An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Canlarim. Birtanelerim!! Hayirli Cumalar!!!

Bugun yine kirmizisiz bir gune uyandim ve 6 gun gecti. Sislim hissi butun hepsi bu sabah yok oldu. Adet olma hissi bile. Az sonra testlerim gelince ilk idrarimla olmasa bile test yapayimmi?

Canlarim. Birtanelerim!! Hayirli Cumalar!!!

Bugun yine kirmizisiz bir gune uyandim ve 6 gun gecti. Sislim hissi butun hepsi bu sabah yok oldu. Adet olma hissi bile. Az sonra testlerim gelince ilk idrarimla olmasa bile test yapayimmi?
Günaydın canım. Adet günü geçince ilk idrarı beklemeye gerek yokmus

Haaa ayy bugun gelmesse cildiririm ama. Cikip alip gelesim de yok. Yakinda eczane yok. Ya 20/25 dakka yuricem ya da tramvayla. Ama kim gitcek simdi taa okadar

Hollymom cnm çörek otu var ögütülmüşü yok robottan geçireyim olurmu

Ben de baslicam ona. Ama adet olmam lazım önce
Benim bugun 2 gün artık ama çok ağrı çektiö biliyon mu kuzum benim adetim zaten sancılı geçer kimyasal oluncamı ne artık dün baygın gibi yattım eşim akşam korktu çok artık adet olda sende kullan söktürücü falan alsaydın

Benim de çok ağrılı oluyo. Geçen ay 2 gün erken oldu ondan önceki ay 14 gün geç oldu. Bu ay hala olmadı anlamadım gitti. 4 aydır folik asit kullanıyorum yediğine ictigime dikkat ediyorum neden olmuyo çık üzüldüm

Doktor kontrollerini yaptırdın mı canım ben bebeğe karar verince gitmiştim hemen

Kafana taktığın için kuzumm çünkü bu ay acaba hamilemiyim diye düşünüyorsun ve psikolojik olarak geciktiren sensin kafanı rahat bırak olcağı varsa mutlaka olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…