Negatif fotoda ince bi çizgi gordum sanki. İnş vardır canım. Ben hala regl olmadimKizlar kimse yok ona sinirim bozuk haaa. Ben testte goruyorum allahin izniyle!!!
Afitab_ cnm geldim testine baktım orda ince bi çizgi var cnm ama daha çok çok yeni olmalı sen hele de 1. Si adetlerin düzenli mi hiç akşama olur muydu oldu mu 2. Si birlikteliğiniznden ne kadar süre geçti ovulasyonunu biliyor musun net olarak
Cnm ben negatifinde daha iyi gördüm orda bisey var ama elindeki de daha nettir bende de öyle olmuştu ovulasyonunu akintiylada anlarsın bazı belirtileri oluyor biliyorsundur ondan bu yana yani adet tarihine yakın birlikteliginz olduysa geç yumurtlama yani geç döllenme olmuş olabilir ama 14-15 gibi ovulasyon Gore şimdiye kcizgi netlesmesi gerekirdi yada hcg değerin çok dusuk ondan dedim cnmCanim benimkinin gunu hic sasmazdi. Sabah ve benim adet zamani bazi belirtilrim olur onlar hic olmadi.
Ovulasyonumu bilmiyorum bu zamana kadar da hic bilmedim. Testle takip etmye calistiydim 1 ay beceremedim.
Cnm ben negatifinde daha iyi gördüm orda bisey var ama elindeki de daha nettir bende de öyle olmuştu ovulasyonunu akintiylada anlarsın bazı belirtileri oluyor biliyorsundur ondan bu yana yani adet tarihine yakın birlikteliginz olduysa geç yumurtlama yani geç döllenme olmuş olabilir ama 14-15 gibi ovulasyon Gore şimdiye kcizgi netlesmesi gerekirdi yada hcg değerin çok dusuk ondan dedim cnm
Ya dogru. Beni biliyorsunuz. Bir an once adetim gelsin de yeni calismalara baslayalim diyordum ama bu herseyi bozdu. Ne dusuncem ne yapcam sasirdim. Pazartesi anca kan aldiririm.
Ya da bi hastaligim felan mi var da boyle testte cikiyor. Hani onceden ciksaydi simdi siliklesseydi kimyasal dicektim ama aranizda en umitsiz vaka bendim bu ay.
Allah yardimcin olsun gulum. Allahim bu ay yuzunu guldursun.Öyle deme cnm bak benim kimyasal bende 2. Kimyasal dün kanamam başladı çok sancılı ve maalesef turknbaldan da öyle...... kimyasalin yerine adet olmayı dilerdim ben psikolojik olarak benim için 2. Si çok ağır geldi
Canım bu testten anlamıyorum ben pozitif mi demek oluyoSinirim cok bozuk
Ay inanamıyorum günlerce test yaptın negatif negatif ay ALLAHİM bebis resmen naz yapmış ya annesine:) gülüm geç döllenme demek ki bi kan testi yaptır artık yaCanim ben oralarda nokta cizgi vesaire yaptim ya. Iste siz soyleyin. 1 cizgi belli. Digeri de golfedwn biraz daha belli.
Oh bee sukurrr... naz mi yapmis diyorsun cidden??? InsaAllah canim.. yarin kan aldiramam herhalde. Ya da sabah da pozitif gorursem esim belki hastaneye goturur kan aldirmak icin.Ay inanamıyorum günlerce test yaptın negatif negatif ay ALLAHİM bebis resmen naz yapmış ya annesine:) gülüm geç döllenme demek ki bi kan testi yaptır artık ya
Oy sevim senin bizim tayfa diyişini. Valla bak üzerime alındım, alınayim dimi:) canim kan testini deli gibi merak ediyorum yaaaBugun bizim tayfa yok mu looo
Tabiikide alinnnn!!!! En yakin zamanda gideyim. Pazartesi zaten doktorun kapisina dayancam ama bisey diyimmi. Sonuc salidan once gelmez hahahaa. O yuzden keske su internetteki testler geleydi. Her gun koyuldugunu gore gore test yapaydim ben deOy sevim senin bizim tayfa diyişini. Valla bak üzerime alındım, alınayim dimi:) canim kan testini deli gibi merak ediyorum yaaa
Valla yavrum ne çektin sen bu testlerden ya.. evlat sana naz yapıyor bak bak :) çok merak ediyorum senin durumu bana aşama aşama yaz ha burdannnnn. Her testini görmek istyorum ay İNSAALLAH yarın daha koyu olurTabiikide alinnnn!!!! En yakin zamanda gideyim. Pazartesi zaten doktorun kapisina dayancam ama bisey diyimmi. Sonuc salidan once gelmez hahahaa. O yuzden keske su internetteki testler geleydi. Her gun koyuldugunu gore gore test yapaydim ben de
Yavrucum bu bal çörek otu ve tarçın karışımı mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?