An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Bana da adetoin 2 yada 3. Günü gel desi ama bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum

hastaneye göre değişiyor birkaç hastaneden fiyat alabilirsin yada ssk varsa devlet hastanesinden kadın doğuma randevu al adetin 3. gününe ordada kan testi yaptırabilirsin orda ücretsiz ben çalışıyorum pek vaktim yok ondan özele gidicem

Kizlar. Ovulasyon testi yaptim ve ilk defa cizgi cikti. Komik olani adet olmadim halen 10.cu gunum ve normal testte halen negatif gormeye devam ediyorum.

Aynen bende öyle anladım bende de vardi

Kizlar. Ovulasyon testi yaptim ve ilk defa cizgi cikti. Komik olani adet olmadim halen 10.cu gunum ve normal testte halen negatif gormeye devam ediyorum.
Canım bi doktora git Allah korusun kist filan olablr mi

Sağ kasıgımda ayrı beline vuruyor ara sıra da cok seyrek batma var hamilelik belirtisi mi bilmem sizde de var mı ilk gebeligimde hıc olmamıştı

Kizlaaar. Testler negatif olmaya devam ediyor. Adetim de ona inat gelmiyor. Kasik agrilarim gecti sadece boyle adet olcam hissi var ve bugun ara ara sag kasigim seyriyor (ya da segriyor diye mi yaziliyo) iste oyle.

Kizlaaar. Testler negatif olmaya devam ediyor. Adetim de ona inat gelmiyor. Kasik agrilarim gecti sadece boyle adet olcam hissi var ve bugun ara ara sag kasigim seyriyor (ya da segriyor diye mi yaziliyo) iste oyle.
Sen kan testi yaptir eyer bebis yoksada bi utrasona gir muayne ol demekki bi sikinti var bebiş yoksa eyer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…