An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Uyanır uyanmaz buraya girdim canım olmadım canım adet bekliyorum olsun diye belirti bile yok

Kuzum testler negatifse strestten gecikiyor bir söktürücü falan mı yazsa doktor acaba

Günaydın canım.Kaç gün gecikti şimdi?Belki hiç beklemedğin bi zamanda tutmuştr.Adetine yakın olamaz mı?

Olsan şimdiye olurdu bence. Ben test yapıp negatifi gördüm mü adetim başlıyr hemen:)) Olmazsa bi tane test yaparsın . Hiç bu kdar gecikmiş miydi?

Olsan şimdiye olurdu bence. Ben test yapıp negatifi gördüm mü adetim başlıyr hemen:)) Olmazsa bi tane test yaparsın . Hiç bu kdar gecikmiş miydi?
Geçen ay 3 gün erken oldu ondan önceki ay 1-2 gün gecikti ama ikisi de kan testinden hemen sonra oldu. Bu ay şaşırdı :))

Kızlar ya bugn ki ovulasyon testinde ikinci kırmızı çizgi ilkinden dha köyü çıktı ama foto yükleyemedim sizce bugn mu çalışma olmalı yoksa yarnmi

Kizlar kasık agrisindan ölcem sanki kurt kemiriyo kasıklarimi bu kadar erken olmasi cok sasirtici ben yarin kan testi yaptircam bi garip seyler oluyo bana..

Kızlar adetim normalde yarın, dayanamadim meraktan yaptim test. Ilk kez yapiyorum cok panik oldum. Önce görünmedi sanki 5. Dakikada falan gorur gibi oldum esim gormedim dedi, baktik belirgin oldu 10 dakika icinde. Lütfen yorum yapin cok heyecanlandim

Aaa hamilesin tatlım tebrikler hayırlı sağlıklı olur inşaAllah darısı bizim başımıza :)

Yaa cidden mii? Tesekkur ederim canim amiin insallah. Peki hamilelik olmasa herhalde hicbir sekilde ikinci cizgi cikmazdi degil mi? Heveslenmeye korkuyorum da biraz :/
Benim günlerce bekleyen testlerimde bile çıkmıyor 2. Çizgi hamilesin ama sağlıklı olup olmadığını 2 günde 1 kan vererek anlayabilşrsin hcg nin 2 günde iki kat ya sa en az %60 artması lazım pazartesi kan ver bence canım sağlık ocağına gidebilirsin ama sabahtan git hemen doktora gitmene gerek yok oda kan ver diyecek sana yanlız folik asite başla hemen 400 mg lık bir folik asit al eczaneden hadi bakalım hayırlısı

Cok tesekkurler canim, yarin giderim insallah kan testi icin. Folik asit iciyordum birkac aydir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…