6 günden az kaldıysa yap cnm 1 tanesini benceKizlar ben 10da cay ictim sadece birde az once dondirma yedim. Bugun pek istahim yoktu zaten. Sizce testi yapayimmi? 2 tane erken testim var
İlk denememiydi cnm seninde
Evet cnm bu ay denemeye başladık artık kısmetse bu ay bakcazyok ılk degıldi 5 aydır falan denıyoruz gecen ay ıdrar testıyle çift degerımde 5.63 cıktı ama adet oldum senın ılk galıba dimi
Bizimde bu ay ilk denememiz ve şu 20 gün geçmek bilmedi ilkin heycanı başka sanırım:) 28 inde ben adet olmazsam kan testi yaptırıcam sen ne zaman düşünüyosun canım? İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burdanEvet cnm bu ay denemeye başladık artık kısmetse bu ay bakcaz
Ayy canım benim at hemen foto çok heyecanlııııKIZLAAAAAAR AGLIYOM BEEEEEN!!! 6 GUN VAR AMA YAAA INANAMIYORUMMMMM TESTI PAYLASCAM SIZLE ADAM AKILLI RESIM CEKEMIYOM. ERKEN GEBELIK TESTI YAPTIM CLEARBLUENIN!!!!!
Görmek için sabırsızlanıyorummmmKIZLAAAAAAR AGLIYOM BEEEEEN!!! 6 GUN VAR AMA YAAA INANAMIYORUMMMMM TESTI PAYLASCAM SIZLE ADAM AKILLI RESIM CEKEMIYOM. ERKEN GEBELIK TESTI YAPTIM CLEARBLUENIN!!!!!
Kizlar ben 10da cay ictim sadece birde az once dondirma yedim. Bugun pek istahim yoktu zaten. Sizce testi yapayimmi? 2 tane erken testim var
Evet ilkin heyecanı bambaşka. Geçen ay ben de çok heycanli heycanli bekliyordum.gerci b uay da pek değişen bişey yok daBizimde bu ay ilk denememiz ve şu 20 gün geçmek bilmedi ilkin heycanı başka sanırım:) 28 inde ben adet olmazsam kan testi yaptırıcam sen ne zaman düşünüyosun canım? İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burdan
Kizlar hic bukadar belirgin olmadiydi delircem. Hamilemiyim ben simdiiii!!!
Canım ben bu testten anlamıyorum nasıl pozitif olduğu anlaşılıyor. Ayyyyyy ALLAHİM ya vallahi nasıl mutlu oldum oyleyseKizlar hic bukadar belirgin olmadiydi delircem. Hamilemiyim ben simdiiii!!!
Kuzum çok net hamilesin yarın direk kan testi veerrr ay çok sevindim yaa :)Mavi beyaz resimde ayirt edilmiyo ama baya baya belli yaavvvv
29 agustos benim normalde cnm bakalım dayanamadım idrar testi yapmazsamBizimde bu ay ilk denememiz ve şu 20 gün geçmek bilmedi ilkin heycanı başka sanırım:) 28 inde ben adet olmazsam kan testi yaptırıcam sen ne zaman düşünüyosun canım? İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burdan
Çok mutlu oldummm senin adına ya çok sevindimmmmmmMavi beyaz resimde ayirt edilmiyo ama baya baya belli yaavvvv
Yatay cizgi varya buyuk yerde orda birde dikey olcak yani + seklinde!!!Cs
Canım ben bu testten anlamıyorum nasıl pozitif olduğu anlaşılıyor. Ayyyyyy ALLAHİM ya vallahi nasıl mutlu oldum oyleyse
Allahim Insallah benimkinden daha guzel haberler almayi nasib etsin. Mutluluktan ucun insallah!! Biz burdaki cogu kisi gibi belki aylardir yillardir ugrasmadik ama cumleten dualariniz makbul olsunsun!!!! Ay cok heyecanliyim. Insallah kimyasal olmaz bu da!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?