An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Canım hiç üzülme bende 2tane dusurdum stres yaptıkça 3.de sıkıntı olur biraz ara ver inşallah iyi olacak üzülme

Çok geçmiş olsun canımm bunun son olması dileğiyle dualarım seninle

[QUOTE="Turknbaldan, post: 47938243, member: 780948Aynen kuzum bugun başladım bende [/QUOTE]
Ben de aldım yarın baslicam:) hadi kuzum İNSALALAH bu ay yüzümüz güler

[QUOTE="Turknbaldan, post: 47938243, member: 780948Aynen kuzum bugun başladım bende
Ben de aldım yarın baslicam:) hadi kuzum İNSALALAH bu ay yüzümüz güler[/QUOTE]

İnşallah bitanem bu ay çalışmalara benden erken başlıcan sen

[QUOTE="Turknbaldan, post: 47938243, member: 780948Aynen kuzum bugun başladım bende
Ben de aldım yarın baslicam:) hadi kuzum İNSALALAH bu ay yüzümüz güler[/QUOTE]
İnşallahhh kuzum burdan hepberaber sevince boğuluruz stres sıkıntıyı atın arkanızda bırakın bomba gibi dönün sahalara

İnşallahhh kuzum burdan hepberaber sevince boğuluruz stres sıkıntıyı atın arkanızda bırakın bomba gibi dönün sahalara[/QUOTE]

Bu sefer çalışmalara daha sıkı olacak ama bu ay umrumda değil belirtiler ve adetim 1 hafta gecikmeden asla test yapmıcam kararlıyım

İnşallahhh kuzum burdan hepberaber sevince boğuluruz stres sıkıntıyı atın arkanızda bırakın bomba gibi dönün sahalara

Bu sefer çalışmalara daha sıkı olacak ama bu ay umrumda değil belirtiler ve adetim 1 hafta gecikmeden asla test yapmıcam kararlıyım [/QUOTE]
Süper süper süper unutun hamileliği falan güzel vakit geçirin kocişlerinizle fnd_50

kizlar yaa bana neler oluyo bu ay acik penbeadet oldum 6gun surdu oldugumun ilk gunu gittik doktora kan testi negatif adetim iki gunoluyo biteli ve yogun akintim var ilk defaboyle oluyorum normalde 7gun sonra az azyogunlasmaya baslar bide uzuyo akintimbugun atesimi ölçtum 37.2 tansiyonum hepdusuk bana ne oluyo bebis cok istiyoruzkorunmuyoruz bu 3.ay aceba hamilemiyim..

bide herseye aliniyorum adam artik kafayi yiycek kasıklarimda cok agriyo yardimm...

Kızlar son 5 gün
Göğüslerimdrki şişlik hala var ama ağrı sancı yok. Akıntım çok fazla kokusuz rengi krem rengi ve yoğun. 10 gündür adet olacak gibi ağrım var. Heyecan bastı oooffffffff

Kihizlaaarrrrrr.. nerdesiniz???

Bakin dun ve bugunku testlerimeee
Soldaki sabah 5.30 gibi felan. Sagdaki dun aksam.

İnşallah bitanem bu ay çalışmalara benden erken başlıcan sen [/QUOTE]
Yok kuşum ne kadar erken başlasam olmaz ki yumurtlama geç oluyo teee adetin 23.gunu falan düşün bana yetişir sin

İnşallahhh kuzum burdan hepberaber sevince boğuluruz stres sıkıntıyı atın arkanızda bırakın bomba gibi dönün sahalara[/QUOTE]
İNSAALLAH CANIM benim bu ay stres yapmicam hiç umrumda değil ovulasyon testi filan da yapmicam akıntıya göre akışına bırakacağım

Kizlar son iki gün. Bir hafta kala cok acayip kasik agrilari vardi. Gecti sayılır birkac gündür ara ara gelen bi agri var. Bugun bi ara sol kasigima cok degisik sanci girdi hatta korktum baya. Goguste falan değişiklik yok regl zamani da olmaz zaten. Bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum günümü bekleyeyim hamileler herkeste gogus agrisi oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…