An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Doktordan geliyorum ve doktorum bu ay ovulasyonumun olmadigini soyledi. Galiba pko teshisi koycak. Kanaman oldugunda hormonlarina bakalim dedi. Dua edin kizlar. Hakkimda mubarek olani olsun insaAllah
inşallah düşündüğün gibi değildir. bugün cuma bol bol dua et
benim daha 9 gün var bata ama bilmiyorum çok ümitsizim tedavi için doktor aramaya bile başladım. Allah hepimize şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hayırlı, güzel haberler almayı nasip etsin, evlat hasretiyle yakmasın, aratmadan nasip etsin

Amin canım beklemek cok zor. rabbim tüm isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu...

Doktordan geliyorum ve doktorum bu ay ovulasyonumun olmadigini soyledi. Galiba pko teshisi koycak. Kanaman oldugunda hormonlarina bakalim dedi. Dua edin kizlar. Hakkimda mubarek olani olsun insaAllah
Ah canım malesef tahmin etmistim İNSAALLAH bi an önce düzelirsin canim benim RABBİM şifani versin

Ya benim eşimde zehirli guatr çıktı kızlar triod hormonu yüksek çıktı bu sperm kalitesini etkiler mi gebeliğe engel midir

kızlar dayanamayıp test yaptım daha 4 gün vr negatf cıktı.
dua istiyorm 4 gun sonunda pozitif e dönsün inş
Veren Allah herşeyin en iyisini bilir O ol diyince herşey olur ol de Rabbim olsun tüm dileyen kardeşleriminkiyle İnşaallah ...

test yaptırdın mı
Çatlatma ignesi yaptirip hamile kalan yokmuuuu
slm bende çatlatma iğnesi yaptırdım adete 2 gün kaldı çok merak ediyorum sen test yaptırdın mı arada kasıklarım ağrıyor o kadar başka hiç bi belirti yok ilaç etkisi mi acaba bu ağrılar

16.gun yaptrcam canm pazartesi yani.bugun 14.gün

evde erken yapılan testlerden var negatifi görmekten çok korkuyorum sabah yapsam mı acaba aklım hep orda klomen kullandın mı hiç

Merhaba kızlar hayırlı bayramlar hepinize ben 22 martta kürtaj olmuştum nerdeyse 5 ay oldu tekrar hamile kalamadım bu ay ov.testi denedim bata suan 5 günüm kaldı ov.testlerininde gebeliği gosterdigini duydum dün gece 12 de alttaki testi yaptim perşembe günüde yaptım o daha silikti cuma yapmadım cumartesi yaptığım da bu şekilde koyu çıktı üstteki test ise ilk başladığım test sizce bu bilgi doğrumu bilgisi olan var mı

Eklentiler

• InShot_20160911_012637.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 55

Bunu bende duymuştum burda hamile kalan çoğu arkadaş yazmıştı benimde bu şekilde silik çıkıyor bat7 gün var inşallah doğrudur

adet oldum hemde 2 gün vardı daha Rabbim böyle hayırlı kılmş demek...

Bunu bende duymuştum burda hamile kalan çoğu arkadaş yazmıştı benimde bu şekilde silik çıkıyor bat7 gün var inşallah doğrudur
İnşallah canım perşembe yaptığım baya silikti bu ona göre daha koyu insallah doğru çıkar mübarek bayram zamanı yüzümüze gülsün

Benim batım bugünmüş ben de yarın sanıyordum.. inşallah kırmızılar gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…