An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ya birşey soracağım kızlar bu göğüs ağrısı nasıl oluyo dokunmadan da hissediliyor mu hayırdır inşallah ilk defa uçlarına dokununca hafif bi tuhaflık hissediyorum acıma gibi ya çok yoklamaktan:) ya çok psikolojik:) ya da bilmiyorum

Hiç umut kırmakta yok ama devamlı hadi belki pozitiftir diye hevesli hevesli yapıyorum hadi inşallah canım ya görelim çift çizgiyii :))
Adetin 1. gününe kadar bende de aynı heves oluyo sonrası malum hadi valla inşallah bu sefer farklı senaryo yaşarız

Ya biz ne zaman yapalım erken gebelik testleri ay çok heveslendimmmm benim bat 5 :)

Göğüs ucu acıması genelde hamilelikte oluyo sanırım canım. Benim hiç başıma gelmedi daha. Bu iyiye işaret inşallah bebiş vardır canııım ondan acıyodur

Göğüs ucu acıması genelde hamilelikte oluyo sanırım canım. Benim hiç başıma gelmedi daha. Bu iyiye işaret inşallah bebiş vardır canııım ondan acıyodur
Ya sadece dokunduğumda oluyor sanki ama kesin psikolojik. Çünkü benim adet belirtim de bile asla göğüslerim ya da uçları ağrımaz.

Ya sadece dokunduğumda oluyor sanki ama kesin psikolojik. Çünkü benim adet belirtim de bile asla göğüslerim ya da uçları ağrımaz.
Benim adete yakın kenarları dokunamayacak kadar çok acıyo ama hiç uçlarında olmadı. Keşke olsa da hamileliğe yorsam

Benim bat cuma canım 4 diyebiliriz heralde. Ah sorma ilk zamanlar bi ton belirti yaşıyodum artık o kadar dinlemiyorum kendimi
İlk zamanlar kendim idama çok dinliyordum belim sızlasa aha diyordum:))) ama ben de 28inde test yapmayı düşünüyorum. Adet olmam gereken tarih 27si.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…