Kıyamam sana ben ya inan duam senle ve tüm bebek isteyen kardeşlerimle birlikte. İNSALALAH RABBİM bidaha o acıları yaşatmaz sana hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder aminAmin cnm inşallah ya çok istiyorum ya iki sene oldu bide kistim tekrarlamaması için hamile kalmam lazım bidaha ameliyat olamam tekrar aynı ağrıları çekmek istemiyorum artk
Amin cnm bnm ya aklıma geldikçe ağlıyorum bazn çok ümitsiz oluyorum Rabbim ümidimi kaybetmeme izin vermesin inşBugün ilk defa göğüs uçlarında bi değişiklik hissediyorum dokununca hafif belirgin acıma hissi var.adetime 4 gün var.acaba hep mi oluyordu yoksa ben mi bu ay böyle farkettim bilemedim Allahım
İnş hamilelik belirtisidir cnm ya kasıklarında batma fln oluyomu hamileler hep öyle diyodu:)
Kıyamam sana ben ya inan duam senle ve tüm bebek isteyen kardeşlerimle birlikte. İNSALALAH RABBİM bidaha o acıları yaşatmaz sana hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder amin
Ağlama lütfen ağlama kendini rahat bırak stres olunca da olmayabiliyormus.bi zamanı var demek ki bak benim bi akrabanın 15-20 yıl sonra oldu hem de ikiz verdi Allah bir kız bir erkek, sonra bi erkek evlatları daha oldu.sansiniz yok dediydi doktor.ama hesap edilmeyen bir tek şey var. O da RABBİM yeter ki "ol" desin oluverir. Daha bizler yolun başındayız Rabbim bu yolda sabır versin hayırlısını iversinAmin cnm bnm ya aklıma geldikçe ağlıyorum bazn çok ümitsiz oluyorum Rabbim ümidimi kaybetmeme izin vermesin inş
Amin cnm Rabbim den umut kesilmez dediğin gibi dua edip istemekten vazgeçmeyelim yeterkiAğlama lütfen ağlama kendini rahat bırak stres olunca da olmayabiliyormus.bi zamanı var demek ki bak benim bi akrabanın 15-20 yıl sonra oldu hem de ikiz verdi Allah bir kız bir erkek, sonra bi erkek evlatları daha oldu.sansiniz yok dediydi doktor.ama hesap edilmeyen bir tek şey var. O da RABBİM yeter ki "ol" desin oluverir. Daha bizler yolun başındayız Rabbim bu yolda sabır versin hayırlısını iversin
Doğru dedinn :/ kız sen nasıl kalaylıyon insanlarıtomris111 caniisiii az daha sabir az daha bak çıkmaz geç döllenme filan olur üzülürüz biraz daha sabredelimmmmm kuzumm
Bugün itibariyle batıma tam on gün var .. Benimle aynı durumda olanların belirtileri neler ??Batına 10 gün kalan arkadaşlarım bekleyişi beraber yapalım mı?
Çoğumuz pek belirti yaşamadık canım senin belirtilerin var mı?Bugün itibariyle batıma tam on gün var .. Benimle aynı durumda olanların belirtileri neler ??
Ben de dün mide bulantısı oldu iki kere . Ondan önceki gün alt karında batma oldu ama bunların hepsi tevafuk oldu sanırım.. Erken belirtilerde böyle seyler var ama fazla ümitlenmek istemiyorumÇoğumuz pek belirti yaşamadık canım senin belirtilerin var mı?
Yumurtlama gününğ değerlendirebildiyseniz canım hiç belli olmaz, beraber bekleyelim adet gecikmesinde test yaparız benimde 4-5 kaldı bat a:)Ben de dün mide bulantısı oldu iki kere . Ondan önceki gün alt karında batma oldu ama bunların hepsi tevafuk oldu sanırım.. Erken belirtilerde böyle seyler var ama fazla ümitlenmek istemiyorum
Senin az kaşmıs bnm daha 19 gün var bat aYumurtlama gününğ değerlendirebildiyseniz canım hiç belli olmaz, beraber bekleyelim adet gecikmesinde test yaparız benimde 4-5 kaldı bat a:)
Zor da olsa geçiyo canım zaman biz burdayız inşaAllah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız:)Senin az kaşmıs bnm daha 19 gün var bat a
Gozun aydin canim cok sevindim. Allah saglikli bi gebelik nasip etsin sana :))Kızlaar dayanamadım test yaptım ve şoktayım Allahım inanamıyorummm bat cuma ama
Ayyyyy çok mutlu oldummmmm canımmmmKızlaar dayanamadım test yaptım ve şoktayım Allahım inanamıyorummm bat cuma ama
Çok sevindim:) Allah bize de gormeyi nasip etsinKızlaar dayanamadım test yaptım ve şoktayım Allahım inanamıyorummm bat cuma ama
Canım tebrik ederim yarın direk test yaptırKızlaar dayanamadım test yaptım ve şoktayım Allahım inanamıyorummm bat cuma ama
Ay canım benim çok ama çok teşekkürler inanamıyorum inan ki. Allahım hepinize nasip etsin inşallahhhhGozun aydin canim cok sevindim. Allah saglikli bi gebelik nasip etsin sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?