An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlaar dayanamadım test yaptım ve şoktayım Allahım inanamıyorummm bat cuma ama
Canım tebrikler Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah hiç belirtin varmıydı benimde bata 6 gün kaldı hiç belirtim yok bu aydamı olmadı acaba

Canım tebrikler Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah hiç belirtin varmıydı benimde bata 6 gün kaldı hiç belirtim yok bu aydamı olmadı acaba
Amin amin aminnnn inşallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Belirti olarak 2 gündür biraz asabileşmiştim ve akıntı vardı. Bu sabah da ani mide bulantısı ve 2 defa öğütmeyle tuvalete koştum. Kendime gelince detaylı yazıcam canlarım şuan şoktayım.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınn

Kızlar ben 6. ayımda pozitifi gördüm, annem de 6. ayında hamile kalmış :)) başlarda yumurtlama olayını çok bilmiodum tabi öyle rastgele denedik. Sonra ovu testi aldım pozitifi yakalıyodum ama hamile kalamıyodum hatta geçen ay günaşırı denedik ama yine olmadı. Son reglimde dedim test mest yapmıcam ve ovu testini bıraktım. Adetimin 4. günü çörekotu bal tarçına başladım sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yedim ama en fazla 5 gün falan yiyebildim bıraktım. Sonra afedersiniz bi gün tuvalette vajinadan sarkan upuzun bi akıntı gördüm, o gün denedik bi gün ara verdik sonraki 2 gün üst üste denedik yani toplamda 3 gün ilişki oldu ve sanırım bu sefer başardık... Allahım isteyen herkesin göbüşünü doldursun tez zamanda

Canım gögüslerinde belirtilerin nelerdi ve çörekotu bal ve tarcı ne işe yarıyor acaba

Allah hayırlı etsin tatlm gmzün aydın demekki ne yaparsak yapalım boş herseyin vakti belli...

Kizlaarrrr inanmazsınız şuan ilk kez bi belirti yaşadım sanırım yani sol kasigima öyle bi sancı girdi ki 3 4 saniye aralıklarla hiç böyle bişey yaşamamıştım ben şok ilk sancı bi attigim kahkaha ile öyle girdi ondan sonra normal otururken girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…