An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

arkadaşlar yanlız ben 2 gün geç yumurtladım yani ayın 19 ağustos gösteriyordu ben 20 sınde yumurtladım biz ogunleri degerlendirdik bakalım sızce ne olur sonuç :) ıkı gune bir tam yumurtlama gununde

İlk zamanlar kendim idama çok dinliyordum belim sızlasa aha diyordum:))) ama ben de 28inde test yapmayı düşünüyorum. Adet olmam gereken tarih 27si.
Ya benimde gögüslerimde hiiiiç belirti olmaz senin gibi ama bence de senin bu belirtin iyiye işaret canımmm

İlk zamanlar kendim idama çok dinliyordum belim sızlasa aha diyordum:))) ama ben de 28inde test yapmayı düşünüyorum. Adet olmam gereken tarih 27si.
İnşallah olmazsın ve bekleyen kimse olmasın adet heyecanla bekliyoruzzz hadi bakalım bu ay inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşalım

Ay sorma. Hep alinti hollandaca. Almancam baya iyi zaten. Sadece sertifika lazim bana o yuzden.
In welche stadt bist du den? Ich meine in deutschland :) ich gehe jede monat einmal nach deutchland kebap esse oh gott ich liebe kebap besser kann ich eigentlich schweizerdeutdch schreiben und reden hoch deutsch ist für mich zu schwierig leider. Grammatik hatalarimi arama sakin sabaha kadar cikamazsin icinden hochdeutsch iyi bilmiyorum malesef

Bakalım bize neler olcak bu ay ben bilerek tek test aldım fazla alsaydım çatlardım merakımdan yapardım

Kizlar bir sey sorucam bugun bat gunuydu benim
Icin , gelen giden yoktu fakat az once bi egildim biseyler almak icin o esnada beyaz bir akinti geldi , tam beyaz oldugunu gorebildim cunku ic camasaeim siyahti, ve beyaz akintinin icinde biraz sanki pembe bir kan vardi sizde bu nedir regl mi olucam yoksa yerlesme kanamasi gibi birsey mi ?
Bilenler var mi ya yardimci olabilirseniz sevinirim.
Tesekkurler

bildiğin akıntıdır. adet öncesi benim beyaz akıntım olmaz mesala senın oluyor mu kı canım herkezın degısır yerleşme kanaası daha değişik miş oyle duydum pembe renkteymıs

Tam bilmiyorum ama yerleşme kanaması pembe değilde kahverengi oluyomuş sanırım istisnalarda vardır elbet akşama kadar bekle bakalım elbet adet mi değil mi belli olur

Arkadaşımın kahverengi olmuştu yerleşme kanaması

Canim valla soyle benim regl oncesi hep gogus agrim olurdu boyle siserek, yine oldu bu kez tek farki ust taraflari acaip sisti ve gergin boyle,kasik batmam hic olmazdi bu ay acaip bi kasik batmasi yasadim, sonra belim reglime 2 gun kala biraz agrirdi bu kez belim beni mahvetti , bide bu karinda belirginlesen bi cizgi olur diolar o bende belirginlesmis annem dedi, gogus uclarimda karardi bide geceleri acikiyorum gece kalkip bi iki lokma
Bisey yiyip geri yatiorum , hii bide idrar e kalkmam cogaldi geceleri gunduzleri 3 ml bisi icsem tualetim geliyor tabi idrar yollarinida usutmus olabilirim , bide dun dudagimda cikan ucuk :) yani benim beynim yandi ama acikcasi hissediyorum
Boyle biliomusun var yani sanki bu kez :)

Ay sen baya baya hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşamışsın merak ettim bende çok test yaptın mı hiçç

Ay sen baya baya hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşamışsın merak ettim bende çok test yaptın mı hiçç

Yok kuzum yapmadimda simdi bi seyi daha kesfettim ben gecen ay 22 temmuzda oldum ve adet dongum 30 gun benim , yani benim bat 20 agustos mu ben de beyin mi yandi yoksa ? :) benim nie aklimda bugun diye kalmis anlamadim :)

Kizlar ayy hebesim kursagimda kaldi. Esim bana kalirsa cok erken test yaptin, zaten bisey gorunmuyor dedi zönk kaldim!!! 2 aydir husran olunca bu ay bana boyle demeye karar verdi. Cok uzuldum kalbim baya baya kirildi o tepkiye

Kizlar ayy hebesim kursagimda kaldi. Esim bana kalirsa cok erken test yaptin, zaten bisey gorunmuyor dedi zönk kaldim!!! 2 aydir husran olunca bu ay bana boyle demeye karar verdi. Cok uzuldum kalbim baya baya kirildi o tepkiye

Ya o sen hayal kirikligine ugrama die demistir bitanem banada esim dio bak cok takiosun yapma nolur dio sonra uzuluosun dio hatta beni bazen kotu sonuca hazirlior napsin agladimmi cok uzuluor oda oyle

Ya o sen hayal kirikligine ugrama die demistir bitanem banada esim dio bak cok takiosun yapma nolur dio sonra uzuluosun dio hatta beni bazen kotu sonuca hazirlior napsin agladimmi cok uzuluor oda oyle

Dogru haklisin da ne bileyim. Ben biyle hevesli hevesli gisterdim. Inanmadi sanki. Hani basta ben uzulmiyim diye degil de. Orda cizgi yokki dedi resmen. Neyse ben kendimi en kotusune hazirliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…