- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
Inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versinİnşallah cnm ya bende dahil burdaki herkes hamile kalsn
Geç döllenme gibi bi durum olamaz çünkü yumurtlama 14-15iydi canımHmm bi hafta dolunca tekrr yaptır cnm inşallah geç döllenme olurda adet olmazsn
Yumurta takibi mi yaptırdn cnm test mi yaptnGeç döllenme gibi bi durum olamaz çünkü yumurtlama 14-15iydi canım
Test yaptım canımYumurta takibi mi yaptırdn cnm test mi yaptn
Bende ilk defa aldım bugn geldi aksam 7 de yaptım silik çıktı ikinci çizgi sabah 11 de yapcm bide akşam yedide olur demi :)Test yaptım canım
Ben de hep akşam 7 gibi yaptım ama gebelik yok. En iyisi gün aşırı iliski. Bu ay öyle deniycemBende ilk defa aldım bugn geldi aksam 7 de yaptım silik çıktı ikinci çizgi sabah 11 de yapcm bide akşam yedide olur demi :)
Kizlar benim diger clearblue testlerim de boyle cikiyordu bat oncesi
Hayirlisi. Pazartesi kandan vaz caydim. Evde testle pozitif gormeden gitmicem biyereCnm ben artıyı göremedim malesef yaama inşallah vardır.
Hayirlisi. Pazartesi kandan vaz caydim. Evde testle pozitif gormeden gitmicem biyere
Aynen cnm bende öyle yapıyorum ztn ama testte aldm geneBen de hep akşam 7 gibi yaptım ama gebelik yok. En iyisi gün aşırı iliski. Bu ay öyle deniycem
Günaydın tatlmKızçelerim günaydınnn
Günaydın tatlm
Günaydın kizllaaarKızçelerim günaydınnn
Hoşgeldin kuzucumm napysn adet oldunmuGünaydın kizllaaar
İyiyim çok şükür cnm eşimle kahvaltı yapıcam şimdi siz naslsnz:)Nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?