İnş canımCanım bize her şeyi veren Rabbim ona içtenlikle dua etmek gerekir her derde deva olan odur. Sende 1000 ihlas oku inşallah deva olacak
Günaydın canım. Adet günü geçince ilk idrarı beklemeye gerek yokmusCanlarim. Birtanelerim!! Hayirli Cumalar!!!
Bugun yine kirmizisiz bir gune uyandim ve 6 gun gecti. Sislim hissi butun hepsi bu sabah yok oldu. Adet olma hissi bile. Az sonra testlerim gelince ilk idrarimla olmasa bile test yapayimmi?
Dogru yaa cok mantikliGünaydın canım. Adet günü geçince ilk idrarı beklemeye gerek yokmus
Belirsiz olan bi sen kaldin. Sen guzel haber alirsin inşallah canim :)Dogru yaa cok mantikli
Aynen merakla bekliyoruz :)Belirsiz olan bi sen kaldin. Sen guzel haber alirsin inşallah canim :)
Hayirlisi. Bu kadar bekleyisten sonra zaten uzulmicem 2 sonuca da.Belirsiz olan bi sen kaldin. Sen guzel haber alirsin inşallah canim :)
Ben de öyle diyorum çok üzüldüm kan testindeHayirlisi. Bu kadar bekleyisten sonra zaten uzulmicem 2 sonuca da.
Esin eve gelirken alsin bi iki tane..Haaa ayy bugun gelmesse cildiririm ama. Cikip alip gelesim de yok. Yakinda eczane yok. Ya 20/25 dakka yuricem ya da tramvayla. Ama kim gitcek simdi taa okadar
Ben de baslicam ona. Ama adet olmam lazım önce
Benim bugun 2 gün artık ama çok ağrı çektiö biliyon mu kuzum benim adetim zaten sancılı geçer kimyasal oluncamı ne artık dün baygın gibi yattım eşim akşam korktu çok artık adet olda sende kullan söktürücü falan alsaydınBen de baslicam ona. Ama adet olmam lazım önce
Benim de çok ağrılı oluyo. Geçen ay 2 gün erken oldu ondan önceki ay 14 gün geç oldu. Bu ay hala olmadı anlamadım gitti. 4 aydır folik asit kullanıyorum yediğine ictigime dikkat ediyorum neden olmuyo çık üzüldümBenim bugun 2 gün artık ama çok ağrı çektiö biliyon mu kuzum benim adetim zaten sancılı geçer kimyasal oluncamı ne artık dün baygın gibi yattım eşim akşam korktu çok artık adet olda sende kullan söktürücü falan alsaydın
Olur canım neden olmasın
Dersem kesin bana dicekki. Zaten siparis verdin para verdik baska baska alip durma. Ama dur sansimi deniyim.Esin eve gelirken alsin bi iki tane..
Doktor kontrollerini yaptırdın mı canım ben bebeğe karar verince gitmiştim hemenBenim de çok ağrılı oluyo. Geçen ay 2 gün erken oldu ondan önceki ay 14 gün geç oldu. Bu ay hala olmadı anlamadım gitti. 4 aydır folik asit kullanıyorum yediğine ictigime dikkat ediyorum neden olmuyo çık üzüldüm
Sen afitabsın ikna edersin bi şekilde kuzum güveniyorum sana :)Dersem kesin bana dicekki. Zaten siparis verdin para verdik baska baska alip durma. Ama dur sansimi deniyim.
Benim de çok ağrılı oluyo. Geçen ay 2 gün erken oldu ondan önceki ay 14 gün geç oldu. Bu ay hala olmadı anlamadım gitti. 4 aydır folik asit kullanıyorum yediğine ictigime dikkat ediyorum neden olmuyo çık üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?