Gecmis olsun canim. Riskli bi ameliyat degildir insallah. Bende bebis yok malesef adet duzenim de bozuldu iyice sende varmi gelismeler
Geçmiş olsun kuzucum inşallah tez zamanda güzel haberler alırızBende de yok canım ben de kum döktüm bu ay geç yumurtladim bat 6 ekim ama hiçbir belirti yok.
İnş canımGeçmiş olsun kuzucum inşallah tez zamanda güzel haberler alırız
Çok geçmiş olsun kuzum Allah şifasını versin.. çok şükür bebişim iyi kalbini de duyduk 2 hafta önce. Şimdi 9 haftalık olduk yarın kontrol var heyecanlıyız yine :)Kızçelerim ne var ne yok kayınvalidem ameliyat olacağı için fazla giremiyorum kimlerde bebiş varfnd_50 @pilli-bebek @tomris111 Askn89 @EhliKumpir Hollymom cnm bebil nasıl
Çok sevindim kuzum dualarım seninleÇok geçmiş olsun kuzum Allah şifasını versin.. çok şükür bebişim iyi kalbini de duyduk 2 hafta önce. Şimdi 9 haftalık olduk yarın kontrol var heyecanlıyız yine :)
Çok saol kuzum benim de dualarım sizinle bu zor günleri hayırlısıyla atlatırsınız inşallah..Çok sevindim kuzum dualarım seninle
Amin canım allah razı olsunÇok saol kuzum benim de dualarım sizinle bu zor günleri hayırlısıyla atlatırsınız inşallah..
Yapalım canım İnşallah bu ay yüzümüz gülerBu ay her gün incir yiyelim 2ser tane bi de ballı çörek otu.Gecen ay ballı çörek otu yedim.Yumurtlamam cok belirgndi.Tam anlatılan gibi oldu.
Bu ay da olmadı benim canım.4.aya kaldı umutlar..ben de çok giremiyorum sen naptin kuzumKızçelerim ne var ne yok kayınvalidem ameliyat olacağı için fazla giremiyorum kimlerde bebiş varfnd_50 @pilli-bebek @tomris111 Askn89 @EhliKumpir Hollymom cnm bebil nasıl
Aynen öyle katılıyorum normalde 35 37 günde adet olan bi insanım yumurtlama geç oluyordu 22. 23. Gun fln.ama geçen ay ballı tarçınlı çörek otu yedim normal insanlar gbi 16. Gun yumurtladim 29 günde adet oldum kesinlikle faydası varBu ay her gün incir yiyelim 2ser tane bi de ballı çörek otu.Gecen ay ballı çörek otu yedim.Yumurtlamam cok belirgndi.Tam anlatılan gibi oldu.
Bu ay dediğim gibi kuzum çalışmadık hastane işleri var diye adet oldum yapmadığımız içindeBu ay da olmadı benim canım.4.aya kaldı umutlar..ben de çok giremiyorum sen naptin kuzum
Kizlar meraba nabersiniz ben bu testten alcam sizce iyimidir sitrip testmişEki Görüntüle 1894690
bende niyetleniyorum inş faydası olurBende almaya niyetlendim canim. Hemsire arkadasim hem yumurtlama hemde gebelik testini kullandi hamile suanda
Haha supersn vallaaa:)))Kızlarrrrrrr ben ne yaptım allahım eşimin başınağrıyır diye hastaneye geldik serum takıldı bende o görmeden geliyorum ben sen yat dedim gittim kan verdim şimdi ben şok ben iptal ahahahahhahah hiç anlamadı çaktırmadan geldim yanına
Sonuç ne pki canim hbrini bekliyoruz yaz bizede..Kızlarrrrrrr ben ne yaptım allahım eşimin başınağrıyır diye hastaneye geldik serum takıldı bende o görmeden geliyorum ben sen yat dedim gittim kan verdim şimdi ben şok ben iptal ahahahahhahah hiç anlamadı çaktırmadan geldim yanına
Can'ım yarın çıkacak sonuç acilden verdim ama yarın çıkar dediler dua et olurmu 10 günüm var daha adetime acaba çıkarmı hamilelik varsa ?Sonuç ne pki canim hbrini bekliyoruz yaz bizede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?