An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Nasilsin tatlim? Ben daha eve yeni girdim. 5 gunum doldu ve hala hala halaa olmadim.. bugun testler gelmedi. Yarin gelsin valla billa hemen sarilcam teste!!
Hadi ya baya olmuş valla abo baya da test aşermişsin:) senin testin gelmiş:) daha iyiyim ben kuzum moralim daha iyi

Kızlar iyi akşamlar :)) bugün gittim sağlık ocagına sonuç negatif çıktı inanılmaz heyecanlıydım. Aslında size anlatayım ben biraz, biz henüz4 aylık evliyiz, planlı değildi bebek meselesi plansız bi şekilde olunca denemeye devam etmiştik bu ay aslında ikisine de hazırdık tabi bebiş fikri daha ağır basıyodu :/ olmadı çok dua ettim istedim ama demekki hayırlısı buymuş dedim, denemeye devam eder miyiz bilmiyorum ama yine gelirim ara sıra buraya sizler nasılsınız diye öğrenmeye en çokta anne oldugunuzu görmek için :) 15 günde çok sevdim görmeden tam tanımadan sizi iyi niyetinizle içten dualarınızla çok kanım ısındı size, Rabbim dualarınızı kabul etsin sağlıklı bebişleriniz olsun inşaAllah, sağlıkla mutlulukla kalın :)))

Bi kere fikrinize girdiyse bence devam edersiniz kuzum ve biz seni yine buralarda görürüz:)) Allahım en hayırlı zmanda sağlıkla nasip etsin canımm sen de sağlıcakla kal çok özletme:))

pilli-bebek cnm üzülme biliyorsun zaten sağlıklı birşey olduğunu ben o karın ve kasık ağrısını dün çok çekmiştim bugn bu oldu şuan bile ağrım var çok allahtan eşim destek oluyor. Habire uyuyp uyuyanıyorum ağrıdan

tomris111 cnm üzülme zamanla olacak bebişler bende bugun kimyasala döndüm adet oldum o yüzden önümüzdeki ay beraberiz bende mayıs ayında evlendim taze geliniz

Çok özletme kendiniii

Hollymom kuzum bugun çörek otu bal aldım nasıl oluyordu o karışım
Kuzum şimdii tarif şöyle 10 yemek kaşığı bal, 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 10 çay kaşığı tarçını karıştırıyosun macun haline geliyo zaten. Adetinin 2. günü başlayıp 12. günü bırakıyosun sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyosun afiyetle:))) ben hemen su içiyodum çörekotu tadı çok hoş gelmeyebilir:)) bi kavonoza hazırlamıştım ben çok şükür bitmeden geldi bebiş inşallah sana da yarar kuzumm:)) aç karna ya da yemekten 2 saat sonra yiyebilirsin faydası yumurtaları büyütüp hormanları düzenlemesi ve dolayısıyla hamile kalma olasılığını yükseltmesi imiş bu karışımın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…