An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Son 7 gün kızlar.. ben çatlama iğnesi yaptırdım bugün 8. Gün iğneden sonra.. hafif agrı geliyo ama hemen geciyo. Gögüslerimin üzerine yatamiyorum bile çok ağrıyo yaa. Şişlik yok gibi ama. Benim adet dönemlerimde gögüs hassasiyetim hiç olmazdi. Dayanmak nasıl zor yaa Allahım kimsenin kucagini boş birakmasin

Ben de yaptırdım hormon testi adetin 2. Ya da 3. Günü sabahtan gittim kan verdim öğleden sonra sonuclarımı aldım devlete gittim aynı gün içinde bitiyor

Ben de yaptırdım hormon testi adetin 2. Ya da 3. Günü sabahtan gittim kan verdim öğleden sonra sonuclarımı aldım devlete gittim aynı gün içinde bitiyor

Teşekkürler ben şuan kimyasal gebeliğin yani adetin 4. Gunundeyim yarın 5 olacak devlete randevu almadigim için özele gideyim diyorum ama fiyatları yükselmiş galiba teldende bilgi alamadım 1 ay beklemek istemiyorum yaa

Az bişi kasık ağrım var akıntım vardı ve şiddetli kasık ağrım akıntı dün aniden kesildi ağrıda hafif kaldı başka bişi yok canım
Bugün kaplıca havuzuna girdim sıcak sularda bol bol oturdum akıntı falan kalmadı

Hayatımda ilk kez geçen yaptırdım bukadar pahalı olduğunu düşünmemiştim özelde 254 lira aldılar benden hönk diye

Hayatımda ilk kez geçen yaptırdım bukadar pahalı olduğunu düşünmemiştim özelde 254 lira aldılar benden hönk diye

Ya cnm honk diye kaliyoz sonra sen niye devlete gitmesin kuzum benim bahanem varda ya yarın 5. Günüm gitsem olur mu yaaaa

Merhaba kızlar.. oncelikle allah hepimize hayirli evlatlar versin... bat i 9 eylül olanlardan hcg testi pozitif olan var mii? Ben bu akşam yaptım çizgiyi hemen gördüm. Ama geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok tedirginim topik topik geziyorum sıkıntıdan...

Eklentiler

• 20160904_232211.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 87

Adetine daha varya o yüzden silik çikmistir canim. Catlatma ignesi falan yaptirmadiysan bence hamilelik var. Adetin 4 5 gün geciktigi halde boyle cikinca kimyasal oluyor sanirim. Bende 4 ay önce kimyasal gebelik yasamistim

Tebrik ederim öncelikle inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2 kimyasal geçirdim ama hcg değeri hep dusuktu ve bu kadar koyu çizgi hiç görmedimustelik bat geçmesine rağmen guzl bir değerdur umarim güzel artışlar dilerim yarın hcgni olctur 2 gün sona tekrarla kimyasaldan sonra çok hamile kalan var sağlıkla kucağına albebegini insallah

Adetine daha varya o yüzden silik çikmistir canim. Catlatma ignesi falan yaptirmadiysan bence hamilelik var. Adetin 4 5 gün geciktigi halde boyle cikinca kimyasal oluyor sanirim. Bende 4 ay önce kimyasal gebelik yasamistim
Teşekkür ederim canım. Çatlatma iğnesi falan olmadım. Hatta 12. Günden sonra ilişki dahi olmadı. 35 günde bir regl oluyorum. 17. Gün catlar diye düşünüyorum ama enteresan bir şekilde cook erken catlamis. Sağlıklıdır inşallah ve buradaki herkes hamiledir inşallah...

Inşallah öyledir. Iki kimyasal gecirdiysen sebebi için test yapılmadi mi? Belki pihtilasma falan vardır... ben kimyasal olursa bu ay test yaptırmayı düşünüyorum.

Benim 2. Kimyasalın bu ay yaşıyorum yani ay sonu adet olmadım hcg çok dusuktu 5.9 sonrada kanamam başladı bugün 4. Gün bende hormon testi yaptırmak istiyorum ama özelde fiyat araştırıyorum ve yarın 5. Gün doktora gitsem mi diye dusunuyorumda hormon testi için 3. Gün geçtiğinden emin olamadın 1 ayda boşuna beklemek istemiyorum

Pihtilasma testi de yaptir aslında... neden kimyasal oluyor diye. Bu ay da kimyasal olursa ben yaptiracagim..

Tesekkur ederim. Peki sizin ikinciden sonra hamile kaldin mi sağlıklı ilerledi mi bu beni endişelendirir yani 3. De kimyasal olacak gibi dusunuyorumda artik
Hayır kalmadım ama bu ay bekliyorum doktor 6ayla 1sene arası beklemek gerektiğini söyledi ilaçlar falan verdi. Öyle düşünme bence doktordan yardım alabilirsin bence detaylı

Kızlar adetine son 1 hafta kalanlar neler hissediyosunuz? Benim bugün adetim gelivercek gibi sanki. Bi agri var hafif ama gaz sancisi gibide adet olcam gibide muallaktayim. Adet sancisi olabilirmi yaa 1 hafta önce gelmez zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…