An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Daha yeni evlisin bizim de 1 yil olacak eylulde .. Mayista kimyasal gebelik yasadim .. Hayirlisi olsun bende de bel kasik agrisi var ve istahim cook acik .. Afedersin idrara sık cikma var bunlar belirti ama senin.gbide dusunuyorum
Ayy benim de son 2 gundur istahim cok açildi belirtilerin olumlu gibi canim. Ama bazen psikolojik de olabiliyor. Yarin belli olur hersey sen gonlunu ferah tut

Ayy benim de son 2 gundur istahim cok açildi belirtilerin olumlu gibi canim. Ama bazen psikolojik de olabiliyor. Yarin belli olur hersey sen gonlunu ferah tut
Valla yaa gece yedigim yemekler korkutuyor beni:)) esimde garibim hamileyim belki aseriyorum diye bi dedigimi iki etmiyor :) insallah hayirli sonuclarim olur bebegim vardir .. sen hamile misin canimm:)

Bugun biraz yordum kendimi. Annem ameliyatli pencereleri sildim evi temizledim. kasıklarim cok agridi ve cok yoruldum ve istahim cok acik bu arada :)
Çok geçmiş olsun canım iyi mi peki annen şimdi? İştah demişken buzdolabından minnacık bişey mi yesem azcık acıktım gibi

Valla yaa gece yedigim yemekler korkutuyor beni:)) esimde garibim hamileyim belki aseriyorum diye bi dedigimi iki etmiyor :) insallah hayirli sonuclarim olur bebegim vardir .. sen hamile misin canimm:)
Bugun dedim ki istahim boyle devam ederse inanilmaz kilo alirim sonra dedim aman bebis olsun da kilo alsam da veririm sonra :) yok canim ys bata 5 gun var o zaman belli olucak hamile olup olmadigim

Bugun dedim ki istahim boyle devam ederse inanilmaz kilo alirim sonra dedim aman bebis olsun da kilo alsam da veririm sonra :) yok canim ys bata 5 gun var o zaman belli olucak hamile olup olmadigim
Ben zaten kilo almak isteyip kilo alamayanlardanim:) ama.boyle giderse alacam gbi ama bende raziyim ya olsun da.. Insallah hepimiz hamileyizdirrr ... Dolsunn gobuslerrr

Iyi cok sukur. Ama dikkat etmesi gerekiyor kendine. Tek kiz benim oyle olunca daha bagli oluyor insan annesine :) ben bikac ceviz yedim simdi
Çok iyi bilirim onu tek kız ve tek çocuk olarak anne baba kıymetini :) ben ceviz kadar masum şeyler yemiycem galiba

Hayirli sabahlar canlarim. Sabah heyecanla uyandim veee bat 5 testi negatif. Umudumuzu yitirmiyoruz fakat ben bu ay hamisgillerden segilim malesef

Canim uzulme!!! Umudunu da kesme belirtilerin neler?
5 yazmissin canım dikkat etmemisim. Senin belirtiler nasıl? Yakın arkadaşım doğum yapti. Hiçbir belirtisi yoktu bata 1 hafta kala sürekli test yaptı çıkmadı bat günü pozitifim gördü.

Günaydııın kızlar bu sabah bi anda çok fena bi mide bulantısı ve afedersiniz öğürme geldi hemen tuvalete koştum bata 3 kaldı ayy heyecanlandım bu belirtidir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…