An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Elimde erken gebelik testi var ne zaman yapmalıyım sizce kizlar

İnternette de yapanların yorumunu okudum da kimi çökmüş ama hamile çıkmamış kimi çokmemiş hamile çıkmış. Aklım karıştı ama canim hayırlısı olsun şu günümüz geleydi bi
Beklemekten baska birşey elimizden gelmiyor malesef canım

Kizlar ozaman biz ev yapimi limon tortulu testten normal gebelik tesleri hatta ovulasyon testine donelim.
Bu ovulasyon testi isi mantigima yatti benim. Olanlar denesin birde haber versin bi zahmet.

Ay birde ben kendimi cok degisik hissediyorum. Goguslerim cok agriyo duramiyoeum. Normalde hic boyle olmamisti

Gögüsleri tanıyamıyoru artık bu ay tutmazsa resim cekip önümüzdeki ay bakıcam

Bende hic belirti yok ama yine de ovulasyona bikac gun sonra basliycam

Kizlar birde son birkac gundur soype birseyim var. Yatarken karin ustu donuyorum taa obur tarafima, yani sirttan degil. Ozaman hangi tarafa donersem o kasik sizliyor. Oyle bisey yasayan varmi?

Ne güzel değişik belirtilerin var valla olur mu olur canım inşallah vardır bebiş. Bende belirti yok olsa da yormak istemiyorum üzülüyorum yoksa diye. Eşim de elini karnıma koyup gülümseyerek bakıyo gözlerime. İçim acıyo o an

fnd_50 ortadan kaybolunca en son limon testi yapmıştı kız test yapmayamı gittin yoksaaa

Kizlaar. Hayirli sabahlar. Uyuya kalmisim ben. fnd_50 erken testi 6 vun veya daha azsa yap artik. Ama gectikten sonraa erken testi tavsiye etmiyotum. Anlattiydim gerideki sayfalarda ama kisa ozetliyim.

Tutunamayinca bebek hala pozitif gosteriyo sonra yavas yavas hormon dusunce de al sana hayal kirikligi. O yuzden son 1 gun kalaya kadar yap bence.

Birde ben dayanamayip internetten gelecek olan testleri bugun yine 1 tane pahalidan alcam yarin ozaman sabah idrarimla yaparim. Varmi benle bat'a 5 kala test yapcak olan?

İdrarin icine bi kav damla camasir suyu dokulup yapilan test var esimde bennde hamile ciktik :)

Kizlar bekleme evresinde bas agrisi yasayan var miii
Bende adet olmadan once belirti oluyordu bas agrisi ve simdi de agri var
Ama bel ve yumurtalik yanmasi da var anlamdim dua edinnn
Bat 6 gun

Herseyin hayirlisi cnm. Boylebkafani belirtilere yorma. Hic gebelik belirtisi yasamayipta gebede kalabilirsin.o yuzden takilma bunlara
Kizlar bekleme evresinde bas agrisi yasayan var miii
Bende adet olmadan once belirti oluyordu bas agrisi ve simdi de agri var
Ama bel ve yumurtalik yanmasi da var anlamdim dua edinnn
Bat 6 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…