Insallah kan testi sonuclarinda iyi cikar canim. Allah gonlune gore versin :)kızlar ben de şim di geldim muayane oldum iyice anlattım bütün derdimi kist attıgımı 2 bucuk aydır folik asit kullandıgımı hamilelik istediğimi söyledim. Folik asit kullanmakla çok iyi etmişsin dedi.alttan muayene yapalım bir de kan testinden hormonlarına bakalım dedi.alttan ultrason la baktı, elhamdülillah RABBİME hamd olsun temiz birşey görünmüyor dedi.bir de kan testine bakarsak değerlerine polistik over var mı yok mu ona göre hareket ederiz dedi.kan testim çıkmış netten mesaj geldi.doktoru aradım da asistanı çıktı doktor birazdan arar dedi daha aramadı onu bekliyorum kizlar
Amin canım inş. Çıkarsa mucize olur zaten :))Insallah kan testi sonuclarinda iyi cikar canim. Allah gonlune gore versin :)
Yok cnm bilmiyordum ben valla burdan öğrendim kullanmam gerektiğini :) bugünden itibaren içicem fakat reçetede aç alın diyor ama eczane tok yazmış nasıl içeyim kipilli-bebek inş canım bakalım nasıl cikacak
fnd_50 rabbim böyle nasip etmiş ne verirse çok şükür sanada çok sevindim inşallah kanda güzel çıkacak bakalım bu ay çalışmalara
Askn89 inşallah senin vardır kuzum dualarımız szinle
Yok cnm bilmiyordum ben valla burdan öğrendim kullanmam gerektiğini :) bugünden itibaren içicem fakat reçetede aç alın diyor ama eczane tok yazmış nasıl içeyim kipilli-bebek
İnş canım bakalım ne cikcak
fnd_50 rabbim böyle nasip etmiş ne verirse çok şükür sanada çok sevindim inşallah kanda güzel çıkacak bakalım bu ay çalışmalara
Canım muhakak haber et insaALLAHKizlaar çıkışta kan vermeye gidiyom yarın gitcektim işim çıktı. Negatif biliyorum ama en azından kafamdan acaba sorusu gidecek rahatliycam adetim de gelir ins
Turkanimmm bana kist tedavimi uygulayan doktorum gebelik düşünüyorsan folik asit yazayım sana onu iç 3 ay öncesinden demişti. Folic 1 tablet diye bi folik asit yazmıştı. Ben de onu içiyorum iki buçuk aydır. İNSALLAH RABBİM yüzümüzü güldürür doktor henüz aramadı beklemedeyim kan sonucu da iyidir İNSAALLAH çalışmalara devam:) dedi ki bana doktor kendinize boş yere stres yapmayın bırakın ovulasyon testlerini filan siz adetten sonra 10.gun başlayın 10-18 günleri arası çok şanslı günler genelde onu değerlendirin dedi.ama dedim ben geç yumurtluyorum:) hele bi testin gelsin bakalım sonuca göre dedi:)Yok cnm bilmiyordum ben valla burdan öğrendim kullanmam gerektiğini :) bugünden itibaren içicem fakat reçetede aç alın diyor ama eczane tok yazmış nasıl içeyim kipilli-bebek
Yok cnm bilmiyordum ben valla burdan öğrendim kullanmam gerektiğini :) bugünden itibaren içicem fakat reçetede aç alın diyor ama eczane tok yazmış nasıl içeyim kipilli-bebek
Verdim kanı. 10-11 gibi cikacakmisCanım muhakak haber et insaALLAH
O hemşire çok biliyooooo. İyi de önce kana en geç idrara geçiyor. Benim doktorum da bugün n dedi ki evdeki testlere çok güvenmeyin yanıltıcı olablyor negatif çıkması hamile olmadığın anlamına gelmeyebilir en sağlıklısi kan testi dediKızlar hemşire idrarda yoksa kanda da yoktur dedi
Canım sen kan testi yaptırdın miKizlar artik adet olcakmisim gibi olan agriya dayanamiyorum. Bu ne yAaaa 5 gun!!
Ahahahaha kiz sen basima geleni bilmiyon. Kadinla sabah papaz oldum ya. Kan parayla alcaklar halbuki cok sacma neyse. Idrarda gormeden bakmiyolar ya da yarin bi gun pozitif gordum diye yalan atmam lazim.Canım sen kan testi yaptırdın mi
Canım doktor birşey demedi mi benimki tok karna içiliyor birde yeşil mercimek ye bol bol onda da folik asit varmış maden suyunda da birde stres yapma hayırlı olan en kısa zamanda gelir Allah in izni ileUyumuşum kızlar adette oldum sancım çok vardışimdi ben bu folik asiti açmı tokmu alsan çözemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?