Ayyyy bende de koyu kirmizi ve beyaz noktalar. Diger aylarda dikkat ediyordum biyle bisey olmuyordu. Ayyyy insallah bu belirtidir yaaa. BekleyemiyorumKoyu kırmızı ve ucunda beyaz beyaz noktolar var cnm damar halkanın etrafında belli
Peki gögüslerinde yanma oldumu yada halka tarfında damar belirmesi ne bileyim farklı belirtilerAyyyy bende de koyu kirmizi ve beyaz noktalar. Diger aylarda dikkat ediyordum biyle bisey olmuyordu. Ayyyy insallah bu belirtidir yaaa. Bekleyemiyorum
Yanma demiyeyim ama ara ara zonkluyor ve damar fark etmedim. Birde asiri yumusadi goguslerim bi kac gundur. Bu arada sol kasik agrisi beni olduruyor. Normalde ben adet olmadan once sirtimdan ter bosalir sonra aradan yarim saat felan gecmeden anlarim adet oldugumu. Baska kasik agrisi felan bisey olmaz.Peki gögüslerinde yanma oldumu yada halka tarfında damar belirmesi ne bileyim farklı belirtiler
Tuvalet derken afedersin kabızlık vs o durumu sormuştum:)Geceleri tuvalete kalkmam normalde ya çok su içtiğim için yada belirti bilmiyorum
Tuvalet derken afedersin kabızlık vs o durumu sormuştum:)Bende kalkmam ve 17 saat tuvalete gitmemiş kişi olarak gece 2 defa bile tuvalete gidiyorum:))
Tuvalet derken afedersin kabızlık vs o durumu sormuştum:)
Hadi bakalım hayırlsı :)Yanma demiyeyim ama ara ara zonkluyor ve damar fark etmedim. Birde asiri yumusadi goguslerim bi kac gundur. Bu arada sol kasik agrisi beni olduruyor. Normalde ben adet olmadan once sirtimdan ter bosalir sonra aradan yarim saat felan gecmeden anlarim adet oldugumu. Baska kasik agrisi felan bisey olmaz.
Birde bende cok degisik bir adet belirtisi daha var o da (hormon degisikliginden midir bilmem) parmaklarimin etleri kalkar, gorenler vitaminsizlik diyor da bi sirf adet donemim oluyor. Gecen ay olmadim testler pozitifti donra da tutunamadi zaten. Bakalim bu ay da simdiye kadar bisey yok. Son gun olursa bilmem.
Pardon canım yaa biraz var ama çok değil yani benim daha 7 gün var ama adet olacagimda cok farklı bir agrim olurdu o yok şuan inşallah gelmezTuvalet derken afedersin kabızlık vs o durumu sormuştum:)
Anladım canım İNSAALLAH bu ay yüzlerimiz güler ya.benim de 6 gün son bata:)Pardon canım yaa biraz var ama çok değil yani benim daha 7 gün var ama adet olacagimda cok farklı bir agrim olurdu o yok şuan inşallah gelmez(
Sagol!! Insallah sana da hayirli guzel haberler almak nasib olur.Hadi bakalım hayırlsı :)
Sagol!! Insallah sana da hayirli guzel haberler almak nasib olur.
Bu arada su anda baktim da desigin gibi gogsumde baya belli yesil damarlar var. Normalde bak farketmediydim.
Benimki 28indeBelki o damarlar bize bir işarettir canım senin ne kadar kaldı bat tarihine
Benimki 28indeya seninki? Test yapmayi dusunuyormusun batdan once
Ayy evet. Seffaf kaba idrarini yaptiktan sonra limon skyorsun. Eger tortular dibe inerse hamissin. Yoksa zaten hepsi yuzeyde kaliyor. Ben bi yaptim ustten bakmican ama ozaman anlasilmiyo. Yanindan bak gorursun. Tortular hep tepede kaldiydi ozaman.29 ağustos cnm benimkide bir aksilik olmazsa. İçim içimi yiyor desembu limon testi varmış biliyormusun :)v
Ayy evet. Seffaf kaba idrarini yaptiktan sonra limon skyorsun. Eger tortular dibe inerse hamissin. Yoksa zaten hepsi yuzeyde kaliyor. Ben bi yaptim ustten bakmican ama ozaman anlasilmiyo. Yanindan bak gorursun. Tortular hep tepede kaldiydi ozaman.
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese versin içinde bizi de gorsun..Anladım canım İNSAALLAH bu ay yüzlerimiz güler ya.benim de 6 gün son bata:)
Belki arkadaşlar bana kızacak nimet diye evet bende tuhaf oldu yaparken dün ve bugün denedim için rahat etsin diye denemekten ne çıkar diye 2 sonuçtada dibe çöktü ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?