An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ben sanki hamile deyilim yaaaa. Sanki hissim gitti
O his bazen bana bi yoğunlaşıyor hamileyim sanki diyorum... Sonra bi gidiyor o his hamile değilim gibi ya diyorum.. adet gününe kadar kafayı yemezsek iyi

2 aydir umitsiz vaka. Bu ay da ya beklenmedik anda gelcek ya da umitsiz vaka vol. 3

O hamile hissetmek ve hissetmemek arasındaki ince duygu geçişlerini bende yaşıyorum :)) artık o gün gelmeli bu belirsizlik bitmeli yaaa

Bat son 5 gun.sanirim dayanamayip bikac gun icinde test yapacagimBu sabah adet olmusum gibi karin ve kasık agrisiyla uyandim suan bir agrim yok ama .herhangi bir belirti yasayan var mi kizlar.cok meraktayim

Bat son 5 gun.sanirim dayanamayip bikac gun icinde test yapacagimBu sabah adet olmusum gibi karin ve kasık agrisiyla uyandim suan bir agrim yok ama .herhangi bir belirti yasayan var mi kizlar.cok meraktayim
Ben aynıyım malesef canim ne bi kasik ne bi karın ağrısı hiç bişey yok Bat 5 geçseydi şu gunler

Benim göğüsler acımaya başladı bi de kasığıma ağrı giriyo çok az ara sıra ama inşallah adet belirtisi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…