Nasilsin tatlim? Ben daha eve yeni girdim. 5 gunum doldu ve hala hala halaa olmadim.. bugun testler gelmedi. Yarin gelsin valla billa hemen sarilcam teste!!Burdayım bennnn
Hadi ya baya olmuş valla abo baya da test aşermişsin:) senin testin gelmiş:) daha iyiyim ben kuzum moralim daha iyiNasilsin tatlim? Ben daha eve yeni girdim. 5 gunum doldu ve hala hala halaa olmadim.. bugun testler gelmedi. Yarin gelsin valla billa hemen sarilcam teste!!
Allahim daha iyi etsin canim!!!Hadi ya baya olmuş valla abo baya da test aşermişsin:) senin testin gelmiş:) daha iyiyim ben kuzum moralim daha iyi
Bi kere fikrinize girdiyse bence devam edersiniz kuzum ve biz seni yine buralarda görürüz:)) Allahım en hayırlı zmanda sağlıkla nasip etsin canımm sen de sağlıcakla kal çok özletme:))Kızlar iyi akşamlar :)) bugün gittim sağlık ocagına sonuç negatif çıktı inanılmaz heyecanlıydım. Aslında size anlatayım ben biraz, biz henüz4 aylık evliyiz, planlı değildi bebek meselesi plansız bi şekilde olunca denemeye devam etmiştik bu ay aslında ikisine de hazırdık tabi bebiş fikri daha ağır basıyodu :/ olmadı çok dua ettim istedim ama demekki hayırlısı buymuş dedim, denemeye devam eder miyiz bilmiyorum ama yine gelirim ara sıra buraya sizler nasılsınız diye öğrenmeye en çokta anne oldugunuzu görmek için :) 15 günde çok sevdim görmeden tam tanımadan sizi iyi niyetinizle içten dualarınızla çok kanım ısındı size, Rabbim dualarınızı kabul etsin sağlıklı bebişleriniz olsun inşaAllah, sağlıkla mutlulukla kalın :)))
Kuzum üzülme demek ki hayırlısı böyleymiş.. Ne demiştik yeni ay yeni umutlar Allahım en doğru zamanda nasip etsin bozma moralini nolurKizlaar sonuç negatif
Umudum yoktu zaten canım kan testiyle tastiklenmis olduKuzum üzülme demek ki hayırlısı böyleymiş.. Ne demiştik yeni ay yeni umutlar Allahım en doğru zamanda nasip etsin bozma moralini nolur
İnş.olmazsın canım,güzel hbrleri alırsın:)Hayırlısı Can'ım. Ben bugün adet olacaktım olmadım.. Yanlarım ağrıyor çok fazla...pazartesiye kadar olmazsam kan vericem pazartesi...
Üzülme canım.Bi dahaki ay olur Allahın izniyleKizlaar sonuç negatif
Kızlar iyi akşamlar :)) bugün gittim sağlık ocagına sonuç negatif çıktı inanılmaz heyecanlıydım. Aslında size anlatayım ben biraz, biz henüz4 aylık evliyiz, planlı değildi bebek meselesi plansız bi şekilde olunca denemeye devam etmiştik bu ay aslında ikisine de hazırdık tabi bebiş fikri daha ağır basıyodu :/ olmadı çok dua ettim istedim ama demekki hayırlısı buymuş dedim, denemeye devam eder miyiz bilmiyorum ama yine gelirim ara sıra buraya sizler nasılsınız diye öğrenmeye en çokta anne oldugunuzu görmek için :) 15 günde çok sevdim görmeden tam tanımadan sizi iyi niyetinizle içten dualarınızla çok kanım ısındı size, Rabbim dualarınızı kabul etsin sağlıklı bebişleriniz olsun inşaAllah, sağlıkla mutlulukla kalın :)))
Kuzum şimdii tarif şöyle 10 yemek kaşığı bal, 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 10 çay kaşığı tarçını karıştırıyosun macun haline geliyo zaten. Adetinin 2. günü başlayıp 12. günü bırakıyosun sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyosun afiyetle:))) ben hemen su içiyodum çörekotu tadı çok hoş gelmeyebilir:)) bi kavonoza hazırlamıştım ben çok şükür bitmeden geldi bebiş inşallah sana da yarar kuzumm:)) aç karna ya da yemekten 2 saat sonra yiyebilirsin
Neyi yanlış yapıyoruz anlamadım gitti. Üzülüyo insan negatifi görünceÜzülme canım.Bi dahaki ay olur Allahın izniyle
Bi dahaki ay da negatif olcakAskn89 önümüzdeki ay devam üzülmek yokkk
Canım bize her şeyi veren Rabbim ona içtenlikle dua etmek gerekir her derde deva olan odur. Sende 1000 ihlas oku inşallah deva olacakNeyi yanlış yapıyoruz anlamadım gitti. Üzülüyo insan negatifi görünce
Neyi yanlış yapıyoruz anlamadım gitti. Üzülüyo insan negatifi görünce[/QUOT Ne kadar takmıcaz desek de tskıyrz canım.Testler negatif,adet gecikiyr.Hepsi stresten işte.Daha önce böyle bişey olutr muydu?Hayır maalesef.En büyük yanlışımız stres canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?