Şuan var mı peki :))Sagol canim. Amin. Benim hic belirti olmamıştı sadece arada kasık agrisi o da cok azdi.adet tarhinden bir gun once aksam test yapip öğrenmiştim.
Aminnn canım isteyen dua eden herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu:)İnsallah insallah bu saate kadar uyuyamamisiz Rabbim gönlümuze gore versin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin :)
Ayy benim de son 2 gundur istahim cok açildiDaha yeni evlisin bizim de 1 yil olacak eylulde .. Mayista kimyasal gebelik yasadim .. Hayirlisi olsun bende de bel kasik agrisi var ve istahim cook acik .. Afedersin idrara sık cikma var bunlar belirti ama senin.gbide dusunuyorum
Bugun biraz yordum kendimi. Annem ameliyatli pencereleri sildim evi temizledim. kasıklarim cok agridi ve cok yoruldum ve istahim cok acik bu arada :)Şuan var mı peki :))
Valla yaa gece yedigim yemekler korkutuyor beni:)) esimde garibim hamileyim belki aseriyorum diye bi dedigimi iki etmiyor :) insallah hayirli sonuclarim olur bebegim vardir .. sen hamile misin canimm:)Ayy benim de son 2 gundur istahim cok açildibelirtilerin olumlu gibi canim. Ama bazen psikolojik de olabiliyor. Yarin belli olur hersey sen gonlunu ferah tut
Çok geçmiş olsun canım iyi mi peki annen şimdi? İştah demişken buzdolabından minnacık bişey mi yesem azcık acıktım gibiBugun biraz yordum kendimi. Annem ameliyatli pencereleri sildim evi temizledim. kasıklarim cok agridi ve cok yoruldum ve istahim cok acik bu arada :)
Bugun dedim ki istahim boyle devam ederse inanilmaz kilo alirim sonra dedim aman bebis olsun da kilo alsam da veririm sonra :) yok canim ys bata 5 gun var o zaman belli olucak hamile olup olmadigimValla yaa gece yedigim yemekler korkutuyor beni:)) esimde garibim hamileyim belki aseriyorum diye bi dedigimi iki etmiyor :) insallah hayirli sonuclarim olur bebegim vardir .. sen hamile misin canimm:)
Iyi cok sukur. Ama dikkat etmesi gerekiyor kendine. Tek kiz benim oyle olunca daha bagli oluyor insan annesine :) ben bikac ceviz yedim simdiÇok geçmiş olsun canım iyi mi peki annen şimdi? İştah demişken buzdolabından minnacık bişey mi yesem azcık acıktım gibi
Ben zaten kilo almak isteyip kilo alamayanlardanim:) ama.boyle giderse alacam gbi ama bende raziyim ya olsun da.. Insallah hepimiz hamileyizdirrr ... Dolsunn gobuslerrrBugun dedim ki istahim boyle devam ederse inanilmaz kilo alirim sonra dedim aman bebis olsun da kilo alsam da veririm sonra :) yok canim ys bata 5 gun var o zaman belli olucak hamile olup olmadigim
Çok iyi bilirim onu tek kız ve tek çocuk olarak anne baba kıymetini :) ben ceviz kadar masum şeyler yemiycem galibaIyi cok sukur. Ama dikkat etmesi gerekiyor kendine. Tek kiz benim oyle olunca daha bagli oluyor insan annesine :) ben bikac ceviz yedim simdi
Ben zaten kilo almak isteyip kilo alamayanlardanim:) ama.boyle giderse alacam gbi ama bende raziyim ya olsun da.. Insallah hepimiz hamileyizdirrr ... Dolsunn gobuslerrr[/QUOTE
Ben de kolay kilo alanlardanim ama gebelik planindan bikac ay once sporla zayifldim cok sukur :) amin tatlım göbusler bebislerle dolsun taz zamanda insallah
Benim canim su an dolapta olmayan seyler cekmeye basladi. Iyisi mi uyuyayim ben :))Çok iyi bilirim onu tek kız ve tek çocuk olarak anne baba kıymetini :) ben ceviz kadar masum şeyler yemiycem galiba
İyi geceler tatlı rüyalar canımm :)Benim canim su an dolapta olmayan seyler cekmeye basladi. Iyisi mi uyuyayim ben :))
Iyi geceler canim
Hamile oldugunda miydi?Yengemde olmuştu cnm zaman geçtikce rengi solar
Canim uzulme!!! Umudunu da kesmeGünaydın kızlar. Benim bat 6 ama umudum yok
Hicbir belirtim yok canım. Dün biraz sağ kasikta batma vardı geçti. Onu da enfeksiyona bagladim. Senin bat ne zmn?Canim uzulme!!! Umudunu da kesmebelirtilerin neler?
5 yazmissin canım dikkat etmemisim. Senin belirtiler nasıl? Yakın arkadaşım doğum yapti. Hiçbir belirtisi yoktu bata 1 hafta kala sürekli test yaptı çıkmadı bat günü pozitifim gördü.Canim uzulme!!! Umudunu da kesmebelirtilerin neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?