Bence bi an önce test yapmalısın ben senden sabırsızım :)Yok kuzum yapmadimda simdi bi seyi daha kesfettim ben gecen ay 22 temmuzda oldum ve adet dongum 30 gun benim , yani benim bat 20 agustos mu ben de beyin mi yandi yoksa ? :) benim nie aklimda bugun diye kalmis anlamadim :)
Kalbin kırılmasın hevesinde öyle. Sadece her zaman kötüsüne hazırlıklı olmalı insan belki eşin art niyetli değildi kalbini kırmak istemedi ama biliyosun ki erkekler marstan kadınlar venüsten:) bizi anlamaları ve beklediğimiz tepkileri vermeleri birazcık zor. Ne eşine kalbın kırılsın ne hevesin kursağında kalsın. Bi kaç gün daha bekleyelim beraber kan testi için :)Dogru haklisin da ne bileyim. Ben biyle hevesli hevesli gisterdim. Inanmadi sanki. Hani basta ben uzulmiyim diye degil de. Orda cizgi yokki dedi resmen. Neyse ben kendimi en kotusune hazirliyim.
Kizlar duzeltme yapayim en iyisi!! Bu test de boyle gosteriyor. Kan testi icin doktoru aradim. Randevusuz gidemiyoruz yuzume kapattilar hadi hayirlisi!!
1 cizgi var 2 tane olmasi lazim.. ne dusuncem ne yapcam sasirdim. Zamana birakiyorum. Eger adetim gecikirse birdaha yapcam. (Birde caktirmadan 2 gun sonra yaparim.)Ben bu testi anlayamadim kuzum ya
1 cizgi var 2 tane olmasi lazim.. ne dusuncem ne yapcam sasirdim. Zamana birakiyorum. Eger adetim gecikirse birdaha yapcam. (Birde caktirmadan 2 gun sonra yaparim.)
Sakin guvenmee adete yakin tekrarla ben gecencay ikili aldim bundan ikisindede cizgi cikti boyle silik hatta kac gun gecmisti cizgi duruyodu ama sonuc negative o yuzden bidaha yapmani öneririmKizlar hic bukadar belirgin olmadiydi delircem. Hamilemiyim ben simdiiii!!!
Azıcık daha sabır canım şimdiden üzme kendini daha batına var belli olmayabilir1 cizgi var 2 tane olmasi lazim.. ne dusuncem ne yapcam sasirdim. Zamana birakiyorum. Eger adetim gecikirse birdaha yapcam. (Birde caktirmadan 2 gun sonra yaparim.)
Kac gun kaldi? Yumurtlamadan sonra zaman duruyo sanki zaten :)Ama bu zaman geçmek bilmiyo yaaaa
28 agustos ya hemen yarın sağlık ocagına gidip kan testi yaptırmak istiyorummKac gun kaldi? Yumurtlamadan sonra zaman duruyo sanki zaten :)
Sende güzel haberler al inşaAllah benim umudum var senin için senden daha çok ümitliyim bugünkü olaydan sonra inşaAllah hepimiz mutlu olucazAynen zaman duruyor resmen. Olup olup diriliyorum yaa.. benim bat gece 12den sonra 5ve umidim 35% lerde. Teslerden once 70% ustundeydi. Neyse napalim hayirlisi. Insallah siz guzel haber alirsinzi
Benim ki 1 eylul bu geceden sonra 9 kaliyo haIrlisi olsun. Hic belirtimde yok aslinda o yuzden pek heycanli degilim bi tek kalp carpintisi hissediyorum biraz28 agustos ya hemen yarın sağlık ocagına gidip kan testi yaptırmak istiyorummaynen zaman durdu sanki yaaa, senin ne zamannnn canımmm?
Canim daha 5 gununmu var? NiE umutsuzsun o halde bakma sen clearblue teste yanlis o ya bende cikardi hamile falan degildim hayalet cizgi vardi esimde gordu bu ay gunume bir gun kala yApmayi dusunuyorumAynen zaman duruyor resmen. Olup olup diriliyorum yaa.. benim bat gece 12den sonra 5ve umidim 35% lerde. Teslerden once 70% ustundeydi. Neyse napalim hayirlisi. Insallah siz guzel haber alirsinzi
Ben de merak ediyorum. Bu sorunun cevabiniKızlar cidden bat tan 5gün önce kan testinde belli olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?