An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Gecen ay cok belirtiler hissettim hatta o kadar abarttim ki ilk defa bat 5 gun gecikti cok umutlandim olmadi. Bu ay sadece bat tarihine bakiyorum kendimi takip etmiyorum. Bunyemiz alt ust oldu dusune dusune
Aynen öyle canm seninle aynındurımdayım bu ay hiç umursamıyorum pekte ümidim yok açıkçası

Arkadaşlar merak edersiniz diye yazmak istedim.benim bu ay da olmadı. 4. Aya kaldı umutlar. Bu arada bu ay çörekotu bal tarçın yemiştim. Normalde 35 37 günde adet oluyordum. Bu ay 29 günde oldum.normal insanlar gibi sanırım:) o yüzden ben şok. Yumurtlama 22. Veya 23. Gun oluyordu bu ay 16. Gun olmuş ve o da bayrama denk gelmiş biz bayramda hiç calisamadik malesef

Canım bende bu ay çörek otu bal tarçın karışımını yaptım bata 4 gün kaldı hiç bir belirti yok yine benimde 4. Aya kaldı umutlar ekim ayı bizim ayımız olsun inşallah

Canım bende bu ay çörek otu bal tarçın karışımını yaptım bata 4 gün kaldı hiç bir belirti yok yine benimde 4. Aya kaldı umutlar ekim ayı bizim ayımız olsun inşallah
Canm zaten hamilelikte bu kadar erken belirtiler fazla olmuyormus.. Belirti bekleme dinye söylüyorum.. Adet tarihinin gecikmesini bekle sadece

Kizlarrrrrrrrrrrrr
Nerdesinizzz hiç yazan eden yok özledim burdaki muhabbeti bat 21 benim bu ay hic takmsmaya karar verdim birseylerle oyalaniyorum siz neler yapiyonuz :)

4. Ayda hooooop çöpe kırmızıları gördük an itibariyle bu ayda soğan kürünü deneyelim bakalım

kızlar adetime 9 gün var göğüslerim aşırı hassas miğde bulantım sağ bacak ve sağ kasık ağrım var ateşim 37.5 lerde yumurtladığımdan beri akıntımda var sizce hamilemiyim

kızlar adetime 9 gün var göğüslerim aşırı hassas miğde bulantım sağ bacak ve sağ kasık ağrım var ateşim 37.5 lerde yumurtladığımdan beri akıntımda var sizce hamilemiyim
Canim bunlar hep adet belirtisi belli olmuyoki ama ates olcumunu sabah 6veya 7de yapcaksin diyerleri kabul olmuyoki en az 3saatlik uykuyla ve yataktan hic kalkmadan..

4. Ayda hooooop çöpe kırmızıları gördük an itibariyle bu ayda soğan kürünü deneyelim bakalım
Bu ay her gün incir yiyelim 2ser tane bi de ballı çörek otu.Gecen ay ballı çörek otu yedim.Yumurtlamam cok belirgndi.Tam anlatılan gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…