Canım doktor birşey demedi mi benimki tok karna içiliyor birde yeşil mercimek ye bol bol onda da folik asit varmış maden suyunda da birde stres yapma hayırlı olan en kısa zamanda gelir Allah in izni ile
Oy benim kzuuum canımın içi hiç üzülme sen Allahım daha sağlıklısını nasip etcek inşallah. Hem bak bu hamile kalabiliyosun demektir sadece döllenme sağlıklı değildi ve atıyosun adetle. Folik asiti ben aç karnına içiyorum canım. Bu arada alttan baktı dr keseyi gördük çok şükürUyumuşum kızlar adette oldum sancım çok vardışimdi ben bu folik asiti açmı tokmu alsan çözemedm
Evvel gün de yaptım canım erken gebelik hem de, negatif cıktı. Cumartesi doktora gdyorum artık.Sen naptın?Canım yaptın mı test..
İdrar testinde cikmadiysa kandada yoktur dedi moralimi bozdu.O hemşire çok biliyooooo. İyi de önce kana en geç idrara geçiyor. Benim doktorum da bugün n dedi ki evdeki testlere çok güvenmeyin yanıltıcı olablyor negatif çıkması hamile olmadığın anlamına gelmeyebilir en sağlıklısi kan testi dedi
Hadi bakalım canım. Hayırlı haberlerini bekliyrz. Beni de stres ve heyecan sardı. Cumaretsi radevum için. Korkmaya başladım. Bi atlatsam hayırlısıylaİdrar testinde cikmadiysa kandada yoktur dedi moralimi bozdu.
Ayyy çok sevindim gözün aydın canım benimHadi bakalım canım. Hayırlı haberlerini bekliyrz. Beni de stres ve heyecan sardı. Cumaretsi radevum için. Korkmaya başladım. Bi atlatsam hayırlısıyla
Hayırlısı bakalım canım. Sen de bir görün bakalım doktor ne diyecek.Hadi bakalım canım. Hayırlı haberlerini bekliyrz. Beni de stres ve heyecan sardı. Cumaretsi radevum için. Korkmaya başladım. Bi atlatsam hayırlısıyla
Yanlış alıntı olmuş herhalde di mi canım:)Ayyy çok sevindim gözün aydın canım benim
Çok sevindim balım vallahi çok sevindim kendim gibi sevindim bu çok farklı bi duygu ya bu ALLAHİM İN mucizesi adım adım..
Amiiiin canım inşallah bayramdan sonra gitcez teyzesiGözün aydın canım. Hayırlısıyla kalp atışını da duy inş.
Canım aç tok farketmiyor benim bildiğim. Benn tok alıyorum hergün bir taneUyumuşum kızlar adette oldum sancım çok vardışimdi ben bu folik asiti açmı tokmu alsan çözemedm
sAGOL canım amin inş.:))Amiiiin canım inşallah bayramdan sonra gitcez teyzesidarısı sizlere inşallah
Hadi ya çok ilginçmiş ya.doktorlar halbuki idrar testini sağlıklı bulmuyor kan testi yaptırın diyorAhahahaha kiz sen basima geleni bilmiyon. Kadinla sabah papaz oldum ya. Kan parayla alcaklar halbuki cok sacma neyse. Idrarda gormeden bakmiyolar ya da yarin bi gun pozitif gordum diye yalan atmam lazim.
Güzel kalplim benim inan burdan hissedebiliyorum o güzel duygularını benimle paylaştığını.. Allah razı olsun kuzummm gerçekten öyle yine bugün rüya gibi geçti Allahım tez zamanda nasip etsin sana da teyzesiiiiiÇok
Çok sevindim balım vallahi çok sevindim kendim gibi sevindim bu çok farklı bi duygu ya bu ALLAHİM İN mucizesi adım adım..
Oy benim kzuuum canımın içi hiç üzülme sen Allahım daha sağlıklısını nasip etcek inşallah. Hem bak bu hamile kalabiliyosun demektir sadece döllenme sağlıklı değildi ve atıyosun adetle. Folik asiti ben aç karnına içiyorum canım. Bu arada alttan baktı dr keseyi gördük çok şükürkuzum benim dualarım seninle inan Allahım çok daha sağlıklısını versin
Canım galiba 4+5 olmalısın peki kalp atisini ne zaman duyarmissin bizde 5+2 gibi gideceğiz duyarmiyiz acaba
Evet canım:) bence bir sıkıntı çıkmaz canım korkmaYanlış alıntı olmuş herhalde di mi canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?