An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar slm ben ovaluasyon testi yapiyorum 3 gun once cift cizgiyi yakaladim zaten agridanda anlamistim.sol kasigim agriyordu.dun gecti.bu defa da sag kasigim agriyor.simdi sol tarafta da yumurta gelisiyor olabilir mi.fikri olan var mi

Selam kizlar. Ne zamandir gorusmuyorduk. Ben hala adet olmadim, dun ilk adet sokucu ilacimi yuttum. Ben adetimin bu ay kilo almama bagli oldugunu dusunuyorum ve bi arkadasin tavsiyesi niva detox varmis. Hem vucuttaki yaglari eritiyor. 1 ay boyunca kullan normale donersin dedi. Sizce ne yapayim. Deniyeyimmi? Gida takviyesi diye geciyor ilac da degil. Ne yapayim bilemedim.

Canım ben de adet olamadım hala 10 gün geçti. Kan testi yaptırdın mı? Bence doktorun önermediği bir şey kullanma zararı olabilir.

Kizlar bise sorcam hastaligim yaklasik bi hafta gecikti son iki sabahtirda bi kac damla kanamam oluyo ama benim normalde adetlerimin acisi cok fazla olur ama suan hic bi aci yok vucudumda hamile kalmis olabilir miyim hamilelik belirtiside yok

Kizlar bise sorcam hastaligim yaklasik bi hafta gecikti son iki sabahtirda bi kac damla kanamam oluyo ama benim normalde adetlerimin acisi cok fazla olur ama suan hic bi aci yok vucudumda hamile kalmis olabilir miyim hamilelik belirtiside yok
Tabiki olabilir test yap hic durma bence..

Canım öyle her duyma hapı kullanma derim bak neler duyuyoruz tv lerle. Bence spor yap yürüyüş yapmak inan çok faydası oluyor.bitkisel şeyler vs deneyeblrsin

Kizlar kirmizilari gordum ama cok farkli iki gundur hic bi sanci yok ve az oluyorum

29 ağustos adet gunumdu ve geçti hcg 5.9 çıkmıştı 1 gün sonra biliyorsunuz 1 eyluldede kanamam başladı 6-7 gün sürdü sonra bitti sonra eşimle rastgele birliktelik oldu çok takip etmedim sonra dün çamur gibi akintim oldu böyle çok koyu kahve ama adet gibide değil kanli değil ama kumlu gibi neyse buğu de devam ediyor ve 7 gibi bi sandım başladı belime ve ayağıma kasığına vuran bende doktora gittim bana idrar ve hcg tahlili yaptırdı idrar normal dedi hcg 1168.9 çıktı vaginal bakalım dedi baktı hiç bisey gözükmedi herşey normal kese mese yok adet oldum attım diyorsun ben hic bisey anlamadım dedi hatta hastanede yatircakti ben istemedim sabah radyolojiye git erkenden orda baskınlar gumurtaliklara renkli dedi olmazsa dış gebelik diycem ama kese fln bisey yok yada yeni oluşacak fln dedi olmazsa takibe alicaz dedi ve kanama için ilaç vermedi ne bu şimdi hiç anlamadım ya

Bayağı karmaşık bi durum. Daha once hic duymamıştım. Allah sifa versin. şu an bata kac gun var

Saol cnm bat nasıl doğum bilmiyorum yani şöyle dedim ya 29 ağustostu hcg 5.9 du ama geçti 1 eylülde kanamam başladi bir al dusuk gibi adet oldum ve bitti dün yani 17 eylülde çamur gibi yine kanamam var ama wc de geliyor pek pede gelmiyor ve bugün hcg 1168.9 çıktı ama hamileyken ayın başındaki kanamadan neydi ve vaginal muayenede hiç bisey yok anlamadım yani en baştaki adete bakarsak ayın 27 sinde olmalıydı ama bu durumda belirli bir bat olur mu bilemem tabi çok karmaşık bir durum yarın sabah radyolojiye kdd giticem bakalım

Yarın guzel haberler alırsın umarım canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Sen saglikli ol da gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…