile kalabiliyosun bunu öğrenmiş oldun bu aradada..tez zamanda bi daha olur inş.. Bana dememişsin ama bende yazmak istedim...

Allah razı olsun cnm iyi kide yazdın çok saol moral verdin. Kısmetse rabbim hepimize nasp etsin

Canım bende geçen ay yaşadım şimdi yine hamileyim rahat ol yani rahmini temizliyor bana da aynısını demişti

üzülme canım kimyasal gebelik sağlıklı bir şey insan üzülüyor ama üzülme sakın rahmin artık hazır sağlıklı bir gebeliğe böyle düşün

Gemis olsun canim. Kimyasal gebelikten sonra hamile.kalmak kolaylasiyormus. Sen iyice dinlen kendine gel hastalik bitiminde calismalara hiz ver. Allah'tan umut kesilmez.

üzülme canım kimyasal gebelik sağlıklı bir şey insan üzülüyor ama üzülme sakın rahmin artık hazır sağlıklı bir gebeliğe böyle düşün

İlk başta kötü oldum ağladım kuzum eşim sakinleştirdi rabbim isteyen herkese banada tez zamanda birdaha nasip etsin

Ciddimisinnn. Uzulme tatlim icin temizlensin birdahaki ay kalalim hamile. Ben simdi kasiklarda ayiptir soylemesi altta batma oldu. Herhlde oldum diye kostum eve ama malesef yine yok yine yok. Sen bari bu izdiraptan kurtuldun!!!
Adet de bi tuhaf geliyor ama en aZindan umut etmekten kurtuldum. BelirsiZlik cok gicik bi durum zaten. Eylul ayindan umut edicez artik. Senin de hakkinda hayırlısı olsun kuzum

Doktor bugun folidoce vermişti cnm onu aldık şimdi bu ay onada başladım daha iyi olur belki

canım çok geçmiş olsun üzülme sana giderken yazdım korkulacak bişey değil için temizleniyor sağlıklı gebeliğe hazırlık hem biliyorsun sağlıksız döllenme bendede kahve rengi akıntı başladı dilerim adete çevirmez ama kimyasaldan tecrübeli olduğum için hiç zannetmiyorum kesin adet olacağım....

Doktor bugun folidoce vermişti cnm onu aldık şimdi bu ay onada başladım daha iyi olur belki

daha başlamadın mı cnm ona 3 ay önceden başlanıyor zaten bitince yine al doktorun yazmasına bile gerek yok ben eczaneden gidip alıyorum hatta doktora söyledim oda gidip alabilirsin gebelik düşünüyorsan dedi...

Öyle yapcam cnm çok saolun valla iyiki varsınız
canım benim şimdi girebildim ben de hastaneden geldim oturdum şimdi. uzulme olur mu RABBim hayırlısını versin inşaALLAH saglıklı bebişin olur hiç canını skma

kızlar ben de şim di geldim muayane oldum iyice anlattım bütün derdimi kist attıgımı 2 bucuk aydır folik asit kullandıgımı hamilelik istediğimi söyledim. Folik asit kullanmakla çok iyi etmişsin dedi.alttan muayene yapalım bir de kan testinden hormonlarına bakalım dedi.alttan ultrason la baktı, elhamdülillah RABBİME hamd olsun temiz birşey görünmüyor dedi.bir de kan testine bakarsak değerlerine polistik over var mı yok mu ona göre hareket ederiz dedi.kan testim çıkmış netten mesaj geldi.doktoru aradım da asistanı çıktı doktor birazdan arar dedi daha aramadı onu bekliyorum kizlar

Üzüldüm canım. Hayırlısı böyleymis. Bir dahaki ay bomba gibi doncez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…