An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Sabah uyanırken hafif bulantım oldu kuzum ama üşüttüm herhalde diyorum kendimi en kötüye alıştırıyorum gögüslerim büyük oda adettendir diyorum çok anlayışlıyım
Sabah bende de ani bulantı oldu hemen tuvalete koştum canım ama ben heyecanlandım belirtidir belki diye

Sabah uyanırken hafif bulantım oldu kuzum ama üşüttüm herhalde diyorum kendimi en kötüye alıştırıyorum gögüslerim büyük oda adettendir diyorum çok anlayışlıyım
Sen beni güldürdün Rabbim m de seni güldürsün emi kiz:) he ya o kadar çok inanamıyoruz ki hamile olabileceğimize ondan değildir diyoruz:)

Benim elimde normal ucuz testlerden var canım ondan yapıcam yarın bata 2 kalmış oluyo bi ümit belki çıkar. Sendeki erken gebelik testi mi kaç gün kalıyo yarın bata?
Ama benim bildiğim normal testi adetin üzerinde geçince yapilmiyo mu idrara geç karışıyormus hormon öyle biliyorum kızlar az daha sabir dayanın bence

Ama benim bildiğim normal testi adetin üzerinde geçince yapilmiyo mu idrara geç karışıyormus hormon öyle biliyorum kızlar az daha sabir dayanın bence
Bakalım canım kısmet olsun dayanamıyorum bi ümit yapıcam adet olmadıkça da umudumu kesmicem

Benim elimde normal ucuz testlerden var canım ondan yapıcam yarın bata 2 kalmış oluyo bi ümit belki çıkar. Sendeki erken gebelik testi mi kaç gün kalıyo yarın bata?
Yarin bata 3 gun kalmis oluyor canim.elimde test yok benim yapmaya karar verirsem alacagim artik.Ya da birkac gun daha beklerim nasil olsa olan belirtilerim de kayboldu

Yarin bata 3 gun kalmis oluyor canim.elimde test yok benim yapmaya karar verirsem alacagim artik.Ya da birkac gun daha beklerim nasil olsa olan belirtilerim de kayboldu
Almaya karar verirsen erken testlerden al canım daha çok şansın olur. Belirtiler belli olmuyo ki canım çok karamsarlığa kapılma hemen daha günümüze var

bende butun belırtıler var ama testte pozıtıfı goremedım adet tarıhım 1 gun gectı ates basması uyku halı yorgunluk sol kasıkta ozellıkle bugun asırı batma bel agrısı gogus ucu acısı ve kasıntısı sınırlılık belırtı yasıyorum ama ne hamılelıgı ogrenıyorum nede adet oluyorum belkı bugun erken gebelık testı alabılırım

Kan da baktır adetin gecikmis doğru sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…