Kuzum ya geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallahhBenim bugun 2 gün artık ama çok ağrı çektiö biliyon mu kuzum benim adetim zaten sancılı geçer kimyasal oluncamı ne artık dün baygın gibi yattım eşim akşam korktu çok artık adet olda sende kullan söktürücü falan alsaydın
Olur canım neden olmasın
Düşünmeden bende gittim canım folik asit aldım hem de baktı sorun yok dedi. Bu ay idrar yolu iltihabı olunca yine gittim yine sorun yok dedi.Doktor kontrollerini yaptırdın mı canım ben bebeğe karar verince gitmiştim hemen
Geçen ay husran olunca bu ay çok takmadım aslında bi adete 1 hafta kalınca acaba oldu mu diye düşündüm o kdrDüşünmeden bende gittim canım folik asit aldım hem de baktı sorun yok dedi. Bu ay idrar yolu iltihabı olunca yine gittim yine sorun yok dedi.
Kuzum ya geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallahh
Ahahahaayy yerim senin o tatli dilini!!!!Sen afitabsın ikna edersin bi şekilde kuzum güveniyorum sana :)
Kendim aliyim kanimi onu demek istiyorsun herhalde. Pozitif gordum deyip birdaha gitmem ben o doktora. Zaten degistircem. Turk doktoru var. Cok hastasi oldugu icin yer bosalirsa kendileri irtibata geciyormus. Ondan yer beklicem.
2. gün başla 12. gün bırak kuzum toplam 10 gün normali. Ama ben 5 gün yiyebildim çünkü annemde kaldım sonra oraya götürmedim yarısıbitmişti benim bitebilir seninkiTamam cnm 12 gün bırakıcm sonra bebek olmazsa adet olursam o kalanı bir sonraki ay devam edeyim yoksa bitermi zaten 12 günde
Kuzum stres cidden çok etkiliyo bu ay rahatlag kafanı. Ben bu son ay bebeği düşünmeden yaşadım ilişki 3 gün yetti ondan önceki ay gün aşırı sürekli bebek düşünerek yapmıştım tutmadı tabi:)Düşünmeden bende gittim canım folik asit aldım hem de baktı sorun yok dedi. Bu ay idrar yolu iltihabı olunca yine gittim yine sorun yok dedi.
İyi yapmışsın kuzum çünkü yoksa çiğnemen gerekecekti ve cidden ızdırap olurduAy kocamı aradım gelirken ögütülmüş alacak
Böyle anlaşan çiftler gördükçe çok mutlu oluyorum tatlım maşallah size de Allahım nazarlardan korusunAhahahaayy yerim senin o tatli dilini!!!!
Tirsa tirsa sordum gelirken aliverirmisin isten diye. Hemen tamam dedi. Bozuntuya vermedim
Aslında bu ay ilişkide ben de çok takmadım ama yine yookKuzum stres cidden çok etkiliyo bu ay rahatlag kafanı. Ben bu son ay bebeği düşünmeden yaşadım ilişki 3 gün yetti ondan önceki ay gün aşırı sürekli bebek düşünerek yapmıştım tutmadı tabi:)
Atladıysam kusura bakma canım ne kadardır deniyosunuz?Aslında bu ay ilişkide ben de çok takmadım ama yine yookhala regl olmadim
3 aydır canımAtladıysam kusura bakma canım ne kadardır deniyosunuz?
O zman yine yok demek için erken kuzum o psikolojiyi biliyorum insana hiç olmıcak gibi geliyo ben 6 ayda kavuştum sağlıklı olduktan sonra vakti zamanı gelince olacaktır yeter ki strese girmeyin karı koca3 aydır canım
Dün sonucu gorunce eşime dedim yapmicam çocuk o kdr moralim bozuldu ki. Bi arkadaşım tek ilişkiyle kaldı hemde yumurtlama gününü takip etmedi. Bu arada canım hamilelik öncesi hangi folik asiti kullandın?O zman yine yok demek için erken kuzum o psikolojiyi biliyorum insana hiç olmıcak gibi geliyo ben 6 ayda kavuştum sağlıklı olduktan sonra vakti zamanı gelince olacaktır yeter ki strese girmeyin karı koca
Ben de her ay negatifi görünce senin gibi düşünüyodum canım ama sonra toparlanıyodum bi şekilde. Benim de bi yakınım denedikleri ilk ay tutturmuşlardı o da beni strese sokuyoduDün sonucu gorunce eşime dedim yapmicam çocuk o kdr moralim bozuldu ki. Bi arkadaşım tek ilişkiyle kaldı hemde yumurtlama gününü takip etmedi. Bu arada canım hamilelik öncesi hangi folik asiti kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?