An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Benim goguslerim cok hassas(ti) dun aksama kadar. Herhalde negatifi gorunce azaldi. Normal su anda. Once dokunamiyordum ve koyulma vardi. Kasiklarimsa segirme oluyor. Birde bende adette hic ama hic sivilce cikmaz anlim hep kirmizi kirmizi. (Sivilce ama belirtimi onu bile bilmiyorum da)

Az once netten bi resim buldum. Bendeki testi 4 gun kaladan bat'a kadar yapmis biri ve ozaman sonuc almis. Ben birde yarindan itibaren oyle deniyim.

Günaydııın kızlar bu sabah bi anda çok fena bi mide bulantısı ve afedersiniz öğürme geldi hemen tuvalete koştum bata 3 kaldı ayy heyecanlandım bu belirtidir inşallahhh
Gunaydin sanada!!!! Ayyyy insallah guzel haber alirsin

gunaydın kızlar Benimde kasıklarım dolgun ve agrılı goguslerde hassas ama her ay oluyor boyle umutlandrmak ıstemıyorum kendımı

İnş poziitifi görürsün canım. İnş hepimiz görürüz

Ayyy
Günaydııın kızlar bu sabah bi anda çok fena bi mide bulantısı ve afedersiniz öğürme geldi hemen tuvalete koştum bata 3 kaldı ayy heyecanlandım bu belirtidir inşallahhh
Ayyyy hadi İNSAALLAH güzel haberler verirsin bize

Kesinlikle haklisin canim umudum azalmaya basladi.kasik sancisi vardi artik o da yok.sanirim bu ay da olmadi.artik bidahaki aya insallah
Dur hemen umudunu kesme.belk ibiz belirti yaşamadan olcaz:) (avunmaya devam) belki de belirti yaşamayanlara umut olcaz biz pes etmek yok kirmizilari görene kadar umut var

Kizlar bende de hafif kasigimin orta tarafinda agri oldu daha test bile yapamadim ya regl mi olucam anlamadim insAllah regl agrisi degildir ya pozitifi goruruz ya modum dustu hemen yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…