An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar adetine son 1 hafta kalanlar neler hissediyosunuz? Benim bugün adetim gelivercek gibi sanki. Bi agri var hafif ama gaz sancisi gibide adet olcam gibide muallaktayim. Adet sancisi olabilirmi yaa 1 hafta önce gelmez zaar
Bende şu gaz sancısı ile kasık ağrısını ayırd edemiyorum bu yaşıma geldim

Ya cnm honk diye kaliyoz sonra sen niye devlete gitmesin kuzum benim bahanem varda ya yarın 5. Günüm gitsem olur mu yaaaa
Canım ankaradayim devlete mesela hacettepeye gitmek için aylar öncesinde randevu alman lazım çılgınlar gibi sıra var o yüzden vakit kaybetmemek için özele gittim ben biraz.ben adetin 5. Günü gittim kuzum

Kızlar bugün doktra gttim.Adetimin 4.gnydü.Hormon tahlili ,toksoplazma,rubella hepsini istedi.Adetim gecince smear için cagırdı.Ultrasondan korkarken smear cıktı bi deYaptıran var mı?Korkulacak bişey mi??

Kızlar bugün doktra gttim.Adetimin 4.gnydü.Hormon tahlili ,toksoplazma,rubella hepsini istedi.Adetim gecince smear için cagırdı.Ultrasondan korkarken smear cıktı bi deYaptıran var mı?Korkulacak bişey mi??

Smearı nasil yaptigini anlamazsin bile bebeğim. Ben her gittigimde yaparlar bana. Alttan muayene aletini takiyo, kulak çubuğundan daha uzun bi çibuk var incecik. Onu sadece dokunduruyo orana. Ordan siviyi pamuğa aliyo. Smear bu yani sen hissetmiyon bile

Ben delircem!!! Ben atcam kendimi bi yerden!!! Kafam dagilsin diye kuaföre geldim, bi kiz geldi telefonla konusuyo 12+3 haftalik hamileymis onu anlatiyo telefonda DELIRCEEEWMMMM!!! HAMILELIK KONUSUNDAN KAÇARKEN BU KIZ NERDEN GELDIIII

Canim smear bende yaptirdim. Onun icin gitmemistim ani oldu. Guzel bi his degil ama yaptirmak cok iyiymis. Bi 15 saniyede felan bitiyor islem.

Canim smear bende yaptirdim. Onun icin gitmemistim ani oldu. Guzel bi his degil ama yaptirmak cok iyiymis. Bi 15 saniyede felan bitiyor islem.
Yani canım.O masaya yatmak,o pozisyonu almak huzursuz eder insanı.Acıya dayanırım yine.İlk vajinal muayenem olacak.O yüzden panik oldum.

Yani canım.O masaya yatmak,o pozisyonu almak huzursuz eder insanı.Acıya dayanırım yine.İlk vajinal muayenem olacak.O yüzden panik oldum.

Kuzum evet kendini kötü hissediyorsun illa ki.. Ama o masaya geçipte doktor geldiğj an utanma hissi kayboluyo. Acı zaten hissetmiyorsun. Yada benim doktorum cok iyi bilmiyorum.. ben belki 50 kez girdim vajinal muayeneye, acimayacagini bildigim halde hala masaya yatinca tedirgin oluyorum

Kizlar negatif. Az sonra doktora gidiyorum ben. Karin agrilari anormal cunku

Eklentiler

• 20160905_141851.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 69
Baya moralim dustu cok kotuyum

Sana bişey anlatcam. Başka bir başlik altinda kizlarla yazisiyoruzda, bi arkadasin bugün igneden sonra 14.günü ve o 6.günden itibaren hep test yapti. Son 4 gündür gece gunduz yapti ve hep negatifti. Bugün az önce yapmis o kadar net çift cizgisi varki.. lütfen bozma moralini. Bende senin gibiyim, hatta çarsiya gidiyorum eşimle buluscaz. Ve çarsidan ped falan alicam. Öyle umutsuzum yani

Canim igneden sonra 14.cu gun yani ozaman catlama mi oldu? Benim adet ama 8 gun gecikti zaten? Ovulasyonum da ne zaman bilmiyorum. Bu ay yok eminim. Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ve diger ay'a artik nasip.

Canim igneden sonra 14.cu gun yani ozaman catlama mi oldu? Benim adet ama 8 gun gecikti zaten? Ovulasyonum da ne zaman bilmiyorum. Bu ay yok eminim. Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ve diger ay'a artik nasip.

8 gün geciktimi? Peki kan verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…