Oyy kuuzum helal sana sen çok dirayetli bi anniş olcaksın.. Ne güzel eşin de sana destek oluyo maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın tez zamanda sağlıkla bebiş nasip etsinÇoook sevidim bebeğim rabbim sizi korusun insallahüzülmüyorum bebeğim hayırlısı ise olsun demiştim ilerde sorun olacağına şimdiden olması daha iyi oldu eşime bir a çıkıştım şakasına sen idrar testi istemesem o çizgiyi görmücektim adetle atcaktım haberim olmucaktı diyorum oda kıyamam bak vücudunu temizliyorum komple bebişe hazırlıyorum dyor adet ağrım sancılı olurdu bu daha kötü oluyor ya
4+6 idi bugün canım. Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi bayramdan sonra gitcem hemen canımCanım galiba 4+5 olmalısın peki kalp atisini ne zaman duyarmissin bizde 5+2 gibi gideceğiz duyarmiyiz acaba
Kuzum benimm çok saol darısı başına inşallah sağlıkla canımın içiCaniiim çok sevindim. Gözün aydın canım benim
Kuzum benimm çok saol darısı başına inşallah sağlıkla canımın içi
Oyy kuuzum helal sana sen çok dirayetli bi anniş olcaksın.. Ne güzel eşin de sana destek oluyo maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın tez zamanda sağlıkla bebiş nasip etsin
Hayırlısı Can'ım. Ben bugün adet olacaktım olmadım.. Yanlarım ağrıyor çok fazla...pazartesiye kadar olmazsam kan vericem pazartesi...Evvel gün de yaptım canım erken gebelik hem de, negatif cıktı. Cumartesi doktora gdyorum artık.Sen naptın?
Canım 10-11 gibi cikcakmis. Alınca yazacağım negatif benceAskn89 cnm senin sonuç ne olduhayirlisiyla
Çok saol canımm amin inşallah.. Bayramdan sonra duycaz nasipse bakalım iyi fikirmiş saolasın:)) inşallah kuzum size de sağlıkla nasip olsun tez zamandaCnm çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıklı ilerleyisler versin tez zamanda kalp atışlarını da duyarsınız inşallah hatta unutma doktora giderken vidoya yada ses kaydına al cnm çok güzel bir anı olur ben öyle yapmayı planlıyorum tabi nasip olursa
Öyle tabi canım vücut rahatlar da adet olurum en azindanAskn89 cnm inşallah değildir ama oyleysede olsun için içini yemektense belirsizlik ortadan kalkar sonrada önümüze bakarız
Allah en hayırlısını nasip etsin canım negatif bile olsa yeni ay yeni umutlar dicezÖyle tabi canım vücut rahatlar da adet olurum en azindan
Aynen canım yeni aya bombayla gircezAllah en hayırlısını nasip etsin canım negatif bile olsa yeni ay yeni umutlar dicez
Bebeğim geldim nasıl oldun sen noldu sana adet oldun mu? Kan sonucumu da doktorla konuştum elhamdülillah bi sıkıntı yok normal dedi ya
Kizzz noldu ben su anda romantik supriz yemeklerindeyiiim saka saka. Kuzum hayirdir iyi misin?
Burdayım bennnnKizlar geldim ben nereye kayboldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?