Ya benimde gögüslerimde hiiiiç belirti olmaz senin gibi ama bence de senin bu belirtin iyiye işaret canımmmİlk zamanlar kendim idama çok dinliyordum belim sızlasa aha diyordum:))) ama ben de 28inde test yapmayı düşünüyorum. Adet olmam gereken tarih 27si.
İnşallah olmazsın ve bekleyen kimse olmasın adet heyecanla bekliyoruzzz hadi bakalım bu ay inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşalımİlk zamanlar kendim idama çok dinliyordum belim sızlasa aha diyordum:))) ama ben de 28inde test yapmayı düşünüyorum. Adet olmam gereken tarih 27si.
In welche stadt bist du den? Ich meine in deutschland :) ich gehe jede monat einmal nach deutchland kebap esse oh gott ich liebe kebapAy sorma. Hep alinti hollandaca. Almancam baya iyi zaten. Sadece sertifika lazim bana o yuzden.
adet gününde gelmezse yaptır bakalım bi test canım belli mi olur yumurtlama günlerini değerlendirmişsiniz :)muhtemelen ıkı gun gec adet olurum sapıyor çünkü
Tam bilmiyorum ama yerleşme kanaması pembe değilde kahverengi oluyomuş sanırım istisnalarda vardır elbet akşama kadar bekle bakalım elbet adet mi değil mi belli olurKizlar bir sey sorucam bugun bat gunuydu benim
Icin , gelen giden yoktu fakat az once bi egildim biseyler almak icin o esnada beyaz bir akinti geldi , tam beyaz oldugunu gorebildim cunku ic camasaeim siyahti, ve beyaz akintinin icinde biraz sanki pembe bir kan vardi sizde bu nedir regl mi olucam yoksa yerlesme kanamasi gibi birsey mi ?
Bilenler var mi ya yardimci olabilirseniz sevinirim.
Tesekkurler
Tam bilmiyorum ama yerleşme kanaması pembe değilde kahverengi oluyomuş sanırım istisnalarda vardır elbet akşama kadar bekle bakalım elbet adet mi değil mi belli olur
İnşaAllah canım içini ferah tut adet belirtilerin varmı peki bugüne özelTamam canim dogru diosun insAllah yine bir husran olmaz sonu Yarabbim
Arkadaşımın kahverengi olmuştu yerleşme kanamasıKizlar bir sey sorucam bugun bat gunuydu benim
Icin , gelen giden yoktu fakat az once bi egildim biseyler almak icin o esnada beyaz bir akinti geldi , tam beyaz oldugunu gorebildim cunku ic camasaeim siyahti, ve beyaz akintinin icinde biraz sanki pembe bir kan vardi sizde bu nedir regl mi olucam yoksa yerlesme kanamasi gibi birsey mi ?
Bilenler var mi ya yardimci olabilirseniz sevinirim.
Tesekkurler
Ay sen baya baya hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşamışsın merak ettim bende çok test yaptın mı hiççCanim valla soyle benim regl oncesi hep gogus agrim olurdu boyle siserek, yine oldu bu kez tek farki ust taraflari acaip sisti ve gergin boyle,kasik batmam hic olmazdi bu ay acaip bi kasik batmasi yasadim, sonra belim reglime 2 gun kala biraz agrirdi bu kez belim beni mahvetti , bide bu karinda belirginlesen bi cizgi olur diolar o bende belirginlesmis annem dedi, gogus uclarimda karardi bide geceleri acikiyorum gece kalkip bi iki lokma
Bisey yiyip geri yatiorum , hii bide idrar e kalkmam cogaldi geceleri gunduzleri 3 ml bisi icsem tualetim geliyor tabi idrar yollarinida usutmus olabilirim , bide dun dudagimda cikan ucuk :) yani benim beynim yandi ama acikcasi hissediyorum
Boyle biliomusun var yani sanki bu kez :)
Ay sen baya baya hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşamışsın merak ettim bende çok test yaptın mı hiçç
Kizlar ayy hebesim kursagimda kaldi. Esim bana kalirsa cok erken test yaptin, zaten bisey gorunmuyor dedi zönk kaldim!!! 2 aydir husran olunca bu ay bana boyle demeye karar verdi. Cok uzuldum kalbim baya baya kirildi o tepkiye
Ya o sen hayal kirikligine ugrama die demistir bitanem banada esim dio bak cok takiosun yapma nolur dio sonra uzuluosun dio hatta beni bazen kotu sonuca hazirlior napsin agladimmi cok uzuluor oda oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?