Çevredeki arkadaşlar hamile olunca gerçekten insan stres oluyor. Nasip Rabbim ne zaman derse o zaman olacak. İnş en kısa zamanda olur isteyen herkesin canimBen de her ay negatifi görünce senin gibi düşünüyodum canım ama sonra toparlanıyodum bi şekilde. Benim de bi yakınım denedikleri ilk ay tutturmuşlardı o da beni strese sokuyoduama herkesin farklı oluyomuş kuzum başkalarıyla kıyaslamak yanlış çok. Benim annem de 6 ayda hamile kalmış. Sonra en hayırlı zmanda gelsin diye dua ettim sen de öyle yap canım. Ben folik trio kullandım hala onu kullanıyorum
Benim de son 10 günüm düşünmek istemiyorum ama olmuyor beklemek çok zorSon on gün çok stresli geçiyor ya hamile değilsem korkuyorum. Su an hiç bi belirti yok delircem nerdeyse
Canım hayırlı olsun çok belirgin ki hadi maşallah geç döllenme olabilirKizlar adetimden 6 gun gecti ve cika cika bukadar az bisey cikti!??? Inanamiyorum.
Resimde gercekten daha az ama gercekte cidden daha belli.
Isin kotu yani. Esim gormuyor ve benim orda gormek istedigim icin gordugumu soyluyor. Cikarsa net bi cizgi cikar boyle olmaz diyor.
Yikildim. Keske orda cizgi olmasaydi da adet olsaydim dicem de. Simdi yine bir umut. Basindan gecen varmi boyle yaaa. 6 gun ve bukadar az bi cizgi???
Canim yaaa adetimden 6 gun gecti. Ben de sok oldum. Sizler biliyorsunuz ben buraya kac tane negatif resim yukledim. Esim yok orda bisey diyor canim sikldi!!! Sevineyimmi? Allahin izniyle su mubarek gunde varmi bisey??Canım hayırlı olsun çok belirgin ki hadi maşallah geç döllenme olabilir
Bu saatte almanyada nereye kan veririm bilmiyorum. Yarin da kadin doktorum kapali bence. Pazartesiye kaldiOk işaretinin yanında kırmızı gayet belirgin tabi ki normal değerin tahminen 200 filandir şuan yeni yükseliyor dur biliyorum için rahat olsun Allah in izni ile var bende dua edeceğim sana git kan ver bence
Canim insaAllah insaAllah yaaaa. Duygularim karman corman. Esim yanimda oyle tv bakiyo hic bakmiyo bile ne yaptigima. Sinir geciriyorum. Inanmadi resmenO zaman yarın sabah bir daha yap iki güne bi kontrol et ne kadar çoğaldığını kontrol edersinEki Görüntüle 1880189 Bak bunlar benim ilki adetten iki gün önce ikinci adet günü 284 çıkmıştı seninki 2. Gibi şuan
Canım kan testi yaptır inş vardır bebis. Özelde yapmıyorlar mi test?Kizlar adetimden 6 gun gecti ve cika cika bukadar az bisey cikti!??? Inanamiyorum.
Resimde gercekten daha az ama gercekte cidden daha belli.
Isin kotu yani. Esim gormuyor ve benim orda gormek istedigim icin gordugumu soyluyor. Cikarsa net bi cizgi cikar boyle olmaz diyor.
Yikildim. Keske orda cizgi olmasaydi da adet olsaydim dicem de. Simdi yine bir umut. Basindan gecen varmi boyle yaaa. 6 gun ve bukadar az bi cizgi???
Canım sen bir suru test almadim mi pazartesi ye kadar ben senin yerinde olsam her sabah yapar karsilastiririmBurda ozel neresi bilmiyorum. Esim de goturcege benzemiyo. Inanmadi
Aldim da bugun gelmedi postaci. Su anda elimde tek 1 test var.Canım sen bir suru test almadim mi pazartesi ye kadar ben senin yerinde olsam her sabah yapar karsilastiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?