An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Tuvalete gittim adet oldum sandım kızlar ama değilmişim beyaz akıntı gelmiş çözemedim. Sanki adet olacam erkenden yoksa hamilelik belirtisi değildir bu ilk deneme olduğu için bilgi sahibi değilim fazla

Orası öylede 4 ayım kaldı ameliyattan sonra 6 ay doğal yolla olmasını beklicez dedi doktr inş olur ya bidaha tüp bebek yaptırcak psikolojim yok şuan Rabbim sabr versin :-(
İnşallah bi sonraki ay olur canım zor olsa da pozitif düşün Allahım hayırlısını nasip etsin sabrını versin inşallah

Bat 5 ve yine test negatif. Kizlar insallah siz guzel haber alirsiniz. Benden bu aylik NEGATIF

Batima 18 gun var bekle bekle gunler gecmiyor insallah bu ay tutar

Bat 5 ve yine test negatif. Kizlar insallah siz guzel haber alirsiniz. Benden bu aylik NEGATIF
Canım dediğim gibi hamile arkadaşımin da adet gününe kadar negatif çıktı adet günü pozitifi gördü. Adet gününde yap bence bi daha

Canımsın lütfen üzülme hakkında hayirlsii olsun insaALLAH onumuzdeki ay nasip eder hayırlısı ile
Amin cnm inşallah ya çok istiyorum ya iki sene oldu bide kistim tekrarlamaması için hamile kalmam lazım bidaha ameliyat olamam tekrar aynı ağrıları çekmek istemiyorum artk

İnşallah canım benim beklemek kadar kötüsü yok her konuda biliyorum, belki Yaradanım sana daha hayırlısını nasip edicek bu yüzden bekletiyo bilemezsin umudun hiç kırılmasın
İnşallah cnm ya benmde imtihanım buymuş diyorum hep Rabbim ümidimi kesmesin zatn çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…