Bende şu gaz sancısı ile kasık ağrısını ayırd edemiyorum bu yaşıma geldimKızlar adetine son 1 hafta kalanlar neler hissediyosunuz? Benim bugün adetim gelivercek gibi sanki. Bi agri var hafif ama gaz sancisi gibide adet olcam gibide muallaktayim. Adet sancisi olabilirmi yaa 1 hafta önce gelmez zaar
Bende şu gaz sancısı ile kasık ağrısını ayırd edemiyorum bu yaşıma geldim
Canım ben ankarada koru hastanesi var burda çok iyi ona gorunmustumfnd_50 cnm İstanbul da mi hangi hastane istyse
Canım ankaradayim devlete mesela hacettepeye gitmek için aylar öncesinde randevu alman lazım çılgınlar gibi sıra var o yüzden vakit kaybetmemek için özele gittim ben biraz.ben adetin 5. Günü gittim kuzumYa cnm honk diye kaliyoz sonra sen niye devlete gitmesin kuzum benim bahanem varda ya yarın 5. Günüm gitsem olur mu yaaaa
Kızlar bugün doktra gttim.Adetimin 4.gnydü.Hormon tahlili ,toksoplazma,rubella hepsini istedi.Adetim gecince smear için cagırdı.Ultrasondan korkarken smear cıktı bi deYaptıran var mı?Korkulacak bişey mi??
Cidden mi?Kolay yani.Cok sagol canım.Cook rahatlattın beni.
Kızlar bugün doktra gttim.Adetimin 4.gnydü.Hormon tahlili ,toksoplazma,rubella hepsini istedi.Adetim gecince smear için cagırdı.Ultrasondan korkarken smear cıktı bi deYaptıran var mı?Korkulacak bişey mi??
24eylul cok var daha adetten cikar cikmaz oldu..Ne kadar var adetine canım?
Yani canım.O masaya yatmak,o pozisyonu almak huzursuz eder insanı.Acıya dayanırım yine.İlk vajinal muayenem olacak.O yüzden panik oldum.Canim smear bende yaptirdim. Onun icin gitmemistim ani oldu. Guzel bi his degil ama yaptirmak cok iyiymis. Bi 15 saniyede felan bitiyor islem.
Sorma bende oyle olmustum. Ben piskolojikmem 3 gun toparlanamadimYani canım.O masaya yatmak,o pozisyonu almak huzursuz eder insanı.Acıya dayanırım yine.İlk vajinal muayenem olacak.O yüzden panik oldum.
Yani canım.O masaya yatmak,o pozisyonu almak huzursuz eder insanı.Acıya dayanırım yine.İlk vajinal muayenem olacak.O yüzden panik oldum.
Canim bu testler bozuk bence baska ysp tabikide adet olmuyosan vardir bi sebebin bi gorun tabikiBaya moralim dustu cok kotuyum
Baya moralim dustu cok kotuyum
Sana bişey anlatcam. Başka bir başlik altinda kizlarla yazisiyoruzda, bi arkadasin bugün igneden sonra 14.günü ve o 6.günden itibaren hep test yapti. Son 4 gündür gece gunduz yapti ve hep negatifti. Bugün az önce yapmis o kadar net çift cizgisi varki.. lütfen bozma moralini. Bende senin gibiyim, hatta çarsiya gidiyorum eşimle buluscaz. Ve çarsidan ped falan alicam. Öyle umutsuzum yani
Canim igneden sonra 14.cu gun yani ozaman catlama mi oldu? Benim adet ama 8 gun gecikti zaten? Ovulasyonum da ne zaman bilmiyorum. Bu ay yok eminim. Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ve diger ay'a artik nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?