Ah canım ya sen niye olamıyorsun bişey dicem polistik over yok dimi? Kilon nasıl? Çok bile durdun nasıl duruyorsun acil doktora gitmen gerken bence.Kizlaaar. Testler negatif olmaya devam ediyor. Adetim de ona inat gelmiyor. Kasik agrilarim gecti sadece boyle adet olcam hissi var ve bugun ara ara sag kasigim seyriyor (ya da segriyor diye mi yaziliyo) iste oyle.
Pko yoktu sanirsam ama kilodan ne oluyor? Su son sira 3 kilo felan aldim. Istahim cooook acikAh canım ya sen niye olamıyorsun bişey dicem polistik over yok dimi? Kilon nasıl? Çok bile durdun nasıl duruyorsun acil doktora gitmen gerken bence.
Genelde fazla kilolularda adet problemi oluyor pko lu oluyorlar o geldi aklıma. Ama canim bi doktora git Allah korusun kist fln olurPko yoktu sanirsam ama kilodan ne oluyor? Su son sira 3 kilo felan aldim. Istahim cooook acik
Olmana sevindim agri oomasi ve siddetli olmasi normal baya gec geldi cunki olsun sikma canini bende gecen ay cok siddetli adet oldum ve yazmistim buraya resmen dogum sancidi gibi bagirdim saatlerce bi agri kesici al yoksa gecmiyo soyliym rahat uyursun canim...Kizlaar ben dün adet oldumçok şiddetli ağrım, yoğunluğu da çok
Aldım canım fayda etmedi. Umarım uyuyunca geçerOlmana sevindim agri oomasi ve siddetli olmasi normal baya gec geldi cunki olsun sikma canini bende gecen ay cok siddetli adet oldum ve yazmistim buraya resmen dogum sancidi gibi bagirdim saatlerce bi agri kesici al yoksa gecmiyo soyliym rahat uyursun canim...
Canım aynen benim de geç geldi hamileyim sanıyordum. Tüm o zaman içimde birikmişte bi anda hepsi gelmeye başlamış gibi oldu ve çok ağrıdı. Vücudumun bana oyunu diye yazmıştım buraya, belirti verdi okadar geciktirdi filan ama dalga geçer gibi kan testine gidecekken adet oldumAldım canım fayda etmedi. Umarım uyuyunca geçer
Ne oluyor bu vücutlar a böyleCanım aynen benim de geç geldi hamileyim sanıyordum. Tüm o zaman içimde birikmişte bi anda hepsi gelmeye başlamış gibi oldu ve çok ağrıdı. Vücudumun bana oyunu diye yazmıştım buraya, belirti verdi okadar geciktirdi filan ama dalga geçer gibi kan testine gidecekken adet oldum
Ben sadce çörek otu bal tarcin yiyorum cnm 14 gundur:)İNSAALLAH canım tavsiye ederim
Kızlaaarrrr ben geldimmmm:/ hala adet olamadım ya ben doktora gittim muayeneye oda berbat bişey ilk defa gitmiştim kist falan yoktu adet söktürücü tarlusal verdi biteli 2 gün oluyor hala gelen giden yok stresten mi ki ? Siz nasılsınız keyfiniz nasıllll ??
Yaaaa 26 gün mü ben çıldırırım o kadarOoo bana tarlusal vermisti, dedi ki 10 gün sonra adet olacaksın. 26 gün sonra adet oldum benşok yanii.. bide aradim doktoru gebelik testi yap dedi aklimi oynatiyodum. Tarlusal kullanirken ve henüz adet olmamisken nasil yaaa dedim.. yaptim tabi testi, o bile bi umuttu biliyomusun tabii negatifti. Gelir yani adetin stres yapmamalisin
Yaaaa 26 gün mü ben çıldırırım o kadarya bide benim hiç gecikmez adetim çok uslu akıllıdır bu ay ilk bebiş denedik gecikti hala da gelmiyo
Ayyy al benden de o kadar sinir topu gibiyim herşey batıyo canavar kesildim evde yavrum eşimde birboy alttan alıyo bi olsamda kurtulsam ya26 gün tarlusaldan sonraydı, benim adetim gecikti diye gittiğimizde 18 gün gecikmiştiyaaa 44 gün gecikmeli adet oldum.tabii balon gibi olduum şiştim, eşim "canım" dese çemkirecek kızacak sebep buluyordum.adam ağzını açmaya korkuyodu düşün
Ben de öyle yiyordum sonra dedim sütlü içeyim sonra dedim muz fındık da katayım:)Ben sadce çörek otu bal tarcin yiyorum cnm 14 gundur:)
:) iyi fikir aslında bi müddet sonra tadı kötü geliyo :)Ben de öyle yiyordum sonra dedim sütlü içeyim sonra dedim muz fındık da katayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?