Uyuya kalmışım kizzzzz test yapmadım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum :))fnd_50 ortadan kaybolunca en son limon testi yapmıştı kız test yapmayamı gittin yoksaaa
Benim de bat cumartesi o zaman ben hiç kalkışmayayim test yapmaya:))) canim erken bence moralini bozma azcık daha sabredelim olur muBat cuma canım. Daha var biliyorum ama işte silik de olsa bi çizgi görme çabası
Benim bata 5 var ama test yapmaya tırsıyorum daha beklemekten yanayım:) erken kalayı da dediğin gibi bi gün kala yaparım ozamna en kötü ihtimal canisiKizlaar. Hayirli sabahlar. Uyuya kalmisim ben.fnd_50 erken testi 6 vun veya daha azsa yap artik. Ama gectikten sonraa erken testi tavsiye etmiyotum. Anlattiydim gerideki sayfalarda ama kisa ozetliyim.
Tutunamayinca bebek hala pozitif gosteriyo sonra yavas yavas hormon dusunce de al sana hayal kirikligi. O yuzden son 1 gun kalaya kadar yap bence.
Birde ben dayanamayip internetten gelecek olan testleri bugun yine 1 tane pahalidan alcam yarin ozaman sabah idrarimla yaparim. Varmi benle bat'a 5 kala test yapcak olan?
Yeminle benim de aklımdan geçmedi değilGögüsleri tanıyamıyoru artık bu ay tutmazsa resim cekip önümüzdeki ay bakıcam
Dis macunu karistirma canim. Sen ovulasyona bak. Ben de bugun hem ovulasyon hemde erken test alcam bakalim nolcak.Kızlar ovulasyon yaptım da şimdi silik çıktı. Hamile olduğumuzu pozitif olunca mı anlıyoruz? Diş macunu da yaptım ona gore de negatif :) bilemedim simdi:)
Dis macunu nasil ??? Yapiliyor kiKızlar ovulasyon yaptım da şimdi silik çıktı. Hamile olduğumuzu pozitif olunca mı anlıyoruz? Diş macunu da yaptım ona gore de negatif :) bilemedim simdi:)
Yumurtlama donemindeki gibi iki cizginin de koyu olmasi gerekiyor diye okumustum ben.Kızlar ovulasyon yaptım da şimdi silik çıktı. Hamile olduğumuzu pozitif olunca mı anlıyoruz? Diş macunu da yaptım ona gore de negatif :) bilemedim simdi:)
erken gebelik testini ne zaman yapacaksın canım :)Dis macunu karistirma canim. Sen ovulasyona bak. Ben de bugun hem ovulasyon hemde erken test alcam bakalim nolcak.
böyle çıktı bak canım çok silik. bat 5Yumurtlama donemindeki gibi iki cizginin de koyu olmasi gerekiyor diye okumustum ben.
beyaz diş macunundan idrara sıkıyormussun rengi maviye dönüşürse gebe oldugunu gösteriyormus ama pek mantıklı gelmedi aslında çünkü her diş macununun aynı oldugunu dusunmuyorum. ama meraktan yaptım işte :)Dis macunu nasil ??? Yapiliyor ki
Bence yapmaya devam et canim. Adete daha yakin koyulaşır. Hamilelik testinde de bu cizgilarden gorelim insallahböyle çıktı bak canım çok silik. bat 5
Bugun alcam belki dayanamassam 2 gibi yaparim dayanabilirsem sabah idrarimla yarin. (Simdi dersteyim vikmayi 4 gozle bekliyorum)erken gebelik testini ne zaman yapacaksın canım :)
Ayyy sen adete yakin birdaha yap!!!! Allahim insaAllah hamilesindir...kızlar ovulasyon böyle çıktı çok silik bakın.. kaç gün kalası pozitif olması gerek acaba
Tabi gebelik varsa koyulasir dimiBence yapmaya devam et canim. Adete daha yakin koyulaşır. Hamilelik testinde de bu cizgilarden gorelim insallah
İNSAALLAH hepimiz hamileyizdir hayırlısı ile :))))) ay ne adaklar adadım var yaAyyy sen adete yakin birdaha yap!!!! Allahim insaAllah hamilesindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?