- 5 Ocak 2016
- 216
- 237
- 23
inşallah düşündüğün gibi değildir. bugün cuma bol bol dua etDoktordan geliyorum ve doktorum bu ay ovulasyonumun olmadigini soyledi. Galiba pko teshisi koycak. Kanaman oldugunda hormonlarina bakalim dedi. Dua edin kizlar. Hakkimda mubarek olani olsun insaAllah
Amin canım beklemek cok zor. rabbim tüm isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu...inşallah düşündüğün gibi değildir. bugün cuma bol bol dua et
benim daha 9 gün var bata ama bilmiyorum çok ümitsizimtedavi için doktor aramaya bile başladım. Allah hepimize şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hayırlı, güzel haberler almayı nasip etsin, evlat hasretiyle yakmasın, aratmadan nasip etsin
Ah canım malesef tahmin etmistimDoktordan geliyorum ve doktorum bu ay ovulasyonumun olmadigini soyledi. Galiba pko teshisi koycak. Kanaman oldugunda hormonlarina bakalim dedi. Dua edin kizlar. Hakkimda mubarek olani olsun insaAllah
test yaptırdın mıSon 7 gün kızlar.. ben çatlama iğnesi yaptırdım bugün 8. Gün iğneden sonra.. hafif agrı geliyo ama hemen geciyo. Gögüslerimin üzerine yatamiyorum bile çok ağrıyo yaa. Şişlik yok gibi ama. Benim adet dönemlerimde gögüs hassasiyetim hiç olmazdi. Dayanmak nasıl zor yaa Allahım kimsenin kucagini boş birakmasin
slm bende çatlatma iğnesi yaptırdım adete 2 gün kaldı çok merak ediyorum sen test yaptırdın mı arada kasıklarım ağrıyor o kadar başka hiç bi belirti yok ilaç etkisi mi acaba bu ağrılarÇatlatma ignesi yaptirip hamile kalan yokmuuuu
test yaptırdın mı
slm bende çatlatma iğnesi yaptırdım adete 2 gün kaldı çok merak ediyorum sen test yaptırdın mı arada kasıklarım ağrıyor o kadar başka hiç bi belirti yok ilaç etkisi mi acaba bu ağrılar
Merhaba kızlar hayırlı bayramlar hepinize ben 22 martta kürtaj olmuştum nerdeyse 5 ay oldu tekrar hamile kalamadım bu ay ov.testi denedim bata suan 5 günüm kaldı ov.testlerininde gebeliği gosterdigini duydum dün gece 12 de alttaki testi yaptim perşembe günüde yaptım o daha silikti cuma yapmadım cumartesi yaptığım da bu şekilde koyu çıktı üstteki test ise ilk başladığım test sizce bu bilgi doğrumu bilgisi olan var mı
İnşallah canım perşembe yaptığım baya silikti bu ona göre daha koyu insallah doğru çıkarBunu bende duymuştum burda hamile kalan çoğu arkadaş yazmıştı benimde bu şekilde silik çıkıyor bat7 gün var inşallah doğrudur
Beklenen adet tarihi canımArkadaşlar özür dilerim ben bat ne demek bilmiyorum açıklar mısınız lütfen?
Teşekkür ederimBeklenen adet tarihi canım
Teşekkür ederim
İnşallah kardeşim ben de hamileyim düşük yapma ihtimalim var tedavi görüyorum inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz.Benim batım bugünmüş ben de yarın sanıyordum.. inşallah kırmızılar gelmez..
Çok geçmiş olsun cnm eşine bi zararı yoktur umarım bir an önce iyileşir önce sağlık sonra bebiş hayrlsylaYa benim eşimde zehirli guatr çıktı kızlartriod hormonu yüksek çıktı bu sperm kalitesini etkiler mi gebeliğe engel midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?