- 10 Mayıs 2016
- 234
- 55
- 48
Hcg neden artiyor onunla ilgili bilgi vermedi miEvet arkadaşlar sabah gittim radyolojiye doktor alttan baktı rahim kalinlasmasinana felan dış gebeliğe dairde bi oarca bulamadi sol yumurtalığın küçük kist var dedi ama önem vermedi yarın yine hcg istedi eğer artmissa kanama için hap verecek bakalım bu kan değerini arttıran ne ozaman ve kanamam neden var parça yoksa tuhaflıkları insanı yine ben ağız tadıyla bi normal hamilelik yaşayamayacağım galiba
Nolduu canim hayirdirSlm kızlar nasılsınız ben allak bullak oldum sormayın başıma geleni
Ay şimdi okudum hepsini csnim ben de anlamadım çok şaşırdım hcg niyetiyle çıkmış anlamadım İNSAALLAH anormal bi durum yoktur bizi haber etEvet arkadaşlar sabah gittim radyolojiye doktor alttan baktı rahim kalinlasmasinana felan dış gebeliğe dairde bi oarca bulamadi sol yumurtalığın küçük kist var dedi ama önem vermedi yarın yine hcg istedi eğer artmissa kanama için hap verecek bakalım bu kan değerini arttıran ne ozaman ve kanamam neden var parça yoksa tuhaflıkları insanı yine ben ağız tadıyla bi normal hamilelik yaşayamayacağım galiba
InşallahGünaydın kızlar benimde bata bugün itibariyle 10 gün kaldı geçen ayın hayal kırıklığı bu sefer olmaz inşallah
3.ayımız oluyor bu canım Rabbim çok bekletmeden verir inşallah bebislerimiziInşallahne kadar zamandir bekliyorsun
Aynen bizim de 3. Ay insallah bu ay mujdeli haberler aliriz3.ayımız oluyor bu canım Rabbim çok bekletmeden verir inşallah bebislerimizi
Idrar testi gec belli oluyor dah 4 gun var. Uzme kendini bol bol dua et canimKizlar bende cok halsizim diye test yaptim yine negatif adete 4gun var yine olmadi agliyorum suanda..
Canım hemen umutsuzluğa kapılma daha 4 gün varmış idrar testinde geç çıkıyor kırmızıları gormeden umut kaybetmek yok insallah bu ay bizlerin ayı olsunKizlar bende cok halsizim diye test yaptim yine negatif adete 4gun var yine olmadi agliyorum suanda..
Ay şimdi okudum hepsini csnim ben de anlamadım çok şaşırdım hcg niyetiyle çıkmış anlamadım İNSAALLAH anormal bi durum yoktur bizi haber et
Ayy cok heyecanli insallah yarin guzel haberler verirsin bizeKizçeler nabersiniz artik burda muhabbet yok oyleki sayfayi bulamadim dedim bi bakayim nere kayboldunuzbildirimlerden buldum bizi yaa
Yarin kadin doguma gidiyorum kizlar kan testi yaptircam bebiş icin bata 3kaliyor illa cikar varsa zaten...
8 gün var ama hiçbsy hissetmyorum gecen ay cok hayal kırıklığı yasadımAyy cok heyecanli insallah yarin guzel haberler verirsin bizeBenim daha 9 gun var ama bu sefer bat gecmeden test yapmamaya calisicam
Gecen ay cok belirtiler hissettim hatta o kadar abarttim ki ilk defa bat 5 gun gecikti cok umutlandim olmadi. Bu ay sadece bat tarihine bakiyorum kendimi takip etmiyorum. Bunyemiz alt ust oldu dusune dusuneBnmde
8 gün var ama hiçbsy hissetmyorum gecen ay cok hayal kırıklığı yasadım
İnş canim inş yaa cok istiyorum bu hbri vermeyi..Ayy cok heyecanli insallah yarin guzel haberler verirsin bizeBenim daha 9 gun var ama bu sefer bat gecmeden test yapmamaya calisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?