Ay canım hadi İNSAALLAH güzel belirtilerin var İNSAALLAH pozitif de görürsün. Bizimle de paylaşırsan mutlu oluruz:)
Cumartesiye kadar nasıl dayanıcaksınamin amin amin hepimiz için hayırlısı olsun canım inşallah hamişizdir
Ben o konuda çok kötüyüm ama hala öğrenemedim test yapmadan beklemeyi napim hayatımdaki tek heyecan buNormalde dayanamam da, daha önce üst üste negatifi görünce sabretmeyi öğrendim biraz
Ben o konuda çok kötüyüm ama hala öğrenemedim test yapmadan beklemeyi napim hayatımdaki tek heyecan bu
İnşallah canım ya aynen kendimle uğraşmaktan bıktım artık kendimi unutmak istiyorumKıyamam, inş en kısa zamanda meleklerimizi alırız kucağımıza da onlarla uğraşırız artık
Canım ben de meraktan yaptım bu diş macununu ama bembeyaz kaldı mavi falan olmadı benim debeyaz diş macunundan idrara sıkıyormussun rengi maviye dönüşürse gebe oldugunu gösteriyormus ama pek mantıklı gelmedi aslında çünkü her diş macununun aynı oldugunu dusunmuyorum. ama meraktan yaptım işte :)
Ya çok inanasım gelmedi benim dis macunu olayına:) ama işte her duyduğumuzu merak ediyoruzCanım ben de meraktan yaptım bu diş macununu ama bembeyaz kaldı mavi falan olmadı benim de
hadi hayırlısı bakalım ay bu heycan bile güzel inşaALLAH sonu da güzel olurKizlar simdi test almaya gidiyorum sonunda. Benim is yarina kaldi. Birde en hassas test kac Miu/ml 10 mu?
Ben internetten siparis verdim ya yarin ya da yarindan sonra geliyor
Kizlar simdi test almaya gidiyorum sonunda. Benim is yarina kaldi. Birde en hassas test kac Miu/ml 10 mu?
Ben internetten siparis verdim ya yarin ya da yarindan sonra geliyor
Sabah uyanınca midem yandı ve hafif bulandı benmi kafayı yedim bilemedimşimdi kasıklarım ağrıyor adet olcakmışım gibi bilemedim ya
29 agustos cnmBat ne zamandi canim senin ?
Niderland :) oranin dilini bilyorsan almanca cok zorlamaz gibi zaten diyorum yari almanca yari ingilizce gibi o nasil bi dilAlmanca kursu. Hollandadan almanyaya gectim dilini ogrenmeye calisiyorum.
29 agustos cnm
Beklicem cnm sabırsızım ama bu ay ilk deneme bizimde heyecan yaptım rabbim isteyem herkese tez zamanda nasip eder inşallahAz kalmis canim istersen bekle 29 unu sonra test yaparsin
İlk denememiydi cnm senindeBenimde oyle oldu cnım ya gecen ay o kadar cok uzuldumku bu ay korkuyorum yıne aynı seylerı yasarım diye ınsallah tez vakıtte bebegımız olur
Ay sorma. Hep alinti hollandaca. Almancam baya iyi zaten. Sadece sertifika lazim bana o yuzden.Niderland :) oranin dilini bilyorsan almanca cok zorlamaz gibi zaten diyorum yari almanca yari ingilizce gibi o nasil bi dil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?