An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Sen beni güldürdün Rabbim m de seni güldürsün emi kiz:) he ya o kadar çok inanamıyoruz ki hamile olabileceğimize ondan değildir diyoruz:)

hep gülelim cnm İNŞALLAH hamile kalırız bu ayda diye yayarız haberleri

ayyy ben onlara bakıyorum onlar bana bakıyor kızlarrrr zor tutuyorum kendimi

Eklentiler

• 14124018_328944354106869_916228598_o.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 43
Sagol fundicim bir karar vereyim bakalim testi yapip yapmama konusunda.
rıca ederım canımcımm ne demek. ama bugün bişey anladım. erken gebelik testinin üzerinde 'adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar' derken yani adetin ilk gününü kastediyor ben de adet olmadan 6 gün öncesi sanıyordum. yani gene bekleyeceğiz bat ı mecbur en saglıklı sonuc ıcın

Son adetim gecikmeli geldiği için tam bilmiyorum ama 10 ya da daha az kaldı. Gögüslerimde dolgunluk dışında acı yok. Arada sızlama gibi bişey geliyor. Sizde var mı belirtiler?

benm belirtm yok oyuzden umudumda yok cnm inşallah sen güzel haberler verirsin:) ben bidaha ki aya çörek otu bal tarçınla incir kurunu yapıcam
Benim de belirti yok canım inan aynı fazla umudum yok ama batı görene kadar hala küçük de olsa bi umut var iste:) o kür nasıl oluyo.ah malesef onumuzdeki ay itibari ile eşimle ayrı düşecez çalışmalar nasıl olur blmyorum

Ben adetten oldum :-( ilk defa 3 gün önce geldi. Zaten adet ağrısı var dedim bugn umudum yoktu kıSamet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…