- 10 Mayıs 2016
- 234
- 55
- 48
Merhaba 306 lira hormon testi için mi özel hastanedeki fiyat mı acaba ?
Bana da adetoin 2 yada 3. Günü gel desi ama bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordumevet benden istediği hormon tesleri adetin 3. günü gidip yaptırcağım tesler
Bana da adetoin 2 yada 3. Günü gel desi ama bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum
Peki canım çok teşekkürlerhastaneye göre değişiyor birkaç hastaneden fiyat alabilirsin yada ssk varsa devlet hastanesinden kadın doğuma randevu al adetin 3. gününe ordada kan testi yaptırabilirsin orda ücretsiz ben çalışıyorum pek vaktim yok ondan özele gidicem
Allah allah çok tuhaf dmi :) ne demek acbaKizlar. Ovulasyon testi yaptim ve ilk defa cizgi cikti. Komik olani adet olmadim halen 10.cu gunum ve normal testte halen negatif gormeye devam ediyorum.
Hamile olabilirsin ya kan testimi yaptrsanKizlar. Ovulasyon testi yaptim ve ilk defa cizgi cikti. Komik olani adet olmadim halen 10.cu gunum ve normal testte halen negatif gormeye devam ediyorum.
Aynen bende öyle anladım bende de vardiKızlar idarariniza çok dikkatli bakın benim 2 hamileliğim de öyle anlaşıldı eşimde şaşırıyordu idrari yaparken Beyaz tortu oluyor yani bakınca görürsünüz beyaz bişeyin idrara karıştığıni tabi herkeste olurmu bilmiyorum bi bakın hele
Canım bi doktora git Allah korusun kist filan olablr miKizlar. Ovulasyon testi yaptim ve ilk defa cizgi cikti. Komik olani adet olmadim halen 10.cu gunum ve normal testte halen negatif gormeye devam ediyorum.
Ben bugün kendi kendime bi kür yaptım ay tadı filan çok hoşuma gitti belki işe yarar hahahah
:-D ne kürü yaptin kızBen bugün kendi kendime bi kür yaptım ay tadı filan çok hoşuma gitti belki işe yarar hahahah
Bal-tarcin-findik-muz-corek otu-süt valla ise yarar mı blmyorum ama tadı çok hoşuma gitti :)))):-D ne kürü yaptin kız
Kulaga cok hos geliyorBal-tarcin-findik-muz-corek otu-süt valla ise yarar mı blmyorum ama tadı çok hoşuma gitti :))))
Bal-tarcin-findik-muz-corek otu-süt valla ise yarar mı blmyorum ama tadı çok hoşuma gitti :))))
Sen kan testi yaptir eyer bebis yoksada bi utrasona gir muayne ol demekki bi sikinti var bebiş yoksa eyer...Kizlaaar. Testler negatif olmaya devam ediyor. Adetim de ona inat gelmiyor. Kasik agrilarim gecti sadece boyle adet olcam hissi var ve bugun ara ara sag kasigim seyriyor (ya da segriyor diye mi yaziliyo) iste oyle.
İNSAALLAH canım tavsiye ederimoh maşallah cnm işe yaramazmi doping yapmissin şifa olsn cnm
Valla ağza da hoş geliyor denemelisin canim cok hoş bi tadı oluyorKulaga cok hos geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?