An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlaarrrr ben geldiimm biraz geciktim ama:) bat 4:)

Bat 9 sende belirti varmi hic canim? Bende bi kalp carpintisi var biraz onuda hamilelige falan baglamiyorum hic belirtim yok
İnan canim belirti yok.bat 10 deyken hafif bel sızım vardı bir de kasikta vardı ama şuan bişey yok sanırım psikolojikti anlamadım çok istiyorum olmasını ya cumartesi adet olmam gerek, ama olmam İNSAALLAH:) Daha erken canim bence belirtiler için canını skma zaman geçmek bilmiyor değil mi ya

Aminn insallah olmazsinda arkandan bizlerde olmayiz bende cok istiyorum bende enfeksiyon vardi cok belirti olmustu ama hepsi hastaliktandi kasik agrim cok vardi migde bulantim falan filan ama enfeksiyon gecince hicbirsey kalmadi sadece hafif rahim kisminda agri hissettim dun falan ama oda gecti hicbirsey yok :) hic gecmiyorki aksami zor ediyorum bir an once gece olsunda bi gun daha eksik olsun diye bakiyorum :) eylul ayina hamile girmek isteyenler grubunda var uyanik bir kac kisi katil istersen bize sende :)

Kizlar test ilk yaptiginda koyulup 10/15 dakka sonra renginin acildigini gordunuzmu hic? Bende sanki oyle oldu. Ilk basta gozume daha bi koyu geliyordu
Yengemde olmuştu cnm zaman geçtikce rengi solar

Hoşbulduk bitanem nasılsın belirtiler nasıl :)
Ya ben bu sıralar sadece kendimi aşırı yorgun bitkin halsiz hissediyorum onun dışında keskin bi belirtim malesef yok.ama şunu belirteyim ben normalde adet belirtisi de yaşamam o yüzden avunuyorum acaba gebelik belirtisi de mi yasamicam diye:) adet belirtisi sadece bi iki gün önce burnumun kenarında bir tane sivilce çıkar. Bir de adet olmadan 10 dakika önce kasiklarim ağrır okadarsende ne var ne yok kuzum

Valla benim gögüslerde ağrı azaldı kuzum halkada büyüklük ve damarlar hala belli uçları acıyor sadece ama uçları böyle nasıl diyim bordo rengi oldu uçları beyaz beyaz bugun belim kopacak şekilde ağrıdı ki benim adet olacağım zaman sadece ayaklarım ağrırdı adet olcakmışım gibi ağrım var ama hamileliktede olurmuş bilmiyorum her iki şeyede alıştırdım kendimi herşeyin hayırlısı diyorum. Test ne zaman yapacaksın cnm

Canim
Canimmm maşallah güzel belirtilerin var. İNSAALLAH RABB'İM yüzünü güldürür. Ben göğüs ağrısı göğüs ucu rengimi fln vs yemin ederim ben zamana kadar hiç dikkat etmedim dikkatli incelemedim o yüzden anlayamıyorum. Şimdi mesela göğüs uçlarına dokunuyorum hafif sizi var gbi ya da pskilojik ah bi anlasak şu günümüz gelse de.valla ben en geç adet günümü bekleyeceğim hatta bir gün geçmesini beklerim diye düşünüyorum nasıl sabredeceksem:) cumartesi benim bat.pazar günü yaparım test.eger adet olmazsam:) sen ne zamandı canim

Valla benim gögüs uçlarım acırdı adet zamanıda ama adete 5 gün kala falan benim 6 gün önce başladı yanma gıdıklanma ve anlattıklarımda cabası ama bilmiyorum bu ay farklı bir istek varya belkide ondandır. 29 agustos benimde bakalım artık off hep heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…