An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Goguslerdeki agri bende adet donemine yakin 3 4 gun kala oluyordu bazi aylarda oda hassaslasiyordu
Ama bu ay hem erken oldu hemde yanlara dokunamiyorum bebek istedigim icin mi psikolojik mi anlamadim
Yuzumde sivilce bile cikti acaba erken mi adet olacagim onu bile dusunuyorum :)
Gene ay mesela 7 temmuzda adet oldum
Yine bebek istiyorduk
1 agustosda adet oldum 7 gun erken acaba yine mi erken olacak bunlar onun belirtisimidir diye dusunmekten de alikoyamiyorum kendimi
Ama yanmalar yumurta bacak bel agrisi batis war :)

Aynı beni anlatmışsın cnm bende hiç yaşamam adetten bi gün önce agrm olur okadr bide bazn burnumda bir iki sivilce çıkar:) şuanda adete 6 gün var ama tık yok

Aynı beni anlatmışsın cnm bende hiç yaşamam adetten bi gün önce agrm olur okadr bide bazn burnumda bir iki sivilce çıkar:) şuanda adete 6 gün var ama tık yok
F fundii vardir tabiki benim arkadasim hic bir belirti yasamadan hamile kaldi adeti gecti ve beden gecmis diye hastaneye gittiginde hamile oldugunu ogrendi

Bazı kadınlar yumurtlamadanbirkaç gün sonra dahi hamilelik belirtileri gözlemleyebilirken bazılarında bu süre 3 aya kadar çıkabilir. Gözlemlenebilecek belirtilerden bazıları arasında sık idrara çıkma, ruh halinde değişiklikler ve göğüslerde hassasiyet yer alır. Ancak unutulmamalıdır ki , bu belirtilere bir kadın hamile olmadığında da rastlanabilir. Yani bu belirtilerle karşılaşan her kadın hamiledir sonucu çıkarılamaz
Hamileliğin erken dönemlerinde görülebilecek belirtiler nelerdir?
Belirtilerden en önemlisi adet kesilmesidir. Diğer belirtiler arasında mide bulantıları, ruh hali değişiklikleri, sık idrara çıkma, göğüslerde değişiklikler ve yorgunluk yer alır. Bununla birlikte, bu semptomlar hemen görülmeye başlamayabilir ve bazı kadınlarda da bu tarz tipik erken hamilelik semptomlarından hiçbirine rastlanmayabilir.

Kadınlar tarafından ilk 8 haftalık süreç içerisinde belirtilen diğer hamilelik belirtileri arasında kabızlık, mide ekşimesi, burun tıkanıklığı, nefes darlığı, belirli yiyeceklerden iğrenme ya da aksine istek, baş dönmesi, avuç içlerinde kaşınma, baş ağrıları, tükürükte artış, karında şişkinlik ve cilt pigmentasyonunda artış yer alır.

Kızlar internette buldum bazılarında belirti olur bazılarında olmaz diyor..)

Sağol cnm belirti yaşamasamda olur yeterki hamile kalaym

Benim de aynen bacim adete 6 gün var bugün sivilce çıktı yüzümde bi tane ama erken çıktı anlamadim( bir de adetten bir gün önce bile değil adet olmadan 10 dakika önce filan kasiklarim ağrır adet olurum.gogus ağrısı vs bilmem.hamile olsam acaba belirtisiz mi olur belirtili mi kestiremiyorum

Ay
F fundii vardir tabiki benim arkadasim hic bir belirti yasamadan hamile kaldi adeti gecti ve beden gecmis diye hastaneye gittiginde hamile oldugunu ogrendi
Çok güzel ya valla işte bunlar umut oluyor:) belirti yaşamadan hamile kalanları duyunca. Anneme de sordum annem de belirti yaşamadığını söylüyor. 3 aydan sonra mahvolurmus annem öncesinde bilmezmis

Aaa ilk defa erkendn benimde dün sivilce çıktı burnumda şuan var :) benm de göğüs ağrım hiç yok bende belirti olmayınca çok üzülüyorum gene olmadı diye

Aaa ilk defa erkendn benimde dün sivilce çıktı burnumda şuan var :) benm de göğüs ağrım hiç yok bende belirti olmayınca çok üzülüyorum gene olmadı diye
İNSAALLAH aynı Belirtilerimiz hamileliği de işaret eder çok amin

Bu ay bizde cocuk istemeye başladık adet tarihim 29 agustos bakalım 7eylül tanışma yıl dönümümüz inşallah rabbim nasip ederde eşime güzel süpriz yaparım kızlar

Peki hamile olan arkadaşlar yada konuda fikirleri olanlar cevaplarsa sevinirim. Normalde adetime 1 hafta hala benim gögüs uçlarım acırdı. Bu ay 14 gün öncesinden başladı ve uclarında acıması çevresinde halkasının genişlemesi ve halka üzerinde damar belirmeside cabası yanıyor böyle gögüslerim yada sızlıyor tam anlam veremiyorum bugun yarım saat adet olacakmışım gibi ağrım oldu. Geceleri kollarımda sinir bozucu bir uyuşma bi arkadaşımda daha böyle olmuştu. Kafama takmıyorum bu ay istemeye basladık çünkü allahım ne zaman nasip ederse o zaman olsunda sizce belirtiler normalmi ? Uzun oldu kusura bakmayın lütfen

Canım mavi damarlar belirgin mi ve ucu koyu kırmızı yada siyah mı eğer öyle ise hayırlı olsun diyorum..)

Canım mavi damarlar belirgin mi ve ucu koyu kırmızı yada siyah mı eğer öyle ise hayırlı olsun diyorum..)
Koyu kırmızı ve ucunda beyaz beyaz noktolar var cnm damar halkanın etrafında belli

Biraz bekle eğer göğsünü biraz yayılırsa test yap geçen ay benim öyle idi düştü benimki seninki tutunur inşallah..ben adet günü yapıp silik çizgiyi gormustum inşallah senin olurda eşine surpriz yaparsın )

Çok geçmiş olsun cnm rabbim birdaha aynı acıları yaşatmasın kimselere. Umarım canım beklemedeyiz hayırlısı ise olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…