Canım hiç üzülme bende 2tane dusurdum stres yaptıkça 3.de sıkıntı olur biraz ara ver inşallah iyi olacak üzülmeÖyle deme cnm bak benim kimyasal bende 2. Kimyasal dün kanamam başladı çok sancılı ve maalesef turknbaldan da öyle...... kimyasalin yerine adet olmayı dilerdim ben psikolojik olarak benim için 2. Si çok ağır geldi
Aynen kuzum bugun başladım bendeYavrucum bu bal çörek otu ve tarçın karışımı mi:)
Hahhahh eline sağlık kuzum aynen böyle :) yarasın şifa olsun benim kuzuma :)))
Kuzummm dışardaydık biz girenedimBugun bizim tayfa yok mu looo
Çok geçmiş olsun canımm bunun son olması dileğiyle dualarım seninleÖyle deme cnm bak benim kimyasal bende 2. Kimyasal dün kanamam başladı çok sancılı ve maalesef turknbaldan da öyle...... kimyasalin yerine adet olmayı dilerdim ben psikolojik olarak benim için 2. Si çok ağır geldi
Benim de dualarim seninle canım. İnşallah hayırlısiyla biz de bi gün çocuk sahibi olacağız vakti varÇok geçmiş olsun canımm bunun son olması dileğiyle dualarım seninle
Ben de aldım yarın baslicam:) hadi kuzum İNSALALAH bu ay yüzümüz güler[/QUOTE][QUOTE="Turknbaldan, post: 47938243, member: 780948Aynen kuzum bugun başladım bende
Ben de aldım yarın baslicam:) hadi kuzum İNSALALAH bu ay yüzümüz güler[/QUOTE][QUOTE="Turknbaldan, post: 47938243, member: 780948Aynen kuzum bugun başladım bende
İnşallahhh kuzum burdan hepberaber sevince boğuluruz stres sıkıntıyı atın arkanızda bırakın bomba gibi dönün sahalara
Ben de aldım yarın baslicam:) hadi kuzum İNSALALAH bu ay yüzümüz güler
İnşallahhh kuzum burdan hepberaber sevince boğuluruz stres sıkıntıyı atın arkanızda bırakın bomba gibi dönün sahalara
Bacimmm kana ne zaman gidyoruzKihizlaaarrrrrr.. nerdesiniz???
Bakin dun ve bugunku testlerimeee
Soldaki sabah 5.30 gibi felan. Sagdaki dun aksam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?