Kan testiyle netlestir canım. Gözün aydın :))Kızlar adetim normalde yarın, dayanamadim meraktan yaptim test. Ilk kez yapiyorum cok panik oldum. Önce görünmedi sanki 5. Dakikada falan gorur gibi oldum esim gormedim dedi, baktik belirgin oldu 10 dakika icinde. Lütfen yorum yapin cok heyecanlandimEki Görüntüle 1881195
Hiç bilmiyorum cnm gebeliğe bakarlar ama vitamin eksikliği için fln bakmazlar ona randevulu gitmen lazım herlde ama acilden muayene olursan bakarlarBilen yok mu acaba?
Hmmm anladım canım saol ben en iyisi doktora sorayım o yönlendirir herhalde..Hiç bilmiyorum cnm gebeliğe bakarlar ama vitamin eksikliği için fln bakmazlar ona randevulu gitmen lazım herlde ama acilden muayene olursan bakarlar
Aynen cnm :)Hmmm anladım canım saol ben en iyisi doktora sorayım o yönlendirir herhalde..
İkinci çizgi birincideb koyu ise 24 saat içinde yumurtlayacagini gösterir. Bugünü yarını hatta ertesi günü de değerlendir bence canim :)Kızlar ya bugn ki ovulasyon testinde ikinci kırmızı çizgi ilkinden dha köyü çıktı ama foto yükleyemedim sizce bugn mu çalışma olmalı yoksa yarnmi
Benimde 9 eylül. Bugün yaptım. Çok çok silik çıktı. Yarın tekrar denicemKızlar ben dayanamıcam yarın test yapcam bat 9 eylül 4 gün kala çıkar heralde
İnşallah bende o silik çizgiyi görürüm pek umut yok ama olsunBenimde 9 eylül. Bugün yaptım. Çok çok silik çıktı. Yarın tekrar denicem
Ama ben erken gebelik testi aldım. Predictor early . Tam içime sinmedi net çizgi görmek istyrm.İnşallah bende o silik çizgiyi görürüm pek umut yok ama olsun
Silikte olsa çıkmış ama hamişşin bence :)Ama ben erken gebelik testi aldım. Predictor early . Tam içime sinmedi net çizgi görmek istyrm.
Aşırı silikti ama. 9eylüle kadar yolu var. Hayırlısı olsunSilikte olsa çıkmış ama hamişşin bence :)
Hepimiz için hayırlısı inşallahAşırı silikti ama. 9eylüle kadar yolu var. Hayırlısı olsun
Hadi ya bu sabah değerlendirdik bide yarn değerlendireyım demi çünkü bu gece olursa kalitesi sperm kalitesi düşer diye duymustum:)İkinci çizgi birincideb koyu ise 24 saat içinde yumurtlayacagini gösterir. Bugünü yarını hatta ertesi günü de değerlendir bence canim :)
Canım hiç üzülme bende 2tane dusurdum stres yaptıkça 3.de sıkıntı olur biraz ara ver inşallah iyi olacak üzülme
Çok geçmiş olsun canımm bunun son olması dileğiyle dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?