Canım tebrikler Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebiş nasip etsin inşallahKızlaar dayanamadım test yaptım ve şoktayım Allahım inanamıyorummm bat cuma ama
Allah razı olsun canım benimmm darısı hepinize inşallahh şoktayım ki bennnAyyyyy çok mutlu oldummmmm canımmmm
Çok teşekkürler canım inşallah doğrulanır kan testiyle Allahım hepimize nasip etsin inşallahhhCanım tebrik ederim yarın direk test yaptır
Amin. Hepimize umut oldunAy canım benim çok ama çok teşekkürler inanamıyorum inan ki. Allahım hepinize nasip etsin inşallahhhh
Gözün aydın canım.Saglıklı bi hamilelik geçir inşKızlaar dayanamadım test yaptım ve şoktayım Allahım inanamıyorummm bat cuma ama
İçini ferah tut canım inşallah doğru çıkacakÇok teşekkürler canım inşallah doğrulanır kan testiyle Allahım hepimize nasip etsin inşallahhh
Amin amin aminnnn inşallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Belirti olarak 2 gündür biraz asabileşmiştim ve akıntı vardı. Bu sabah da ani mide bulantısı ve 2 defa öğütmeyle tuvalete koştum. Kendime gelince detaylı yazıcam canlarım şuan şoktayım.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınnCanım tebrikler Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebiş nasip etsin inşallahhiç belirtin varmıydı benimde bata 6 gün kaldı hiç belirtim yok bu aydamı olmadı acaba
Canım benim amin inşallah senden de güzel haberler bekliyorumGözün aydın canım.Saglıklı bi hamilelik geçir inş
İnşallah kuzum inşallah Allah razı olsun hepinizden.İçini ferah tut canım inşallah doğru çıkacak
İnş.canım sagolasın:)Canım benim amin inşallah senden de güzel haberler bekliyorum
Ve testim erken gebelik testi değildi kuzum şu ucuzlardan 3 gün kala çıktı umudunuzu hiç yitirmeyin kendime gelince sürecimi daha detaylı yazıcam canlarAmin. Hepimize umut oldun
Padın canm ya ne 19 u 10 gün diycektm yanliş yazmişimZor da olsa geçiyo canım zaman biz burdayız inşaAllah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız:)
Benim gece 12 den sonra 3 günüm kalıyor canim :)Bugün itibariyle batıma tam on gün var .. Benimle aynı durumda olanların belirtileri neler ??
SabırsıZlıkla bekliyoruz tatlim:)Ve testim erken gebelik testi değildi kuzum şu ucuzlardan 3 gün kala çıktı umudunuzu hiç yitirmeyin kendime gelince sürecimi daha detaylı yazıcam canlar
Kızlar ben 6. ayımda pozitifi gördüm, annem de 6. ayında hamile kalmış :)) başlarda yumurtlama olayını çok bilmiodum tabi öyle rastgele denedik. Sonra ovu testi aldım pozitifi yakalıyodum ama hamile kalamıyodum hatta geçen ay günaşırı denedik ama yine olmadı. Son reglimde dedim test mest yapmıcam ve ovu testini bıraktım. Adetimin 4. günü çörekotu bal tarçına başladım sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yedim ama en fazla 5 gün falan yiyebildim bıraktım. Sonra afedersiniz bi gün tuvalette vajinadan sarkan upuzun bi akıntı gördüm, o gün denedik bi gün ara verdik sonraki 2 gün üst üste denedik yani toplamda 3 gün ilişki oldu ve sanırım bu sefer başardık... Allahım isteyen herkesin göbüşünü doldursun tez zamanda
Allah hayırlı etsin tatlm gmzün aydın demekki ne yaparsak yapalım boş herseyin vakti belli...Kızlar ben 6. ayımda pozitifi gördüm, annem de 6. ayında hamile kalmış :)) başlarda yumurtlama olayını çok bilmiodum tabi öyle rastgele denedik. Sonra ovu testi aldım pozitifi yakalıyodum ama hamile kalamıyodum hatta geçen ay günaşırı denedik ama yine olmadı. Son reglimde dedim test mest yapmıcam ve ovu testini bıraktım. Adetimin 4. günü çörekotu bal tarçına başladım sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yedim ama en fazla 5 gün falan yiyebildim bıraktım. Sonra afedersiniz bi gün tuvalette vajinadan sarkan upuzun bi akıntı gördüm, o gün denedik bi gün ara verdik sonraki 2 gün üst üste denedik yani toplamda 3 gün ilişki oldu ve sanırım bu sefer başardık... Allahım isteyen herkesin göbüşünü doldursun tez zamanda
Dayanamıyorum bacim biz nelerle uğraşıyoruz onlar ayrı alemde napimDoğru dedinn :/ kız sen nasıl kalaylıyon insanlarıhoş onlarda hakediyolar ya ne saçma sapan muhabbetler
Baya az kalmis bi belirti varmı sende canm ?Benim gece 12 den sonra 3 günüm kalıyor canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?