An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlaar çıkışta kan vermeye gidiyom yarın gitcektim işim çıktı. Negatif biliyorum ama en azından kafamdan acaba sorusu gidecek rahatliycam adetim de gelir ins

Insallah kan testi sonuclarinda iyi cikar canim. Allah gonlune gore versin :)

Yok cnm bilmiyordum ben valla burdan öğrendim kullanmam gerektiğini :) bugünden itibaren içicem fakat reçetede aç alın diyor ama eczane tok yazmış nasıl içeyim ki pilli-bebek

fnd_50 rabbim böyle nasip etmiş ne verirse çok şükür sanada çok sevindim inşallah kanda güzel çıkacak bakalım bu ay çalışmalara

Askn89 inşallah senin vardır kuzum dualarımız szinle

Kizlaar çıkışta kan vermeye gidiyom yarın gitcektim işim çıktı. Negatif biliyorum ama en azından kafamdan acaba sorusu gidecek rahatliycam adetim de gelir ins
Canım muhakak haber et insaALLAH

Turkanimmm bana kist tedavimi uygulayan doktorum gebelik düşünüyorsan folik asit yazayım sana onu iç 3 ay öncesinden demişti. Folic 1 tablet diye bi folik asit yazmıştı. Ben de onu içiyorum iki buçuk aydır. İNSALLAH RABBİM yüzümüzü güldürür doktor henüz aramadı beklemedeyim kan sonucu da iyidir İNSAALLAH çalışmalara devam:) dedi ki bana doktor kendinize boş yere stres yapmayın bırakın ovulasyon testlerini filan siz adetten sonra 10.gun başlayın 10-18 günleri arası çok şanslı günler genelde onu değerlendirin dedi.ama dedim ben geç yumurtluyorum:) hele bi testin gelsin bakalım sonuca göre dedi:)

cnm ben tok alıyorum bazıları aç alıyor ama banada tok yazmışlardı...

Kızlar bende yarın çatlatma iğnesi yaptırcam bilginiz var mı aranızda yaptıran var mı eylülde hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Kızlar hemşire idrarda yoksa kanda da yoktur dedi
O hemşire çok biliyooooo. İyi de önce kana en geç idrara geçiyor. Benim doktorum da bugün n dedi ki evdeki testlere çok güvenmeyin yanıltıcı olablyor negatif çıkması hamile olmadığın anlamına gelmeyebilir en sağlıklısi kan testi dedi

Kizlar artik adet olcakmisim gibi olan agriya dayanamiyorum. Bu ne yAaaa 5 gun!!

Canım sen kan testi yaptırdın mi
Ahahahaha kiz sen basima geleni bilmiyon. Kadinla sabah papaz oldum ya. Kan parayla alcaklar halbuki cok sacma neyse. Idrarda gormeden bakmiyolar ya da yarin bi gun pozitif gordum diye yalan atmam lazim.

Uyumuşum kızlar adette oldum sancım çok vardı şimdi ben bu folik asiti açmı tokmu alsan çözemedm

Uyumuşum kızlar adette oldum sancım çok vardı şimdi ben bu folik asiti açmı tokmu alsan çözemedm
Canım doktor birşey demedi mi benimki tok karna içiliyor birde yeşil mercimek ye bol bol onda da folik asit varmış maden suyunda da birde stres yapma hayırlı olan en kısa zamanda gelir Allah in izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…