An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlaaar. Testler negatif olmaya devam ediyor. Adetim de ona inat gelmiyor. Kasik agrilarim gecti sadece boyle adet olcam hissi var ve bugun ara ara sag kasigim seyriyor (ya da segriyor diye mi yaziliyo) iste oyle.
Ah canım ya sen niye olamıyorsun bişey dicem polistik over yok dimi? Kilon nasıl? Çok bile durdun nasıl duruyorsun acil doktora gitmen gerken bence.

Ah canım ya sen niye olamıyorsun bişey dicem polistik over yok dimi? Kilon nasıl? Çok bile durdun nasıl duruyorsun acil doktora gitmen gerken bence.
Pko yoktu sanirsam ama kilodan ne oluyor? Su son sira 3 kilo felan aldim. Istahim cooook acik

Pko yoktu sanirsam ama kilodan ne oluyor? Su son sira 3 kilo felan aldim. Istahim cooook acik
Genelde fazla kilolularda adet problemi oluyor pko lu oluyorlar o geldi aklıma. Ama canim bi doktora git Allah korusun kist fln olur

Kizlaar ben dün adet oldum çok şiddetli ağrım, yoğunluğu da çok
Olmana sevindim agri oomasi ve siddetli olmasi normal baya gec geldi cunki olsun sikma canini bende gecen ay cok siddetli adet oldum ve yazmistim buraya resmen dogum sancidi gibi bagirdim saatlerce bi agri kesici al yoksa gecmiyo soyliym rahat uyursun canim...

Aldım canım fayda etmedi. Umarım uyuyunca geçer

Aldım canım fayda etmedi. Umarım uyuyunca geçer
Canım aynen benim de geç geldi hamileyim sanıyordum. Tüm o zaman içimde birikmişte bi anda hepsi gelmeye başlamış gibi oldu ve çok ağrıdı. Vücudumun bana oyunu diye yazmıştım buraya, belirti verdi okadar geciktirdi filan ama dalga geçer gibi kan testine gidecekken adet oldum

Ne oluyor bu vücutlar a böyle ben artık akillandim idrarda gormeden kan vermicem. Kanda negatif i görmek çok üzücü. İnş bidaki ay tuttururuz canim

batıma 10 gün kaldı... hamile kalanlar neler yaşadıklarını, ne belirtiler gördüklerini yazabilirler mi acaba kızlar :)

Kızlaaarrrr ben geldimmmm:/ hala adet olamadım ya ben doktora gittim muayeneye oda berbat bişey ilk defa gitmiştim kist falan yoktu adet söktürücü tarlusal verdi biteli 2 gün oluyor hala gelen giden yok stresten mi ki ? Siz nasılsınız keyfiniz nasıllll ??

Ooo bana tarlusal vermisti, dedi ki 10 gün sonra adet olacaksın. 26 gün sonra adet oldum ben şok yanii.. bide aradim doktoru gebelik testi yap dedi aklimi oynatiyodum. Tarlusal kullanirken ve henüz adet olmamisken nasil yaaa dedim.. yaptim tabi testi, o bile bi umuttu biliyomusun tabii negatifti. Gelir yani adetin stres yapmamalisin

Yaaaa 26 gün mü ben çıldırırım o kadar ya bide benim hiç gecikmez adetim çok uslu akıllıdır bu ay ilk bebiş denedik gecikti hala da gelmiyo

Yaaaa 26 gün mü ben çıldırırım o kadar ya bide benim hiç gecikmez adetim çok uslu akıllıdır bu ay ilk bebiş denedik gecikti hala da gelmiyo

26 gün tarlusaldan sonraydı, benim adetim gecikti diye gittiğimizde 18 gün gecikmişti yaaa 44 gün gecikmeli adet oldum.tabii balon gibi olduum şiştim, eşim "canım" dese çemkirecek kızacak sebep buluyordum.adam ağzını açmaya korkuyodu düşün

Ayyy al benden de o kadar sinir topu gibiyim herşey batıyo canavar kesildim evde yavrum eşimde birboy alttan alıyo bi olsamda kurtulsam ya ( , ben en son aug1 de olmuştum adet işte bekliyorum acaba tarlusalda mı sıkıntı var ki canımm?

benimde bat 18 geçen günlerde yumurtalık zamanımda hiç olmadığı kadar şiddetli ağrı çektim sağ tarafım apandis sandım soluğu Dr da aldım tahliller ultrason derken birşey bulamadılar hala sizi var ve akintim şeffafdevam ediyor birde beta hcg istediler nealakaysa o dönemde 2 çıktı o da zaten

Doktordan geliyorum ve doktorum bu ay ovulasyonumun olmadigini soyledi. Galiba pko teshisi koycak. Kanaman oldugunda hormonlarina bakalim dedi. Dua edin kizlar. Hakkimda mubarek olani olsun insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…