An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Oyy kuuzum helal sana sen çok dirayetli bi anniş olcaksın.. Ne güzel eşin de sana destek oluyo maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın tez zamanda sağlıkla bebiş nasip etsin

Kuzum benimm çok saol darısı başına inşallah sağlıkla canımın içi

Cnm çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıklı ilerleyisler versin tez zamanda kalp atışlarını da duyarsınız inşallah hatta unutma doktora giderken vidoya yada ses kaydına al cnm çok güzel bir anı olur ben öyle yapmayı planlıyorum tabi nasip olursa

Oyy kuuzum helal sana sen çok dirayetli bi anniş olcaksın.. Ne güzel eşin de sana destek oluyo maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın tez zamanda sağlıkla bebiş nasip etsin

Amin bitanem

trkn0709 cnm benimde başlıyor galiba yarın sokulur %99 kimyasal şuan kasığından ve karnımın içinde bir ağrı var feciii

Evvel gün de yaptım canım erken gebelik hem de, negatif cıktı. Cumartesi doktora gdyorum artık.Sen naptın?
Hayırlısı Can'ım. Ben bugün adet olacaktım olmadım.. Yanlarım ağrıyor çok fazla...pazartesiye kadar olmazsam kan vericem pazartesi...

Askn89 cnm inşallah değildir ama oyleysede olsun için içini yemektense belirsizlik ortadan kalkar sonrada önümüze bakarız

Çok saol canımm amin inşallah.. Bayramdan sonra duycaz nasipse bakalım iyi fikirmiş saolasın:)) inşallah kuzum size de sağlıkla nasip olsun tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…