İyiyim çok şükür cnm eşimle kahvaltı yapıcam şimdi siz naslsnz:)
Uyanır uyanmaz buraya girdim canımHoşgeldin kuzucumm napysn adet oldunmu
Uyanır uyanmaz buraya girdim canımolmadım canım adet bekliyorum olsun diye belirti bile yok
Kan testinden sonra hiç test yapmadim kesin nasılsa diye. Normalde geçen 2 ay kan testinin ertesi günü gelmişti anlamadım bu ayKuzum testler negatifse strestten gecikiyor bir söktürücü falan mı yazsa doktor acaba
Günaydın canim. Bugün 5. Gun gecikmeninGünaydın canım.Kaç gün gecikti şimdi?Belki hiç beklemedğin bi zamanda tutmuştr.Adetine yakın olamaz mı?
Geçen ay 3 gün erken oldu ondan önceki ay 1-2 gün gecikti ama ikisi de kan testinden hemen sonra oldu. Bu ay şaşırdı :))Olsan şimdiye olurdu bence. Ben test yapıp negatifi gördüm mü adetim başlıyr hemen:)) Olmazsa bi tane test yaparsın . Hiç bu kdar gecikmiş miydi?
Olsa kanda çıkardı benceSürprz olabilir o zmn inş.canım:)
Çörekotu nasıl gidio kızçem :) bu sabah beni bi mide bulantısı tuttu içim dışıma çıktıKızçelerim günaydınnn
Bugün yarın degerlendir benceKızlar ya bugn ki ovulasyon testinde ikinci kırmızı çizgi ilkinden dha köyü çıktı ama foto yükleyemedim sizce bugn mu çalışma olmalı yoksa yarnmi
Kizlar kasık agrisindan ölcem sanki kurt kemiriyo kasıklarimi bu kadar erken olmasi cok sasirtici ben yarin kan testi yaptircam bi garip seyler oluyo bana..
Aaa hamilesin tatlım tebrikler hayırlı sağlıklı olur inşaAllah darısı bizim başımıza :)
Benim günlerce bekleyen testlerimde bile çıkmıyor 2. ÇizgiYaa cidden mii? Tesekkur ederim canim amiin insallah. Peki hamilelik olmasa herhalde hicbir sekilde ikinci cizgi cikmazdi degil mi? Heveslenmeye korkuyorum da biraz :/
Benim günlerce bekleyen testlerimde bile çıkmıyor 2. Çizgihamilesin ama sağlıklı olup olmadığını 2 günde 1 kan vererek anlayabilşrsin hcg nin 2 günde iki kat ya sa en az %60 artması lazım pazartesi kan ver bence canım sağlık ocağına gidebilirsin ama sabahtan git hemen doktora gitmene gerek yok oda kan ver diyecek sana yanlız folik asite başla hemen 400 mg lık bir folik asit al eczaneden hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?