An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Canım gögüslerinde belirtilerin nelerdi ve çörekotu bal ve tarcı ne işe yarıyor acaba
Göğüslerim normalde adete yakın yanlardan acımaya başlar bu ay da aynısı oldu renginde ya da şeklinde henüz bi değişiklik olmadı canım. Çörekotu karışımı yumurtalıkların daha sağlıklı büyümesini sağlıomuş canım hamile kalmayı sağlıomuş, benim yumurtalıklarda sorun yoktu ama sanırım kolaylaştırdı:))

Canm belki lahkaha attgın için olmustur aniden..

anladım cnm saol ilk defa duydum benimde çok şükür sıkıntı yok bu ay ilk deneme olmazsa bende yapayım bi sağlıklı şeyler sonuçta denemekte fayda vardır :)

anladım cnm saol ilk defa duydum benimde çok şükür sıkıntı yok bu ay ilk deneme olmazsa bende yapayım bi sağlıklı şeyler sonuçta denemekte fayda vardır :)
Daha yolun başındasın sen de kuzum inşallah çok aratmadan verir Allah kucağını boş bırakmaz.. Öyle tabi şifa niyetine yedim çok şükür yaradı:)

Daha yolun başındasın sen de kuzum inşallah çok aratmadan verir Allah kucağını boş bırakmaz.. Öyle tabi şifa niyetine yedim çok şükür yaradı:)

amin cnm sende inşallah bebeğini kucagına alırsın sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Benim gögüsler bedenime ağır geliyor

Evet evet ca

Evet evet canım sol kasigima 3 4 saniye aralıklarla bi girdi nefesim kesildi hiç öyle olmamıştı İNSAALLAH bebis vardır ALLAHIMMMMM
Amiiiiiinnn canm benm bende de iki gun önce oldu dünde midem bulandı ama ümitlenmiyorum .. Takdiri ilahi ne zaman geleceği varsa o zaman gelir tamamen allaha teslim olmak gerek

Kizlar burun tikanikligi hamilelik belirtisi olabilir mi
Grip degilim ama burnum tikali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…