An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Yok duymadım o nasıl oluyor :) Taze limonla dene bence cnm

Ayy evet. Seffaf kaba idrarini yaptiktan sonra limon skyorsun. Eger tortular dibe inerse hamissin. Yoksa zaten hepsi yuzeyde kaliyor. Ben bi yaptim ustten bakmican ama ozaman anlasilmiyo. Yanindan bak gorursun. Tortular hep tepede kaldiydi ozaman.
Ay ilk kez duydum böyle bişey:) aslı var mıdır:)))

Ay ilk kez duydum böyle bişey:) aslı var mıdır:)))

Valla canım bende internette okudum kimisi doğruladı kimisi yalan diyor. Bende denedim tortular dibe çöktü 2 kere denememde ama tabi ne kadar doğrudur bilinmez :)

Ovulasyon testi ile de erken gebelik ogrenilebiliyormuş

Yok duymadım o nasıl oluyor :) Taze limonla dene bence cnm
Canım bişey soracağım bu testin belli bi zamanı var mı yani adet gecikmesi olunca mı yapılması gerek? Misal ben az önce merakımdan yaptım, büyük tortullar yüzeye çıktı küçük tortullar ortada asılı kaldı anlayamadim:)

Bildiğim kadarı ile tortuların hepsinin asagıya inmesi gerekir benim iki uygulamış olduğum testte dibe çöktü fakat garantsi ne kadar vardır bilemem ona kalırsa ben suan hamileyim ama belli olmaz bu işler

Sanırım benim son 4 bata. negatif çıkacağını bile bile yarın sabah test yapıcam elimde fazla test var ama ucuzlardan. Yumurtlamadan sonraki günler geçmek bilmiyo
Aynen katılıyorum ya günler uzadıkça uzuyor İNSAALLAH sonu güzel olur hepimiz icin

Bildiğim kadarı ile tortuların hepsinin asagıya inmesi gerekir benim iki uygulamış olduğum testte dibe çöktü fakat garantsi ne kadar vardır bilemem ona kalırsa ben suan hamileyim ama belli olmaz bu işler
İnternette de yapanların yorumunu okudum da kimi çökmüş ama hamile çıkmamış kimi çokmemiş hamile çıkmış. Aklım karıştı ama canim hayırlısı olsun şu günümüz geleydi bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…