Sen beni güldürdün Rabbim m de seni güldürsün emi kiz:) he ya o kadar çok inanamıyoruz ki hamile olabileceğimize ondan değildir diyoruz:)
Benimde adetime 3 gün kaldı ama adet ağrısı oldu bugn ya ağrı kesici ictim:-/
Canimm mmm ilaç içmeee ya hamileysenNiye içiyorsun cnm sabret hamileliktede aynı sıkıntıları çekermişin keşke içmeseydin
Sagol fundicim bir karar vereyim bakalim testi yapip yapmama konusunda.Canım ben predictor erken gebelik testi almıştım 18 TL sanirim
rıca ederım canımcımm ne demek. ama bugün bişey anladım. erken gebelik testinin üzerinde 'adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar' derken yani adetin ilk gününü kastediyor ben de adet olmadan 6 gün öncesi sanıyordum. yani gene bekleyeceğiz bat ı mecbur en saglıklı sonuc ıcınSagol fundicim bir karar vereyim bakalim testi yapip yapmama konusunda.
Adetin ağrısıdır diye içtim hamileysemde Allah korusun ama ümidim yok ya supriz olur :)Niye içiyorsun cnm sabret hamileliktede aynı sıkıntıları çekermişin keşke içmeseydin
Keşke hamile olsam ya bu ay ümidim yok hiç belirti hissetmedim cnm adet ağrısı gbii oluyo 3 gün var dhaC
Canimm mmm ilaç içmeee ya hamileysen
ayyy ben onlara bakıyorum onlar bana bakıyor kızlarrrr zor tutuyorum kendimi
Evet geçen aydan kalma hep bunlar :)) adet günümü bekleyeceğim İNSALALAH sabır sabır sabır:)oh maşallah cnm toplamısin hepsini :) adet gününü bekle cnm
:) inşallah hayırlısıyla hamile haberini verirsn cnm bende adet ağrısı var bugn ya ztn ümidim yoktu :)Evet geçen aydan kalma hep bunlar :)) adet günümü bekleyeceğim İNSALALAH sabır sabır sabır:)
İNSAALLAH canım benim son 4 gün:) inşallah hayırlısıyla hamile haberini verirsn cnm bende adet ağrısı var bugn ya ztn ümidim yoktu :)
3 gün kaldı cnm 26 si :)Bat
İNSAALLAH canım benim son 4 günsenin ne zamandı canim
Ay çok heycanli ya3 gün kaldı cnm 26 si :)
Ay çok heycanli yabenim de 27 si
Benim de belirti yok canım inan aynı fazla umudum yok ama batı görene kadar hala küçük de olsa bi umut var iste:) o kür nasıl oluyo.ah malesef onumuzdeki ay itibari ile eşimle ayrı düşecez çalışmalar nasıl olur blmyorumbenm belirtm yok oyuzden umudumda yok cnm inşallah sen güzel haberler verirsin:) ben bidaha ki aya çörek otu bal tarçınla incir kurunu yapıcam
26 benim deee3 gün kaldı cnm 26 si :)
Ben adetten oldum :-( ilk defa 3 gün önce geldi. Zaten adet ağrısı var dedim bugn umudum yoktu kıSamet değilmişBenim de belirti yok canım inan aynı fazla umudum yok ama batı görene kadar hala küçük de olsa bi umut var iste:) o kür nasıl oluyo.ah malesef onumuzdeki ay itibari ile eşimle ayrı düşecez çalışmalar nasıl olur blmyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?