Beklemekten baska birşey elimizden gelmiyor malesef canımİnternette de yapanların yorumunu okudum da kimi çökmüş ama hamile çıkmamış kimi çokmemiş hamile çıkmış. Aklım karıştı ama canim hayırlısı olsun şu günümüz geleydi bi
6 gün öncesine kadar gösteriyo diyolar bence artık sabrının son damlasına gelince yap canımElimde erken gebelik testi var ne zaman yapmalıyım sizce kizlar
Gögüsleri tanıyamıyoru artık bu ay tutmazsa resim cekip önümüzdeki ay bakıcamKizlar ozaman biz ev yapimi limon tortulu testten normal gebelik tesleri hatta ovulasyon testine donelim.
Bu ovulasyon testi isi mantigima yatti benim. Olanlar denesin birde haber versin bi zahmet.
Ay birde ben kendimi cok degisik hissediyorum. Goguslerim cok agriyo duramiyoeum. Normalde hic boyle olmamisti
Bende hic belirti yok ama yine de ovulasyona bikac gun sonra basliycamKizlar ozaman biz ev yapimi limon tortulu testten normal gebelik tesleri hatta ovulasyon testine donelim.
Bu ovulasyon testi isi mantigima yatti benim. Olanlar denesin birde haber versin bi zahmet.
Ay birde ben kendimi cok degisik hissediyorum. Goguslerim cok agriyo duramiyoeum. Normalde hic boyle olmamisti
İnsan dayanamıyor bende normal test aldım bu ay ilk olunca6 gün öncesine kadar gösteriyo diyolar bence artık sabrının son damlasına gelince yap canım
Ne güzel değişik belirtilerin var valla olur mu olur canım inşallah vardır bebiş. Bende belirti yok olsa da yormak istemiyorum üzülüyorum yoksa diye. Eşim de elini karnıma koyup gülümseyerek bakıyo gözlerime. İçim acıyo o anKizlar ozaman biz ev yapimi limon tortulu testten normal gebelik tesleri hatta ovulasyon testine donelim.
Ben de yapsın derim ama tabi ne kadar beklersek o kadar iyi. İstersen yarın beraber yapalım benimki erken gösteren değil ama yapıcam yine deİnsan dayanamıyor bende normal test aldım bu ay ilk olunca5gün dedin bence yap
Bata kaç gün vardı canımGünaydın kızlar test yaptım ve tabiki de negatiffff
Bat cuma canım. Daha var biliyorum ama işte silik de olsa bi çizgi görme çabasıBata kaç gün vardı canım
ayyy ozaman insallah hayirlisiyla testler de pozitif cikar!!!! ben inaniyorum onun dogru olduguna, baska arkadaslar denemisti hatta hamilelere denetmislerdi ve gercekten dogru cikiyor. Bende limon kalmamis hazir limon suyu var onla mi denesem bilemedim XD
ha birde dis macunlu var onu duydunmu?
Kizlar bekleme evresinde bas agrisi yasayan var miii
Bende adet olmadan once belirti oluyordu bas agrisi ve simdi de agri var
Ama bel ve yumurtalik yanmasi da var anlamdim dua edinnn
Bat 6 gun
Haklisin canimmHerseyin hayirlisi cnm. Boylebkafani belirtilere yorma. Hic gebelik belirtisi yasamayipta gebede kalabilirsin.o yuzden takilma bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?