An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Gecmis olsun canim. Riskli bi ameliyat degildir insallah. Bende bebis yok malesef adet duzenim de bozuldu iyice sende varmi gelismeler

4 tane kitle var canım rahiminde riskli bir ameliyat yarın hastaneye yatacak bakalım artık benim dün adet tarihimdi ama gecikti galiba bu ay grip oldum ve geçen ay kimyasal oldu ya ondan gecikti bilmiyorum artık

Çok geçmiş olsun kuzum Allah şifasını versin.. çok şükür bebişim iyi kalbini de duyduk 2 hafta önce. Şimdi 9 haftalık olduk yarın kontrol var heyecanlıyız yine :)
Çok sevindim kuzum dualarım seninle

Bu ay her gün incir yiyelim 2ser tane bi de ballı çörek otu.Gecen ay ballı çörek otu yedim.Yumurtlamam cok belirgndi.Tam anlatılan gibi oldu.
Aynen öyle katılıyorum normalde 35 37 günde adet olan bi insanım yumurtlama geç oluyordu 22. 23. Gun fln.ama geçen ay ballı tarçınlı çörek otu yedim normal insanlar gbi 16. Gun yumurtladim 29 günde adet oldum kesinlikle faydası var

Bu ay da olmadı benim canım.4.aya kaldı umutlar..ben de çok giremiyorum sen naptin kuzum
Bu ay dediğim gibi kuzum çalışmadık hastane işleri var diye adet oldum yapmadığımız içinde

Kizlar meraba nabersiniz ben bu testten alcam sizce iyimidir sitrip testmiş

Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirti olurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.

Kızlarrrrrrr ben ne yaptım allahım eşimin başınağrıyır diye hastaneye geldik serum takıldı bende o görmeden geliyorum ben sen yat dedim gittim kan verdim şimdi ben şok ben iptal ahahahahhahah hiç anlamadı çaktırmadan geldim yanına

Haha supersn vallaaa:)))

Sonuç ne pki canim hbrini bekliyoruz yaz bizede..

Sonuç ne pki canim hbrini bekliyoruz yaz bizede..
Can'ım yarın çıkacak sonuç acilden verdim ama yarın çıkar dediler dua et olurmu 10 günüm var daha adetime acaba çıkarmı hamilelik varsa ?
Eylül 17 son adet tarihim şuan 24 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…