An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Allah razi olsun canim aminn .:) benim gogsumde bi kitle geldi.elime doktora bu yuzden gittim ,oda gebeliktede olur diyerekten test yaptırdı.. Insallah hayirla sonuçlanir
Canimmm test sonucunu merakla bekliyoruz İNSALALAH hayırlı haberler verirsin

Emin misiniz :) az daha sabredelim bence yapacaksanız erken gebelik testi yapın bence normalde çıkmayablr sonra moral bozukluğu olmasın canlar

Kızlar gene ovulasyon testi yaptım biraz önce. Çok silik çıktı ya.

Kizlar daha dun bana doktor kan testi yap cikar dedi bat7 bide.. Cikar cikar dedi

Kızlar bende geldimmm :) ne var ne yok belirtirtiler ne alemde

Kızlar bende geldimmm :) ne var ne yok belirtirtiler ne alemde
Yataktan Kalktığımda sırtımda ve kasiklarimda adet olacak gibi bi dolgunluk hissettim ama daha erken İNSAALLAH olmam ya sen nasılsın canimm ne var ne yok sende:)

Yataktan Kalktığımda sırtımda ve kasiklarimda adet olacak gibi bi dolgunluk hissettim ama daha erken İNSAALLAH olmam ya sen nasılsın canimm ne var ne yok sende:)

Sabah uyanırken hafif bulantım oldu kuzum ama üşüttüm herhalde diyorum kendimi en kötüye alıştırıyorum gögüslerim büyük oda adettendir diyorum çok anlayışlıyım

Hangisinden yapmayi dusunuyorsun canim erken gebelik testi mi normal mi?cok kararsizim yapsam mi yapmasam mi
Benim elimde normal ucuz testlerden var canım ondan yapıcam yarın bata 2 kalmış oluyo bi ümit belki çıkar. Sendeki erken gebelik testi mi kaç gün kalıyo yarın bata?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…