İNSALALAH Dayanamamiz lazım RABBİM sabrımızı artirsin canim benim:)Valla benim gögüs uçlarım acırdı adet zamanıda ama adete 5 gün kala falan benim 6 gün önce başladı yanma gıdıklanma ve anlattıklarımda cabası ama bilmiyorum bu ay farklı bir istek varya belkide ondandır. 29 agustos benimde bakalım artık off hep heyecan
Kendime arkadaş arıyorum 25inde kan testi yaptırıcak ben aslında dayanamayanlar olarak :))) ne dersin çıkar mı bebiş varsa?Hoşgeldin cnm :)
İNSALALAH Dayanamamiz lazım RABBİM sabrımızı artirsin canim benim:)
O kadar iyi yapmışsın ki bu konuyu açarak hepimizde aynı güne aynı heycan sabırsızlık aynı duyguları paylaştığın insanlarla dertleşip konuşmak kadar güzeli yok :))İNSALALAH Dayanamamiz lazım RABBİM sabrımızı artirsin canim benim:)
Kendime arkadaş arıyorum 25inde kan testi yaptırıcak ben aslında dayanamayanlar olarak :))) ne dersin çıkar mı bebiş varsa?
27-28 i canım :/ sanki böyle uzuuun bir yol bitmiyor ilk olunca mı bilmemmBat tarihin ne zaman ki cnm
27-28 i canım :/ sanki böyle uzuuun bir yol bitmiyor ilk olunca mı bilmemm
Aynen kuzummm katılıyorum burada rahatlayıp kafamı dağıtıyorum insan kendini dinleyince daha fena oluyor aslındaO kadar iyi yapmışsın ki bu konuyu açarak hepimizde aynı güne aynı heycan sabırsızlık aynı duyguları paylaştığın insanlarla dertleşip konuşmak kadar güzeli yok :))
Tomrisssss senle aynı tarihi bekliyoruz gelsin 27 agustos:)27-28 i canım :/ sanki böyle uzuuun bir yol bitmiyor ilk olunca mı bilmemm
Amin amin amin çok amin güzel kardeismamin canım allahım yüzümüzü güldürsün inşallah
Aminnn canım Allah duysun dualarımızı...Galiba cnm bizimde bu ay ilk çalışma rabbim inşallah uzun süre bekletmez bizi
Eveeetttt 17sinden beri burdayım seninle ve diğer arkadaşlarla günümüzü adet olMAMAyı bekliyorumm :)))Tomrisssss senle aynı tarihi bekliyoruz gelsin 27 agustos:)
Ayyyy inşaAllah canımmmm isteyen herkese güzel Yaradanım nasip etsinnnBurada birlikte bat bekleyen grup umarim yeni bi topikte bebisleri beklerken bulusur
Bu sefer kafama takmiycam dedim ama gun yaklastikca uykularim kaciyorAyyyy inşaAllah canımmmm isteyen herkese güzel Yaradanım nasip etsinnn
Insallah müjdeli haberlerini aliriz :]Selamm kizlar bende kan verdim yarin oglen cikacak sonuçlar.. Dua edin.:))
Dimi ama bu saat olmuş kocalar çoktan uyudu biz hala burdayız bir yerden bir belirti bir haber gelir diyee :)) bat ne zamandı senin canım ?Bu sefer kafama takmiycam dedim ama gun yaklastikca uykularim kaciyor
Adetin kaç gün geçtikten sonrA yaptın testinii:)) inşallah güzel haberlerini alırızzzz :))Selamm kizlar bende kan verdim yarin oglen cikacak sonuçlar.. Dua edin.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?