Aynen acaba kaç gün kalması lazım ki bu 2. Çizgi hep çıkıyo mu acaba ovu testinde bilemedim şimdi. İnşallah canım inşallahh hamişizdirİNŞALLAH koyulasır canim ya.kac gün kalasi koyu olması gerek bilen var mı acaba
ıns cnm bakalım hakkımızda hayırllısı olsun oglum bıle karnımı gosterıyor kardes burda dıyorMutlaka haber et bizi İNSAALLAH çift çift pozitifleri görürsün canim
Himm ikinci gebelik olcak yani İNSAALLAH RABBİM nasip ederse.RABBim bizlere de yaşatsın insaALLAHıns cnm bakalım hakkımızda hayırllısı olsun oglum bıle karnımı gosterıyor kardes burda dıyor
Benim genelde hep cikiyo ikinci çizgi silik şekilde. Ovulasyon günü koyu oluyor.simdi nasıl olur bilemedim..Aynen acaba kaç gün kalması lazım ki bu 2. Çizgi hep çıkıyo mu acaba ovu testinde bilemedim şimdi. İnşallah canım inşallahh hamişizdir
Normal testten mi canim bu belki daha idrara geçmemiştir hormon.Sanirim negatir
Şu tek çizgiden nefret ediyorumSanirim negatir
Ben simdiye kadar hic ovu testinde pozitif gormedim. Bugun deneyip haber etcem size.Aynen acaba kaç gün kalması lazım ki bu 2. Çizgi hep çıkıyo mu acaba ovu testinde bilemedim şimdi. İnşallah canım inşallahh hamişizdir
hayırlısı cnm cok ta takmıyorum kafama benım beklememın sebebı dıs tedavısı olucam o yuzden merak edıyorum eger gebelık varsa baslamıcamŞu tek çizgiden nefret ediyorumumarım test yanılıyodur canım
Tamam canım yap bakalım nasıl çıkcak merak ettim ben deBen simdiye kadar hic ovu testinde pozitif gormedim. Bugun deneyip haber etcem size.
Canım inşallah sen de görürsün öyle demeSlm Kızlar bende bu ay üçüncü çatlama iğnemi oldum bekliyorum kaçıncı gün bilmiyorum bat a kaç kaldı bilmiyorum bilmekte istemiyorum ama sizi takip ediyorum bende mi test yapsam acaba diyorum :) ama yapmayacağım ne sayacağım ne tes yapacağım hiç ümidimde yok zaten.İnşallah hepiniz bu ay o çift çizgileri görürsünüz :)
Canım İNSAALLAH hep birlikte görürüz o çift çizgileriSlm Kızlar bende bu ay üçüncü çatlama iğnemi oldum bekliyorum kaçıncı gün bilmiyorum bat a kaç kaldı bilmiyorum bilmekte istemiyorum ama sizi takip ediyorum bende mi test yapsam acaba diyorum :) ama yapmayacağım ne sayacağım ne tes yapacağım hiç ümidimde yok zaten.İnşallah hepiniz bu ay o çift çizgileri görürsünüz :)
Amin inşallah cnm ama benim ümidim yok pek zannetmiyorum ama kısmet .. Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eder inşallah :)Canım inşallah sen de görürsün öyle demeben de bata yaklaştıkça sabrımdan eser kalmıyo bakalım inşallah bu ay farklı olurrr
AMİNNN İNŞALLAH cnmCanım İNSAALLAH hep birlikte görürüz o çift çizgileriRABBİM kucaklarımızı doldursun İNSAALLAH ya
Ay canım hadi İNSAALLAH güzel belirtilerin var İNSAALLAH pozitif de görürsün. Bizimle de paylaşırsan mutlu oluruz:)Kızlar selammm,
Benim BAT'ıma 2 gün kaldı.
Yaklaşık 10 gündür hafif hafif belim ağrıyor, 2 gündür mide bulantım var, kasıklarımda çok az ağrı var. Bir de saydam ve yoğun akıntım var ama peçete ile silince görünüyor genelde. Cumartesi gününe kadar adet olmazsam yapacağım gebelik testi.
Hakkımızda hayırlısı :)
Cumartesiye kadar nasıl dayanıcaksınKızlar selammm,
Benim BAT'ıma 2 gün kaldı.
Yaklaşık 10 gündür hafif hafif belim ağrıyor, 2 gündür mide bulantım var, kasıklarımda çok az ağrı var. Bir de saydam ve yoğun akıntım var ama peçete ile silince görünüyor genelde. Cumartesi gününe kadar adet olmazsam yapacağım gebelik testi.
Hakkımızda hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?