An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Adetin kaç gün geçtikten sonrA yaptın testinii:)) inşallah güzel haberlerini alırızzzz :))
Allah razi olsun canim aminn .:) benim gogsumde bi kitle geldi.elime doktora bu yuzden gittim ,oda gebeliktede olur diyerekten test yaptırdı.. Insallah hayirla sonuçlanir

Ay insallah hepimiz hepimiz mujdelere bogariz buralari .. Adetime bir hafta var doktor cikar dedi .. Benimki mecburiyetten oldu ama bakalim.negatif cikarsa da Hayirlisi:)
Aaaaaa çıkar mıymış öyle erkendennnn ay hadi bakalım senin güzel haberlerini alalım bizde doktor yoku tutarızz :)))

Aaaaaa çıkar mıymış öyle erkendennnn ay hadi bakalım senin güzel haberlerini alalım bizde doktor yoku tutarızz :)))
Israrla sordum cikar mi diye ama doktor hamile isen çıkar dedi:) bakalim canim haber ederim insallah :) senin bat kac

27-28 i daha var, eve zincirlicem kendimi doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi :)))
Ay benimle aynisin canimmm ama benim gogsumde bise cikti ondan gittim ultrason istedi gogusten ,hamilelik testinide istedi :) acaba bi hafta onceden cikmayip sonradan hamile olan var midir

Dürtüp uyandirasim var sen de benimle bekle diyesim var an itirabiyle 5 gun var. Senin ne kadar var ve kac yillik evlisin
Evet çok umursamaz ya bide lafa gelince ben baba olcam der ama uyuyo mışıl mışıl :)) bugun 4.ayımız bitti daha taze evliyiz biz ilk denemizde bu ay oldu :))

Ay benimle aynisin canimmm ama benim gogsumde bise cikti ondan gittim ultrason istedi gogusten ,hamilelik testinide istedi :) acaba bi hafta onceden cikmayip sonradan hamile olan var midir
Geç döllenmede olabiliyomuş öyle bişey canım çok bilgili değilim ama azcık gezindim burda varmış öyle hamileler :)

Geç döllenmede olabiliyomuş öyle bişey canım çok bilgili değilim ama azcık gezindim burda varmış öyle hamileler :)
Negatif cikarsa oyle teselli olurum artik umudumu Rabbime bağladım.. Ama goguslerim cok dolgunlasti koyulasti agiriyor.. Sende oldu muu

Evet çok umursamaz ya bide lafa gelince ben baba olcam der ama uyuyo mışıl mışıl :)) bugun 4.ayımız bitti daha taze evliyiz biz ilk denemizde bu ay oldu :))
Aman erkekler bize gore daha rahat. Umarim ilk deneme bebis haberleriyle sonuçlanır. Ben 2 yillik evliyim bi dusuk yaptim malesef. Dusukten sonra 2.deneme bu

Negatif cikarsa oyle teselli olurum artik umudumu Rabbime bağladım.. Ama goguslerim cok dolgunlasti koyulasti agiriyor.. Sende oldu muu
Gögüs belirtisi bende hiç olmaz adetken bile canım, o yüzden büyümüşmü rengi koyulaşmış mı hiç anlamam:/ benim bu ay kasık batmalarım sırt bel ve bacak agrılarım oldu, ama belki geçen ayda olmuştur daha önce de ama ben bu ay kendimi dinlediğim için hamilemiyim diye belirti olarak görüyoda olabilirim

Gögüs belirtisi bende hiç olmaz adetken bile canım, o yüzden büyümüşmü rengi koyulaşmış mı hiç anlamam:/ benim bu ay kasık batmalarım sırt bel ve bacak agrılarım oldu, ama belki geçen ayda olmuştur daha önce de ama ben bu ay kendimi dinlediğim için hamilemiyim diye belirti olarak görüyoda olabilirim

Daha yeni evlisin bizim de 1 yil olacak eylulde .. Mayista kimyasal gebelik yasadim .. Hayirlisi olsun bende de bel kasik agrisi var ve istahim cook acik .. Afedersin idrara sık cikma var bunlar belirti ama senin.gbide dusunuyorum

Daha yeni evlisin bizim de 1 yil olacak eylulde .. Mayista kimyasal gebelik yasadim .. Hayirlisi olsun bende de bel kasik agrisi var ve istahim cook acik .. Afedersin idrara sık cikma var bunlar belirti ama senin.gbide dusunuyorum
Mesela şuan sırtüstü yatıyorum alt karın bölgemde agrı var :/ inşallah varsa bu bebiş tutunsun sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…