An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Aynen acaba kaç gün kalması lazım ki bu 2. Çizgi hep çıkıyo mu acaba ovu testinde bilemedim şimdi. İnşallah canım inşallahh hamişizdir
Benim genelde hep cikiyo ikinci çizgi silik şekilde. Ovulasyon günü koyu oluyor.simdi nasıl olur bilemedim..

Slm Kızlar bende bu ay üçüncü çatlama iğnemi oldum bekliyorum kaçıncı gün bilmiyorum bat a kaç kaldı bilmiyorum bilmekte istemiyorum ama sizi takip ediyorum bende mi test yapsam acaba diyorum :) ama yapmayacağım ne sayacağım ne tes yapacağım hiç ümidimde yok zaten.İnşallah hepiniz bu ay o çift çizgileri görürsünüz :)

Canım inşallah sen de görürsün öyle deme ben de bata yaklaştıkça sabrımdan eser kalmıyo bakalım inşallah bu ay farklı olurrr

Canım İNSAALLAH hep birlikte görürüz o çift çizgileri RABBİM kucaklarımızı doldursun İNSAALLAH ya

Canım inşallah sen de görürsün öyle deme ben de bata yaklaştıkça sabrımdan eser kalmıyo bakalım inşallah bu ay farklı olurrr
Amin inşallah cnm ama benim ümidim yok pek zannetmiyorum ama kısmet .. Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eder inşallah :)

Kızlar selammm,

Benim BAT'ıma 2 gün kaldı.

Yaklaşık 10 gündür hafif hafif belim ağrıyor, 2 gündür mide bulantım var, kasıklarımda çok az ağrı var. Bir de saydam ve yoğun akıntım var ama peçete ile silince görünüyor genelde. Cumartesi gününe kadar adet olmazsam yapacağım gebelik testi.
Hakkımızda hayırlısı :)

Ay canım hadi İNSAALLAH güzel belirtilerin var İNSAALLAH pozitif de görürsün. Bizimle de paylaşırsan mutlu oluruz:)

Cumartesiye kadar nasıl dayanıcaksın amin amin amin hepimiz için hayırlısı olsun canım inşallah hamişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…