An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Evet arkadaşlar sabah gittim radyolojiye doktor alttan baktı rahim kalinlasmasinana felan dış gebeliğe dairde bi oarca bulamadi sol yumurtalığın küçük kist var dedi ama önem vermedi yarın yine hcg istedi eğer artmissa kanama için hap verecek bakalım bu kan değerini arttıran ne ozaman ve kanamam neden var parça yoksa tuhaflıkları insanı yine ben ağız tadıyla bi normal hamilelik yaşayamayacağım galiba

Hcg neden artiyor onunla ilgili bilgi vermedi mi

Ay şimdi okudum hepsini csnim ben de anlamadım çok şaşırdım hcg niyetiyle çıkmış anlamadım İNSAALLAH anormal bi durum yoktur bizi haber et

Günaydın kızlar benimde bata bugün itibariyle 10 gün kaldı geçen ayın hayal kırıklığı bu sefer olmaz inşallah

Kizlar bende cok halsizim diye test yaptim yine negatif adete 4gun var yine olmadi agliyorum suanda..

Kizlar bende cok halsizim diye test yaptim yine negatif adete 4gun var yine olmadi agliyorum suanda..
Canım hemen umutsuzluğa kapılma daha 4 gün varmış idrar testinde geç çıkıyor kırmızıları gormeden umut kaybetmek yok insallah bu ay bizlerin ayı olsun

Benim resmen 2 ayim bosa gidiyor. 1 ay tutmadi ve o aydan simdi eylule gecti ve calisma da yapamiyoruz bisey de. Uzulmeyin kizlar

Ay şimdi okudum hepsini csnim ben de anlamadım çok şaşırdım hcg niyetiyle çıkmış anlamadım İNSAALLAH anormal bi durum yoktur bizi haber et

Saolun canlar bugün yine hcgye baktirdim 752 ye dusmus bu seferde lekelenmem azaldı doktor kimyasal olabilir yine dedi ama pazartesi tekrar hcgye baktirdim dedi hiçbir ilaç vermedi beklemedeyim hayır anlamadığım ben bat 1 gecince eylül başında hcg 5.9 çıktı 2 gün sonra kanama başladı pihtida düştü 10 gün temiz gezdim hiç leke fln yoktu ayın 17 sinde bu kanama başladı ve hcg 1128.9 çıktı ve şimdide düşüyor dış gebelikte değil çok şükür rahimsel hiç bişiy yok ama kanda hcg nasıl artmış en başından bu yana kanamaya rağmen anlamadım neyse hayırlısı artık rabbim tez zamanda kurtarsın bu durumdan insallah

Kizçeler nabersiniz artik burda muhabbet yok oyleki sayfayi bulamadim dedim bi bakayim nere kayboldunuz bildirimlerden buldum bizi yaa
Yarin kadin doguma gidiyorum kizlar kan testi yaptircam bebiş icin bata 3kaliyor illa cikar varsa zaten...

Kizçeler nabersiniz artik burda muhabbet yok oyleki sayfayi bulamadim dedim bi bakayim nere kayboldunuz bildirimlerden buldum bizi yaa
Yarin kadin doguma gidiyorum kizlar kan testi yaptircam bebiş icin bata 3kaliyor illa cikar varsa zaten...
Ayy cok heyecanli insallah yarin guzel haberler verirsin bize Benim daha 9 gun var ama bu sefer bat gecmeden test yapmamaya calisicam

İyi geceler kizlaar :) benim bata daha cooook var çalışma evresindeyiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…