An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ben
Bat cuma canım. Daha var biliyorum ama işte silik de olsa bi çizgi görme çabası
Benim de bat cumartesi o zaman ben hiç kalkışmayayim test yapmaya:))) canim erken bence moralini bozma azcık daha sabredelim olur mu

Benim bata 5 var ama test yapmaya tırsıyorum daha beklemekten yanayım:) erken kalayı da dediğin gibi bi gün kala yaparım ozamna en kötü ihtimal canisi

Kızlar ovulasyon yaptım da şimdi silik çıktı. Hamile olduğumuzu pozitif olunca mı anlıyoruz? Diş macunu da yaptım ona gore de negatif :) bilemedim simdi:)

Kızlar ovulasyon yaptım da şimdi silik çıktı. Hamile olduğumuzu pozitif olunca mı anlıyoruz? Diş macunu da yaptım ona gore de negatif :) bilemedim simdi:)
Dis macunu karistirma canim. Sen ovulasyona bak. Ben de bugun hem ovulasyon hemde erken test alcam bakalim nolcak.

Dis macunu nasil ??? Yapiliyor ki

kızlar ovulasyon böyle çıktı çok silik bakın.. kaç gün kalası pozitif olması gerek acaba

Eklentiler

• 14088761_328364454164859_2068056693_n.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 33
Dis macunu nasil ??? Yapiliyor ki
beyaz diş macunundan idrara sıkıyormussun rengi maviye dönüşürse gebe oldugunu gösteriyormus ama pek mantıklı gelmedi aslında çünkü her diş macununun aynı oldugunu dusunmuyorum. ama meraktan yaptım işte :)

Kizlar benimde bu gün itibari ile 10 gün kaldi hayirlisiyla ama hic belirti denen birsey yok bu aydami olmadi acaba demeye basladim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…