Gunaydin sanada!!!! Ayyyy insallah guzel haber alirsinGünaydııın kızlarbu sabah bi anda çok fena bi mide bulantısı ve afedersiniz öğürme geldi hemen tuvalete koştum bata 3 kaldı ayy heyecanlandım bu belirtidir inşallahhh
İnşallahhh canım benim inşallahhh hepimiz alırız o güzel haberi şüphesi bile keyifliylen o haberi alınca noluruz düşünemiyorumGunaydin sanada!!!! Ayyyy insallah guzel haber alirsin
İnş poziitifi görürsün canım. İnş hepimiz görürüzBenim goguslerim cok hassas(ti) dun aksama kadar. Herhalde negatifi gorunce azaldi. Normal su anda. Once dokunamiyordum ve koyulma vardi. Kasiklarimsa segirme oluyor. Birde bende adette hic ama hic sivilce cikmaz anlim hep kirmizi kirmizi. (Sivilce ama belirtimi onu bile bilmiyorum da)
Az once netten bi resim buldum. Bendeki testi 4 gun kaladan bat'a kadar yapmis biri ve ozaman sonuc almis. Ben birde yarindan itibaren oyle deniyim.
İnş güzel haberleri alırsın canımGünaydııın kızlarbu sabah bi anda çok fena bi mide bulantısı ve afedersiniz öğürme geldi hemen tuvalete koştum bata 3 kaldı ayy heyecanlandım bu belirtidir inşallahhh
İnşallah canım sen de alırsın benim de çok umudum yoktu ama bu sabah birden oldu midem bulanıncaİnş güzel haberleri alırsın canım
Amin canım inş şu son günler geçse :)İnşallah canım sen de alırsın benim de çok umudum yoktu ama bu sabah birden oldu midem bulanıncabu ay bizim ayımız olsun topluca
Ben gene uyuyakalmışım gunaydinnnnnn :)Eveeetttt 17sinden beri burdayım seninle ve diğer arkadaşlarla günümüzü adet olMAMAyı bekliyorumm :)))
Amin canım ya beklicez artık İNSAALLAH hayırlı güzel haberler alırız hepimiz aminbol bol dua etmekten baska birşey elimizden gelmiyor allahım sesimizi duysun aminnn
Amin sen ne güzel dua ediyosun öyle bal damlıyor ağzından resmenBurada birlikte bat bekleyen grup umarim yeni bi topikte bebisleri beklerken bulusur
Evet ya sanırım ikimize ters etki yapıyorKizlarrr gunaydin.bat 4 zaman gectikce belirtiler azaliyor sanki.of artik gecse gunler,gorsek pozitifleri..
Kesinlikle haklisin canim umudum azalmaya basladi.kasik sancisi vardi artik o da yok.sanirim bu ay da olmadi.artik bidahaki aya insallahEvet ya sanırım ikimize ters etki yapıyorbiz belirtisizgiller
Ayyyy hadi İNSAALLAH güzel haberler verirsin bizeGünaydııın kızlarbu sabah bi anda çok fena bi mide bulantısı ve afedersiniz öğürme geldi hemen tuvalete koştum bata 3 kaldı ayy heyecanlandım bu belirtidir inşallahhh
Dur hemen umudunu kesme.belk ibiz belirti yaşamadan olcaz:) (avunmaya devam) belki de belirti yaşamayanlara umut olcaz biz pes etmek yok kirmizilari görene kadar umut varKesinlikle haklisin canim umudum azalmaya basladi.kasik sancisi vardi artik o da yok.sanirim bu ay da olmadi.artik bidahaki aya insallah
İnşallah canımm inşallah hep beraber verelim o haberi bu ay bizim ayımız olsunAyyy
Ayyyy hadi İNSAALLAH güzel haberler verirsin bize
Oyle umutsuzluk yok kırmızılar gelene kadar herzamn bir umut var demektir tamam mı canım asma yüzünüGünaydın kızlar. Benim bat 6 ama umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?