Canım ankaradayim devlete mesela hacettepeye gitmek için aylar öncesinde randevu alman lazım çılgınlar gibi sıra var o yüzden vakit kaybetmemek için özele gittim ben biraz.ben adetin 5. Günü gittim kuzum
Pihtilasma testi de yaptir aslında... neden kimyasal oluyor diye. Bu ay da kimyasal olursa ben yaptiracagim..
Benim de aynı gun ara ara sag kasıgımda ayrı oluyo akıntı yok denecek kadar az sizde durum neVücudunda bi değişilik Ağrı falan varmı bende hiçbirşeyi yok
Merhaba 306 lira hormon testi için mi özel hastanedeki fiyat mı acaba ?Bende bugün gittim doktora kuzum 5. Günü dedim ama yok adetin 3. Günü gel dedi bir sürü test yazdı bunları yaptır dedi 306 tl tutuyormuş sordum obur adeti bekliycem mecbur bu arada 21. Gün progesterona baktircakmisim ayrıca yumurta takibi yapalım dedi bende yumurta oluşuyordu hamile kalabiliyorum değil mi dedim oda evet ama progesteron dusuklugu de engel olabilir dedi ve alttan muayene etti yumurtalıkların rahmine baktı gayet temiz dedi araya bayram girdiği için bu ay yumurta takibi yapamiycak bir dahaki döngüyü bekliycez dedi
Bende durum aynı henüz bi tıkırtı yokBenim de aynı gun ara ara sag kasıgımda ayrı oluyo akıntı yok denecek kadar az sizde durum ne
denemekte fayda varKızlar idarariniza çok dikkatli bakın benim 2 hamileliğim de öyle anlaşıldı eşimde şaşırıyordu idrari yaparken Beyaz tortu oluyor yani bakınca görürsünüz beyaz bişeyin idrara karıştığıni tabi herkeste olurmu bilmiyorum bi bakın hele
D
denemekte fayda var
Kizlar arastirma yaparsaniz anliycaksinizki bu idrardaki tortular her insanda olan ve gayet dogal bi durum bunu gebelige yormayin cunki dikkat etmezsek gormezdik cunki o tortular hep vardi gecen ay bendede vardi ama gebe deyildim bi arastirin bak bu tortular hakkinda neler yaziyo..
Canim ya sen bi jinekolaga görünmelisin artik. Yanlis hatirlsmiyorsam enfeksiyon vardi sende. Belki onunla ilgilidirGünaydın kızlar. Bugün adet gecikmesinin 7. Günü. 2 gün geçince kan testi yaptirmistim negatif çıktı. Hafif karın agrisiyla tuvalete koştum 2-3 damla pembe akıntı vardı. 1 saat sonra baktım devamı gelmemis. Ne saçma bi durum !!!
İltihap olduğumda gitmistim ilaçları ve fitili kullandım. Bir sıkıntı yok ama bilemedim canımCanim ya sen bi jinekolaga görünmelisin artik. Yanlis hatirlsmiyorsam enfeksiyon vardi sende. Belki onunla ilgilidir
Hem kontrol amacli hem de yeni durumunu anlamak amacli gitmelisin benceİltihap olduğumda gitmistim ilaçları ve fitili kullandım. Bir sıkıntı yok ama bilemedim canım
Adetim sökülmezse gidicem canımHem kontrol amacli hem de yeni durumunu anlamak amacli gitmelisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?