Bata kaç kaldıydı senin canimmm yarını mi beklesen acaba :)Bugun alcam belki dayanamassam 2 gibi yaparim dayanabilirsem sabah idrarimla yarin. (Simdi dersteyim vikmayi 4 gozle bekliyorum)
O his bazen bana bi yoğunlaşıyor hamileyim sanki diyorum... Sonra bi gidiyor o his hamile değilim gibi ya diyorum.. adet gününe kadar kafayı yemezsek iyiBen sanki hamile deyilim yaaaa. Sanki hissim gitti
Oy canimm İNSAALLAH ya İNSAALLAH Senin benim hepimizin bekleyen tüm annelerin yüzü güler
Almanca kursu. Hollandadan almanyaya gectim dilini ogrenmeye calisiyorum.Bu arada ne dersi canim:)Afitab_
Amin cnm inşallahhhhOy canimm İNSAALLAH ya İNSAALLAH Senin benim hepimizin bekleyen tüm annelerin yüzü güler
Anladım canım Rabbim kolaylik bir de bebis versin sana :)Almanca kursu. Hollandadan almanyaya gectim dilini ogrenmeye calisiyorum.
Aynen gelmeli o gün artık heycanlaniyor bekliyorum vallhaO hamile hissetmek ve hissetmemek arasındaki ince duygu geçişlerini bende yaşıyorum :)) artık o gün gelmeli bu belirsizlik bitmeli yaaa
Benim ovu da böyle canım koyulaşır mı ki acaba???kızlar ovulasyon böyle çıktı çok silik bakın.. kaç gün kalası pozitif olması gerek acaba
İNŞALLAH koyulasır canim ya.kac gün kalasi koyu olması gerek bilen var mı acabaBenim ovu da böyle canım koyulaşır mı ki acaba???
Ben aynıyım malesef canim ne bi kasik ne bi karın ağrısı hiç bişey yokBat son 5 gun.sanirim dayanamayip bikac gun icinde test yapacagimBu sabah adet olmusum gibi karin ve kasık agrisiyla uyandim suan bir agrim yok ama .herhangi bir belirti yasayan var mi kizlar.cok meraktayim
Ayyy çok heycanliii. Adet olcak bi belirti var mı canım test ne zamn yapmayı düşünüyorsunbugun benım adet gunum bakalım neler olucak
Mutlaka haber et bizi İNSAALLAH çift çift pozitifleri görürsün canimhıc bır belırtım yok cnm vucuudm gayet sakın bıraz dan gıdecegım test almaya
Benim göğüsler acımaya başladı bi de kasığıma ağrı giriyo çok az ara sıra ama inşallah adet belirtisi değildirBat son 5 gun.sanirim dayanamayip bikac gun icinde test yapacagimBu sabah adet olmusum gibi karin ve kasık agrisiyla uyandim suan bir agrim yok ama .herhangi bir belirti yasayan var mi kizlar.cok meraktayim
Hadi bakalım inşaAllah istediğim sonucu alırsın canım bizede haber ver mutlaka :)hıc bır belırtım yok cnm vucuudm gayet sakın bıraz dan gıdecegım test almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?