Benim göğüs ağrısı yeni yeni başladı canım adet zamanı çok hafif yanlardan dokununca hissediyodum.Kizlar son iki gün. Bir hafta kala cok acayip kasik agrilari vardi. Gecti sayılır birkac gündür ara ara gelen bi agri var. Bugun bi ara sol kasigima cok degisik sanci girdi hatta korktum baya. Goguste falan değişiklik yok regl zamani da olmaz zaten. Bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum günümü bekleyeyimhamileler herkeste gogus agrisi oluyor mu?
Pazartesi canim.Bacimmm kana ne zaman gidyoruz
Bacimmm seninki yerleşiyor sanırımKizlar benim de yatakta donerken felan sol kasiga bi agri giriyor odum kopuyor. Resmen ciglik atiyorum o acidan.
Ayy ben hala adet olmadım
Ayy ben hala adet olmadım
Yok kuşum ne kadar erken başlasam olmaz ki yumurtlama geç oluyo teee adetin 23.gunu falan düşünİnşallah bitanembu ay çalışmalara benden erken başlıcan sen
Bende yapıyorum onu ama düzenli değil yani günde bi kere aç karnına yiyorum okadrAynen kuzum bugun başladım bende
4. Gün bitiyo canımKaç gün gecikmişti kuzum
Ay hamile olabilirsin öyle şiddetli ağrı oldunu duymuştum cnm inşallah hamilesindrIyi akşamlar kızlar benimde batima 10 gün var ve sol kasıgımda cok kötü bi ağrım var istem dışı bagriorum ağrım olunca
Adetin normalde geçilmiyor sa kan testi yaptırabilirsin cnm4. Gün bitiyo canım
Gerçektenmii canımm umarım olurum çok isterim bu ay çifte bayram yapmayıAy hamile olabilirsin öyle şiddetli ağrı oldunu duymuştum cnm inşallah hamilesindr
Yaptırdım 2 gün önce negatifAdetin normalde geçilmiyor sa kan testi yaptırabilirsin cnm
İnşallah cnm ya bende dahil burdaki herkes hamile kalsnGerçektenmii canımm umarım olurum çok isterim bu ay çifte bayram yapmayı
Hmm bi hafta dolunca tekrr yaptır cnm inşallah geç döllenme olurda adet olmazsnYaptırdım 2 gün önce negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?