ben canım sıkıldıkça idrar testi yapıyorum internetten almıştım ucuza birsürü öyle gün aşırı yokluyorum29 agustos benim normalde cnm bakalım dayanamadım idrar testi yapmazsam
Kuzum hayırlı olsun çok sevindim çok güzel bişey bu yaa dua et bize de lutfeeeeeeennnYatay cizgi varya buyuk yerde orda birde dikey olcak yani + seklinde!!!
İnşallah canım Allah'ın izniyle sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucagına alırsın. Hemen kötü düşünmek yok hep iyi düşün iyiyi çağırSiz de bana dua edin kimyasal olmasin nolur!!! Kizlar duamdasiniz!
İnşallah sağlıklı gebeliktir canım Allah hepimize nasip etsin inşallaahhhSiz de bana dua edin kimyasal olmasin nolur!!! Kizlar duamdasiniz!
Canım benim İNSAALLAH sağlıklı bi gebelikte olumlu düşün olumlu olsun insaLALAHSiz de bana dua edin kimyasal olmasin nolur!!! Kizlar duamdasiniz!
Aynı ben aynııı her ay aynı şeyi yapıyorum artık görmek istiyorum çift çizgiyiben canım sıkıldıkça idrar testi yapıyorum internetten almıştım ucuza birsürü öyle gün aşırı yokluyorum
Hiç umut kırmakta yok ama devamlı hadi belki pozitiftir diye hevesli hevesli yapıyorumAynı ben aynııı her ay aynı şeyi yapıyorum artık görmek istiyorum çift çizgiyi
Adetin 1. gününe kadar bende de aynı heves oluyo sonrası malumHiç umut kırmakta yok ama devamlı hadi belki pozitiftir diye hevesli hevesli yapıyorumhadi inşallah canım ya görelim çift çizgiyii :))
Göğüs ucu acıması genelde hamilelikte oluyo sanırım canım. Benim hiç başıma gelmedi daha. Bu iyiye işaret inşallah bebiş vardır canııım ondan acıyodurYa birşey soracağım kızlar bu göğüs ağrısı nasıl oluyo dokunmadan da hissediliyor mu hayırdır inşallah ilk defa uçlarına dokununca hafif bi tuhaflık hissediyorum acıma gibi ya çok yoklamaktan:) ya çok psikolojik:) ya da bilmiyorum
Ya sadece dokunduğumda oluyor sanki ama kesin psikolojik. Çünkü benim adet belirtim de bile asla göğüslerim ya da uçları ağrımaz.Göğüs ucu acıması genelde hamilelikte oluyo sanırım canım. Benim hiç başıma gelmedi daha. Bu iyiye işaret inşallah bebiş vardır canııım ondan acıyodur
Yarın sabah yapardım heralde ben olsamYa biz ne zaman yapalım erken gebelik testleri ay çok heveslendimmmm benim bat 5 :)
Benim adete yakın kenarları dokunamayacak kadar çok acıyo ama hiç uçlarında olmadı. Keşke olsa da hamileliğe yorsamYa sadece dokunduğumda oluyor sanki ama kesin psikolojik. Çünkü benim adet belirtim de bile asla göğüslerim ya da uçları ağrımaz.
Senin bat kaçtı canim 7 miydiYarın sabah yapardım heralde ben olsamhatta heralde değil kesin yapardım
O kadar çok istiyoruz ki hamilelik olmayı vücut bize oyun oynuyor herhaldeBenim adete yakın kenarları dokunamayacak kadar çok acıyo ama hiç uçlarında olmadı. Keşke olsa da hamileliğe yorsam
Benim bat cuma canım 4 diyebiliriz heralde. Ah sorma ilk zamanlar bi ton belirti yaşıyodum artık o kadar dinlemiyorum kendimiO kadar çok istiyoruz ki hamilelik olmayı vücut bize oyun oynuyor herhalde
İlk zamanlar kendim idama çok dinliyordum belim sızlasa aha diyordum:))) ama ben de 28inde test yapmayı düşünüyorum. Adet olmam gereken tarih 27si.Benim bat cuma canım 4 diyebiliriz heralde. Ah sorma ilk zamanlar bi ton belirti yaşıyodum artık o kadar dinlemiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?