An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kuzum ya geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallahh

Doktor kontrollerini yaptırdın mı canım ben bebeğe karar verince gitmiştim hemen
Düşünmeden bende gittim canım folik asit aldım hem de baktı sorun yok dedi. Bu ay idrar yolu iltihabı olunca yine gittim yine sorun yok dedi.

Düşünmeden bende gittim canım folik asit aldım hem de baktı sorun yok dedi. Bu ay idrar yolu iltihabı olunca yine gittim yine sorun yok dedi.
Geçen ay husran olunca bu ay çok takmadım aslında bi adete 1 hafta kalınca acaba oldu mu diye düşündüm o kdr

Kuzum ya geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallahh

Saol cnm hafif sancım var ama düne göre çok iyiym yemek bile yapamadım kıyamam eşim yaptı yedirdi mutfağı topladı dün bebek olan bendim :) sen büyü bebişimiz gelene kadar onun acelesi yok sen iyi ol diyor

Tamam cnm 12 gün bırakıcm sonra bebek olmazsa adet olursam o kalanı bir sonraki ay devam edeyim yoksa bitermi zaten 12 günde
2. gün başla 12. gün bırak kuzum toplam 10 gün normali. Ama ben 5 gün yiyebildim çünkü annemde kaldım sonra oraya götürmedim yarısıbitmişti benim bitebilir seninki

Kuzum stres cidden çok etkiliyo bu ay rahatlag kafanı. Ben bu son ay bebeği düşünmeden yaşadım ilişki 3 gün yetti ondan önceki ay gün aşırı sürekli bebek düşünerek yapmıştım tutmadı tabi:)

Ahahahaayy yerim senin o tatli dilini!!!!

Tirsa tirsa sordum gelirken aliverirmisin isten diye. Hemen tamam dedi. Bozuntuya vermedim
Böyle anlaşan çiftler gördükçe çok mutlu oluyorum tatlım maşallah size de Allahım nazarlardan korusun inşallah en kısa zamanda bebişle katlanır mutluluğunuz

Aslında bu ay ilişkide ben de çok takmadım ama yine yook hala regl olmadim

O zman yine yok demek için erken kuzum o psikolojiyi biliyorum insana hiç olmıcak gibi geliyo ben 6 ayda kavuştum sağlıklı olduktan sonra vakti zamanı gelince olacaktır yeter ki strese girmeyin karı koca

O zman yine yok demek için erken kuzum o psikolojiyi biliyorum insana hiç olmıcak gibi geliyo ben 6 ayda kavuştum sağlıklı olduktan sonra vakti zamanı gelince olacaktır yeter ki strese girmeyin karı koca
Dün sonucu gorunce eşime dedim yapmicam çocuk o kdr moralim bozuldu ki. Bi arkadaşım tek ilişkiyle kaldı hemde yumurtlama gününü takip etmedi. Bu arada canım hamilelik öncesi hangi folik asiti kullandın?

Dün sonucu gorunce eşime dedim yapmicam çocuk o kdr moralim bozuldu ki. Bi arkadaşım tek ilişkiyle kaldı hemde yumurtlama gününü takip etmedi. Bu arada canım hamilelik öncesi hangi folik asiti kullandın?
Ben de her ay negatifi görünce senin gibi düşünüyodum canım ama sonra toparlanıyodum bi şekilde. Benim de bi yakınım denedikleri ilk ay tutturmuşlardı o da beni strese sokuyodu ama herkesin farklı oluyomuş kuzum başkalarıyla kıyaslamak yanlış çok. Benim annem de 6 ayda hamile kalmış. Sonra en hayırlı zmanda gelsin diye dua ettim sen de öyle yap canım. Ben folik trio kullandım hala onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…