Sabah bende de ani bulantı oldu hemen tuvalete koştum canım ama ben heyecanlandım belirtidir belki diyeSabah uyanırken hafif bulantım oldu kuzum ama üşüttüm herhalde diyorum kendimi en kötüye alıştırıyorumgögüslerim büyük oda adettendir diyorum çok anlayışlıyım
Sabah bende de ani bulantı oldu hemen tuvalete koştum canım ama ben heyecanlandım belirtidir belki diye
Amiiiin inşallah canım hayırlı haberlerle biter bekleyişimizİnsallah cnm benimbu belirtiler yanıltmaz bizi rabbim yüzümüze güler
Bende de yokBelirtisi olan var mı ben de hiç bi halt yok
Sen beni güldürdün Rabbim m de seni güldürsün emi kiz:) he ya o kadar çok inanamıyoruz ki hamile olabileceğimize ondan değildir diyoruz:)Sabah uyanırken hafif bulantım oldu kuzum ama üşüttüm herhalde diyorum kendimi en kötüye alıştırıyorumgögüslerim büyük oda adettendir diyorum çok anlayışlıyım
Ama benim bildiğim normal testi adetin üzerinde geçince yapilmiyo mu idrara geç karışıyormus hormon öyle biliyorum kızlar az daha sabir dayanın benceBenim elimde normal ucuz testlerden var canım ondan yapıcam yarın bata 2 kalmış oluyo bi ümit belki çıkar. Sendeki erken gebelik testi mi kaç gün kalıyo yarın bata?
Bakalım canım kısmet olsun dayanamıyorum bi ümit yapıcam adet olmadıkça da umudumu kesmicemAma benim bildiğim normal testi adetin üzerinde geçince yapilmiyo mu idrara geç karışıyormus hormon öyle biliyorum kızlar az daha sabir dayanın bence
Yarin bata 3 gun kalmis oluyor canim.elimde test yok benim yapmaya karar verirsem alacagim artik.Ya da birkac gun daha beklerim nasil olsa olan belirtilerim de kaybolduBenim elimde normal ucuz testlerden var canım ondan yapıcam yarın bata 2 kalmış oluyo bi ümit belki çıkar. Sendeki erken gebelik testi mi kaç gün kalıyo yarın bata?
Almaya karar verirsen erken testlerden al canım daha çok şansın olur. Belirtiler belli olmuyo ki canım çok karamsarlığa kapılma hemen daha günümüze varYarin bata 3 gun kalmis oluyor canim.elimde test yok benim yapmaya karar verirsem alacagim artik.Ya da birkac gun daha beklerim nasil olsa olan belirtilerim de kayboldu
Erken gebelik testi fiyatlari nedir canim bilgin var mi?daha onceden hic almadim ondan sordumAlmaya karar verirsen erken testlerden al canım daha çok şansın olur. Belirtiler belli olmuyo ki canım çok karamsarlığa kapılma hemen daha günümüze var
Ben 20 tl ye almıştım canım önceki aylarda.Erken gebelik testi fiyatlari nedir canim bilgin var mi?daha onceden hic almadim ondan sordum
Tamam canim cok tesekkur ederimBen 20 tl ye almıştım canım önceki aylarda.
Kan da baktır adetin gecikmis doğru sonuç verirbende butun belırtıler var ama testte pozıtıfı goremedım adet tarıhım 1 gun gectı ates basması uyku halı yorgunluk sol kasıkta ozellıkle bugun asırı batma bel agrısı gogus ucu acısı ve kasıntısı sınırlılık belırtı yasıyorum ama ne hamılelıgı ogrenıyorum nede adet oluyorum belkı bugun erken gebelık testı alabılırım
Rica ederim canım sonu güzel olur inşallahhhTamam canim cok tesekkur ederim
Insallah hepimizin..sonuclari mutlaka paylasalim burdanRica ederim canım sonu güzel olur inşallahhh
Canım ben predictor erken gebelik testi almıştım 18 TL sanirimErken gebelik testi fiyatlari nedir canim bilgin var mi?daha onceden hic almadim ondan sordum
negatıf cıkarsa dıye hıc baktırmak ıstemıyorumKan da baktır adetin gecikmis doğru sonuç verir
Biraz bekle ozamn inş hamilesndrnegatıf cıkarsa dıye hıc baktırmak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?