Ay insallah hepimiz hepimiz mujdelere bogariz buralari .. Adetime bir hafta var doktor cikar dedi .. Benimki mecburiyetten oldu ama bakalim.negatif cikarsa da Hayirlisi:)Insallah müjdeli haberlerini aliriz :]
Allah razi olsun canim aminn .:) benim gogsumde bi kitle geldi.elime doktora bu yuzden gittim ,oda gebeliktede olur diyerekten test yaptırdı.. Insallah hayirla sonuçlanirAdetin kaç gün geçtikten sonrA yaptın testinii:)) inşallah güzel haberlerini alırızzzz :))
Aaaaaa çıkar mıymış öyle erkendennnnAy insallah hepimiz hepimiz mujdelere bogariz buralari .. Adetime bir hafta var doktor cikar dedi .. Benimki mecburiyetten oldu ama bakalim.negatif cikarsa da Hayirlisi:)
İnşallah canım hamilelik olsun başka bişey olmasın :) dualarım seninleAllah razi olsun canim aminn .:) benim gogsumde bi kitle geldi.elime doktora bu yuzden gittim ,oda gebeliktede olur diyerekten test yaptırdı.. Insallah hayirla sonuçlanir
Israrla sordum cikar mi diye ama doktor hamile isen çıkar dedi:) bakalim canim haber ederim insallah :) senin bat kacAaaaaa çıkar mıymış öyle erkendennnnay hadi bakalım senin güzel haberlerini alalım bizde doktor yoku tutarızz :)))
27-28 i daha var, eve zincirlicem kendimi doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi :)))Israrla sordum cikar mi diye ama doktor hamile isen çıkar dedi:) bakalim canim haber ederim insallah :) senin bat kac
Dürtüp uyandirasim var sen de benimle bekle diyesim varDimi ama bu saat olmuş kocalar çoktan uyudu biz hala burdayız bir yerden bir belirti bir haber gelir diyee :)) bat ne zamandı senin canım ?
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Umarim Allah gonlumuze gore verir :)Ay insallah hepimiz hepimiz mujdelere bogariz buralari .. Adetime bir hafta var doktor cikar dedi .. Benimki mecburiyetten oldu ama bakalim.negatif cikarsa da Hayirlisi:)
Ay benimle aynisin canimmm ama benim gogsumde bise cikti ondan gittim ultrason istedi gogusten ,hamilelik testinide istedi :) acaba bi hafta onceden cikmayip sonradan hamile olan var midir27-28 i daha var, eve zincirlicem kendimi doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi :)))
Evet çok umursamaz ya bide lafa gelince ben baba olcam der ama uyuyo mışıl mışıl :)) bugun 4.ayımız bitti daha taze evliyiz bizDürtüp uyandirasim var sen de benimle bekle diyesim varan itirabiyle 5 gun var. Senin ne kadar var ve kac yillik evlisin
Geç döllenmede olabiliyomuş öyle bişey canım çok bilgili değilim ama azcık gezindim burda varmış öyle hamileler :)Ay benimle aynisin canimmm ama benim gogsumde bise cikti ondan gittim ultrason istedi gogusten ,hamilelik testinide istedi :) acaba bi hafta onceden cikmayip sonradan hamile olan var midir
Negatif cikarsa oyle teselli olurum artik umudumu Rabbime bağladım.. Ama goguslerim cok dolgunlasti koyulasti agiriyor.. Sende oldu muuGeç döllenmede olabiliyomuş öyle bişey canım çok bilgili değilim ama azcık gezindim burda varmış öyle hamileler :)
Aman erkekler bize gore daha rahat. Umarim ilk deneme bebis haberleriyle sonuçlanır. Ben 2 yillik evliyim bi dusuk yaptim malesef. Dusukten sonra 2.deneme buEvet çok umursamaz ya bide lafa gelince ben baba olcam der ama uyuyo mışıl mışıl :)) bugun 4.ayımız bitti daha taze evliyiz bizilk denemizde bu ay oldu :))
Gögüs belirtisi bende hiç olmaz adetken bile canım, o yüzden büyümüşmü rengi koyulaşmış mı hiç anlamam:/ benim bu ay kasık batmalarım sırt bel ve bacak agrılarım oldu, ama belki geçen ayda olmuştur daha önce de ama ben bu ay kendimi dinlediğim için hamilemiyim diye belirti olarak görüyoda olabilirimNegatif cikarsa oyle teselli olurum artik umudumu Rabbime bağladım.. Ama goguslerim cok dolgunlasti koyulasti agiriyor.. Sende oldu muu
Gögüs belirtisi bende hiç olmaz adetken bile canım, o yüzden büyümüşmü rengi koyulaşmış mı hiç anlamam:/ benim bu ay kasık batmalarım sırt bel ve bacak agrılarım oldu, ama belki geçen ayda olmuştur daha önce de ama ben bu ay kendimi dinlediğim için hamilemiyim diye belirti olarak görüyoda olabilirimNegatif cikarsa oyle teselli olurum artik umudumu Rabbime bağladım.. Ama goguslerim cok dolgunlasti koyulasti agiriyor.. Sende oldu muu
Daha yeni evlisin bizim de 1 yil olacak eylulde .. Mayista kimyasal gebelik yasadim .. Hayirlisi olsun bende de bel kasik agrisi var ve istahim cook acik .. Afedersin idrara sık cikma var bunlar belirti ama senin.gbide dusunuyorumGögüs belirtisi bende hiç olmaz adetken bile canım, o yüzden büyümüşmü rengi koyulaşmış mı hiç anlamam:/ benim bu ay kasık batmalarım sırt bel ve bacak agrılarım oldu, ama belki geçen ayda olmuştur daha önce de ama ben bu ay kendimi dinlediğim için hamilemiyim diye belirti olarak görüyoda olabilirim
Geçmiş olsun canımm, Umarım gelecek olan bebiş yüzünüzü güldürsünn:)) belirtilerin var mıydı senin?Aman erkekler bize gore daha rahat. Umarim ilk deneme bebis haberleriyle sonuçlanır. Ben 2 yillik evliyim bi dusuk yaptim malesef. Dusukten sonra 2.deneme bu
Mesela şuan sırtüstü yatıyorum alt karın bölgemde agrı var :/ inşallah varsa bu bebiş tutunsun sana :))Daha yeni evlisin bizim de 1 yil olacak eylulde .. Mayista kimyasal gebelik yasadim .. Hayirlisi olsun bende de bel kasik agrisi var ve istahim cook acik .. Afedersin idrara sık cikma var bunlar belirti ama senin.gbide dusunuyorum
Sagol canim. Amin. Benim hic belirti olmamıştı sadece arada kasık agrisi o da cok azdi.adet tarhinden bir gun once aksam test yapip öğrenmiştim.Geçmiş olsun canımm, Umarım gelecek olan bebiş yüzünüzü güldürsünn:)) belirtilerin var mıydı senin?
İnsallah insallah bu saate kadar uyuyamamisiz Rabbim gönlümuze gore versin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin :)Mesela şuan sırtüstü yatıyorum alt karın bölgemde agrı var :/ inşallah varsa bu bebiş tutunsun sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?