- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Ben adet oldum ya adet erkenden günü bile gelmeden26 benim deee
Olsun canım hiç üzülmek yok yine yaparsın Allah sağlık sıhhat versin çocuğuda verir inşaAllah :)Benim kan testi 0.1 cikti adetime 7 gun var daha umut kalmadi ama hayirlisi olsun insallah veren de vermeyen de mevlam:)
Üzülme canım. Hayırlısiyla olur sağlık olsun da. Ben de umutlu değilim olursa sürpriz olurBen adet oldum ya adet erkenden günü bile gelmeden
Orası öylede 4 ayım kaldı ameliyattan sonra 6 ay doğal yolla olmasını beklicez dedi doktr inş olur ya bidaha tüp bebek yaptırcak psikolojim yok şuan Rabbim sabr versin :-(Üzülme canım. Hayırlısiyla olur sağlık olsun da. Ben de umutlu değilim olursa sürpriz olur
İnşallah bi sonraki ay olur canım zor olsa da pozitif düşün Allahım hayırlısını nasip etsin sabrını versin inşallahOrası öylede 4 ayım kaldı ameliyattan sonra 6 ay doğal yolla olmasını beklicez dedi doktr inş olur ya bidaha tüp bebek yaptırcak psikolojim yok şuan Rabbim sabr versin :-(
İnş bi dahaki ay olur canım. Çok takıyoruz kafaya ondan mı acabaOrası öylede 4 ayım kaldı ameliyattan sonra 6 ay doğal yolla olmasını beklicez dedi doktr inş olur ya bidaha tüp bebek yaptırcak psikolojim yok şuan Rabbim sabr versin :-(
Canımsın lütfen üzülme hakkında hayirlsii olsun insaALLAH onumuzdeki ay nasip eder hayırlısı ileBen adetten oldum :-( ilk defa 3 gün önce geldi. Zaten adet ağrısı var dedim bugn umudum yoktu kıSamet değilmiş
Canım dediğim gibi hamile arkadaşımin da adet gününe kadar negatif çıktı adet günü pozitifi gördü. Adet gününde yap bence bi dahaBat 5 ve yine test negatif. Kizlar insallah siz guzel haber alirsiniz. Benden bu aylik NEGATIF
Olabilir cnm stres yapıyorum çokİnş bi dahaki ay olur canım. Çok takıyoruz kafaya ondan mı acaba
Canım üzme kendini vardır bunda da bir hayır de, hiç beklemediğin bir anda gelir belki bigünOrası öylede 4 ayım kaldı ameliyattan sonra 6 ay doğal yolla olmasını beklicez dedi doktr inş olur ya bidaha tüp bebek yaptırcak psikolojim yok şuan Rabbim sabr versin :-(
Amin cnm inşallah ya çok istiyorum ya iki sene oldu bide kistim tekrarlamaması için hamile kalmam lazım bidaha ameliyat olamam tekrar aynı ağrıları çekmek istemiyorum artkCanımsın lütfen üzülme hakkında hayirlsii olsun insaALLAH onumuzdeki ay nasip eder hayırlısı ile
İnşallah cnm ama hep bekliyorum nolur en kısa zamanda Rabbim dualarımızı kabul ederCanım üzme kendini vardır bunda da bir hayır de, hiç beklemediğin bir anda gelir belki bigün
Bat 5 ve yine test negatif. Kizlar insallah siz guzel haber alirsiniz. Benden bu aylik NEGATIF
İnşallah canım benim beklemek kadar kötüsü yok her konuda biliyorum, belki Yaradanım sana daha hayırlısını nasip edicek bu yüzden bekletiyo bilemezsin umudun hiç kırılmasınİnşallah cnm ama hep bekliyorum nolur en kısa zamanda Rabbim dualarımızı kabul eder
İnşallah cnm ya benmde imtihanım buymuş diyorum hep Rabbim ümidimi kesmesin zatn çok üzülüyorumİnşallah canım benim beklemek kadar kötüsü yok her konuda biliyorum, belki Yaradanım sana daha hayırlısını nasip edicek bu yüzden bekletiyo bilemezsin umudun hiç kırılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?