An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kan testiyle netlestir canım. Gözün aydın :))

Kızlar ben yarın devlet hastanesine gidip kan testi yaptırıcam da, aynı anda kan değerlerime de bakarlar mı?? demir kalsiyum vitamin vs eksikliğim var mı öğrenmek istiyorum.. Bi de hamilelik varsa doktor muayene eder mi yoksa erken mi onun için ileri bir tarihe randevu mu alınıyor? Ayy hiç bilmiyorum bu işleri çol tecrübesizim

Kızlar ya bugn ki ovulasyon testinde ikinci kırmızı çizgi ilkinden dha köyü çıktı ama foto yükleyemedim sizce bugn mu çalışma olmalı yoksa yarnmi
İkinci çizgi birincideb koyu ise 24 saat içinde yumurtlayacagini gösterir. Bugünü yarını hatta ertesi günü de değerlendir bence canim :)

Valla kizcelerim selamlarrr adet olunca millet dağıldı ben de dahil olmak üzere:) sanırım moraller bozuldu:) @Turknbaldan kuzum corekotu tarcin bal nasıl gidyo:)

Kızlar bugün üstümde fena bi ağırlık var uykudan kafamı kaldıramıyorum. Vücudum ateş atıyor resmen. Akıntım su gibi ve çok fazla. Neler oluyor ya? Sanki diyazem verdiler uyumaktan kendimi alamıyorum

İkinci çizgi birincideb koyu ise 24 saat içinde yumurtlayacagini gösterir. Bugünü yarını hatta ertesi günü de değerlendir bence canim :)
Hadi ya bu sabah değerlendirdik bide yarn değerlendireyım demi çünkü bu gece olursa kalitesi sperm kalitesi düşer diye duymustum:)

Canım hiç üzülme bende 2tane dusurdum stres yaptıkça 3.de sıkıntı olur biraz ara ver inşallah iyi olacak üzülme

Tesekkur ederim. Peki sizin ikinciden sonra hamile kaldin mi sağlıklı ilerledi mi bu beni endişelendirir yani 3. De kimyasal olacak gibi dusunuyorumda artik

Çok geçmiş olsun canımm bunun son olması dileğiyle dualarım seninle

Amin cnm inşallah bu son olur

Kızlar bu hormon testi özelde fiyatı nedir bilen varmı yada yaptıran devlete gitsem burgunde halledebilirmiyim yani kadın doğuma randevu alıp fidicem 3. Günü oda benden hormon testi isteyecek ve kan verip sonuçları bekliycem ve doktora test sonuçlarını gosteticem oda ilaç falan yazicak duruma göre o gün verirler mi bu şekildeki yürüyor ben devlete hiç gitmedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…