An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Zaten bu negatif cikarsa bu ay da olmadi dicem 2 gunde olmayan sey cikmaz herhalde. Bu arada bat 6

yok ılk degıldi 5 aydır falan denıyoruz gecen ay ıdrar testıyle çift degerımde 5.63 cıktı ama adet oldum senın ılk galıba dimi
Evet cnm bu ay denemeye başladık artık kısmetse bu ay bakcaz

Evet cnm bu ay denemeye başladık artık kısmetse bu ay bakcaz
Bizimde bu ay ilk denememiz ve şu 20 gün geçmek bilmedi ilkin heycanı başka sanırım:) 28 inde ben adet olmazsam kan testi yaptırıcam sen ne zaman düşünüyosun canım? İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burdan

KIZLAAAAAAR AGLIYOM BEEEEEN!!! 6 GUN VAR AMA YAAA INANAMIYORUMMMMM TESTI PAYLASCAM SIZLE ADAM AKILLI RESIM CEKEMIYOM. ERKEN GEBELIK TESTI YAPTIM CLEARBLUENIN!!!!!

Kizlar hic bukadar belirgin olmadiydi delircem. Hamilemiyim ben simdiiii!!!

Eklentiler

• 20160822_163337.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 77
Kizlar ben 10da cay ictim sadece birde az once dondirma yedim. Bugun pek istahim yoktu zaten. Sizce testi yapayimmi? 2 tane erken testim var

Canim yap istersen ama negatifi gorursen Allah korusun canini sikma hani sabah daha iyi oluyor diyorlar ama icinden ne geliyorsa onu yap. Benim de bat gunum bugun ama ben de yapsammi diye dusunmeye basladim inanki seni anlayabiliyorum, yaparsanda haber ver bize hayirli haber olur insAllah

Evet ilkin heyecanı bambaşka. Geçen ay ben de çok heycanli heycanli bekliyordum.gerci b uay da pek değişen bişey yok da

Allahim Insallah benimkinden daha guzel haberler almayi nasib etsin. Mutluluktan ucun insallah!! Biz burdaki cogu kisi gibi belki aylardir yillardir ugrasmadik ama cumleten dualariniz makbul olsunsun!!!! Ay cok heyecanliyim. Insallah kimyasal olmaz bu da!!!

29 agustos benim normalde cnm bakalım dayanamadım idrar testi yapmazsam

InsAllah olmaz guzelim insAllah Allah saglikli kesemi gormeyi kucagina almayi nasip eder canim benim , iyi dileklerin icin cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…