- 17 Ağustos 2016
- 123
- 45
- 13
- 38
Dogru soyluyosun canim beklemekten baska care yok ama yarin test yapasim var sanirim kendimi durduramayacagimDur hemen umudunu kesme.belk ibiz belirti yaşamadan olcaz:) (avunmaya devam) belki de belirti yaşamayanlara umut olcaz biz pes etmek yok kirmizilari görene kadar umut var
Canimmm test sonucunu merakla bekliyoruz İNSALALAH hayırlı haberler verirsinAllah razi olsun canim aminn .:) benim gogsumde bi kitle geldi.elime doktora bu yuzden gittim ,oda gebeliktede olur diyerekten test yaptırdı.. Insallah hayirla sonuçlanir
İnan ben de kendimi zor tutuyorumDogru soyluyosun canim beklemekten baska care yok ama yarin test yapasim var sanirim kendimi durduramayacagim
O zman yarın beraber test yapıyoruz ben de yapıcam çünküüü hem korkuyorum hem çatlıyorum meraktanDogru soyluyosun canim beklemekten baska care yok ama yarin test yapasim var sanirim kendimi durduramayacagim
Bat gelene kadar umudu kesmek yok tatlımOofff tamam yapalim canlar ya ama negatif cikarsa da cok uzulmeyelim erken sonucta dimi
Allah dualarimizi tez zamanda kabul etsinAmin sen ne güzel dua ediyosun öyle bal damlıyor ağzından resmen
Allah razi olsun kuzumm ogleden sonra veririm haberi insallah guzel haberdir:) Allahim bu ay hepimize nasip etsin insallah hayirlisiylaCanimmm test sonucunu merakla bekliyoruz İNSALALAH hayırlı haberler verirsin
Amin İNSAALLAH CANIM benim bekliyoruzz burdayız bak :)Allah razi olsun kuzumm ogleden sonra veririm haberi insallah guzel haberdir:) Allahim bu ay hepimize nasip etsin insallah hayirlisiyla
Ay negatif te cikarsa daha bi hafta var canimm diye avunacamAmin İNSAALLAH CANIM benim bekliyoruzz burdayız bak :)
Hamile oldugunda miydi?
Hangisinden yapmayi dusunuyorsun canim erken gebelik testi mi normal mi?cok kararsizim yapsam mi yapmasam miBat gelene kadar umudu kesmek yok tatlıminşallahhhh gelmez hiç
Yataktan Kalktığımda sırtımda ve kasiklarimda adet olacak gibi bi dolgunluk hissettim ama daha erken İNSAALLAH olmam ya sen nasılsın canimm ne var ne yok sende:)Kızlar bende geldimmm :) ne var ne yok belirtirtiler ne alemde
Yataktan Kalktığımda sırtımda ve kasiklarimda adet olacak gibi bi dolgunluk hissettim ama daha erken İNSAALLAH olmam ya sen nasılsın canimm ne var ne yok sende:)
Benim elimde normal ucuz testlerden var canım ondan yapıcam yarın bata 2 kalmış oluyo bi ümit belki çıkar. Sendeki erken gebelik testi mi kaç gün kalıyo yarın bata?Hangisinden yapmayi dusunuyorsun canim erken gebelik testi mi normal mi?cok kararsizim yapsam mi yapmasam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?