An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ay hadi bakalım İNSAALLAH canım benim RABBİM yüzümüzü güldürsün heycanlaniyor bekliyoruz çok stres yapıyoruz keşke yapmasak ama elde değil

Benim normalde göğüslerim şimdiden çok acımaya başlardı ama bu ay henüz acımıyo ama psikolojik olarak adete yakın sinirlerim zıplar en ufak bişiyi büyütürüm ve maalesef o psikolojiye girdim. Bu da beni üzmeye başladı yine bebiş olmadı diye. İnşallah yanılıyorumdur

Bat son 1 gün ama suan adet olucakmis im gibi hissediyorum kaşık ağrısı ateş basması sanki adet olmuş gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum

Bat son 1 gün ama suan adet olucakmis im gibi hissediyorum kaşık ağrısı ateş basması sanki adet olmuş gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum
Ayyy bi test yapsan icin rahatlar. Varsa 1 gun once cikar cunku.

Ben yine dayanamadim gozumu testle actim. Bata 7 ve ben ustunde hamile/hamile degil yazan testten yaptim. Tabiikidw yine negatif. O test hassas olmadigi icin avunuyorum. Ya da zaten negatif gorceksem bu yanlis testlerle hazirlaniyorum yavas yavas. Sali/ carsamba dogru sonuc alirim artik.

İçinizde vücut ısısını ölçen arkadaşlarım var mı? Hergün sabah ölçtgmde 36.7 civarı çıkıyordu. Bugün 37.6 çıktı. Hava sıcak ondan mı ki :) ya hamilelik belirtisi olarak vücut sıcaklığı da önemliymiş ama anlamıyorum ki hiç bi belirti yok ben de sıcaklıkta arıyorum artık..

Dun kasıgıma sanci saplandi nefesimi kesti desem olur 3-4saniye falan surdu.Oyle abarti bir belirti bende de yok.Sonuclarimizi cok merak ediyorum gercekten.bir de ruya gordum arkadssim hamileymis ve bana hangi dualari okumam gerektigini soyluyordu.duanin sonunda elimle karnimi sıvazlamam gerekiyormus.hayir olsun insallah

Yarına kadar beklemeyi düşünüyorum cnm adet olmazsa yapacagim

İNSAALLAH gönlümüze göre olur çok güzel bir rüya hayır olur İNSAALLAH. ben de Rabbim kabul ederse her namazdan sonra dua okuyup karnımı sivazliyorum biliyor musun :) çok merak ediyorum ne olacak bi geçseydi günler hayırlısı ile

İNSAALLAH gönlümüze göre olur çok güzel bir rüya hayır olur İNSAALLAH. ben de Rabbim kabul ederse her namazdan sonra dua okuyup karnımı sivazliyorum biliyor musun :) çok merak ediyorum ne olacak bi geçseydi günler hayırlısı ile

Canım ben de olcuyorum ateş bir gün kaldı adetime bir hafta boyunca 36,0-2 falan di dün gece cayır cayır yanıyodum 36,8 çıktı. Duşa falan girdim ama düşmedi. Hakkımızda hayırlısı bakalım

Canım ben de olcuyorum ateş bir gün kaldı adetime bir hafta boyunca 36,0-2 falan di dün gece cayır cayır yanıyodum 36,8 çıktı. Duşa falan girdim ama düşmedi. Hakkımızda hayırlısı bakalım
Bu ateş adet olacagin gün mü düşüyormuş adet olacaksan canim bilgin var mi

Kizlar bat hangi tarih ve ne zaman test yapmayi dusunuyorsunuz?

Benimki 27 ben 24tte test yapcam insallah

Kizlar merhaba benim adetim 1 eylulde ( insallah olmaz ama )
Yaklasik 1 haftadia kasik ve bel agrim vardi
Bu 2 3 gundurde ust bacak kismimda yanma ve alt karin kismimda agri ve yanma var sanki yumurtalarim agriyor :)
Bu arada goguslerimde cok hassaslati
Sizce hamilemiyimdir :)

İnşaAllah hamilesindir canım belirtiler onu gösteriyo :)

İnşaAllah hamilesindir canım belirtiler onu gösteriyo :)
Insallah canimmm yaa Allah duysun sesini :)
Mide bulantisi falan yok agrilarim cok enfeksiyon olabilir dediler ama idrara cikinca yanma yok sadece yumurtaliklar arada yaniyir agriyor
Test yaptim dun negatof di ama erken yaptim galiba daha adetime 10 gun var

İdrar testi moralini bozar adetin gecikmeden hiç yapma en güzeli kan ondada ne kadar erken belli oluyo bilmiyorum ama :) şu gögüslerdeki hassasiyet bende adet döneminde belli olmuyo hiç şimdide yok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…