Hiç sorma yaaa, keşke o kadar kolay hamile kalınsada bizde hemen kalsak canımmm :))Dayanamıyorum bacim biz nelerle uğraşıyoruz onlar ayrı alemde napim
Aynen valla canım ya bir de üzülüyorum yani insanların bu tür hata yapmalarına. ALLAHİM hidayet versinHiç sorma yaaa, keşke o kadar kolay hamile kalınsada bizde hemen kalsak canımmm :))
Göğüslerim normalde adete yakın yanlardan acımaya başlar bu ay da aynısı oldu renginde ya da şeklinde henüz bi değişiklik olmadı canım. Çörekotu karışımı yumurtalıkların daha sağlıklı büyümesini sağlıomuş canım hamile kalmayı sağlıomuş, benim yumurtalıklarda sorun yoktu ama sanırım kolaylaştırdı:))Canım gögüslerinde belirtilerin nelerdi ve çörekotu bal ve tarcı ne işe yarıyor acaba
Canm belki lahkaha attgın için olmustur aniden..Kizlaarrrr inanmazsınız şuan ilk kez bi belirti yaşadım sanırım yani sol kasigima öyle bi sancı girdi ki 3 4 saniye aralıklarla hiç böyle bişey yaşamamıştım ben şok ilk sancı bi attigim kahkaha ile öyle girdi ondan sonra normal otururken girdi
Göğüslerim normalde adete yakın yanlardan acımaya başlar bu ay da aynısı oldu renginde ya da şeklinde henüz bi değişiklik olmadı canım. Çörekotu karışımı yumurtalıkların daha sağlıklı büyümesini sağlıomuş canım hamile kalmayı sağlıomuş, benim yumurtalıklarda sorun yoktu ama sanırım kolaylaştırdı:))
Amin canımm evet buna katılıyorum çok kasınca olmuyo bu klişe belki ama gerçek biraz gevşemek lazım:)Allah hayırlı etsin tatlm gmzün aydın demekki ne yaparsak yapalım boş herseyin vakti belli...
Yok ondan uzun süre sonra oldu canım bak şuan bile va r farklı bişey buCanm belki lahkaha attgın için olmustur aniden..
Daha yolun başındasın sen de kuzum inşallah çok aratmadan verir Allah kucağını boş bırakmaz.. Öyle tabi şifa niyetine yedim çok şükür yaradı:)anladım cnm saol ilk defa duydum benimde çok şükür sıkıntı yok bu ay ilk deneme olmazsa bende yapayım bi sağlıklı şeyler sonuçta denemekte fayda vardır :)
Canm alt karın kısmımı.. Böle içerden bsy batıp duruyo gibiYok ondan uzun süre sonra oldu canım bak şuan bile va r farklı bişey bu
Daha yolun başındasın sen de kuzum inşallah çok aratmadan verir Allah kucağını boş bırakmaz.. Öyle tabi şifa niyetine yedim çok şükür yaradı:)
İnşallah canım çok sağol valla bunu duymak bile tuhaf geliyo isteyen herkesin bu duyguyu yaşaması dileğiyleamin cnmsende inşallah bebeğini kucagına alırsın sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Ya benim arkadasim 8 gun kala gordu resmen pozitifi. Testler gayet de hassas nasil cikmiyor anlamiyorum. Dediginiz gibi adeti beklicem.@Askn89 a katılıyorum canım daha erken pozitif için bence en güzeli adet gecikmende gitmen şuan daha bat a 5gün var :)
Evet evet canım sol kasigima 3 4 saniye aralıklarla bi girdi nefesim kesildi hiç öyle olmamıştı İNSAALLAH bebis vardır ALLAHIMMMMMCanm alt karın kısmımı.. Böle içerden bsy batıp duruyo gibi
Amiiiiiinnn canm benm bende de iki gun önce oldu dünde midem bulandı ama ümitlenmiyorum .. Takdiri ilahi ne zaman geleceği varsa o zaman gelir tamamen allaha teslim olmak gerekEvet evet ca
Evet evet canım sol kasigima 3 4 saniye aralıklarla bi girdi nefesim kesildi hiç öyle olmamıştı İNSAALLAH bebis vardır ALLAHIMMMMM
benimde kulağım agrıyorKizlar burun tikanikligi hamilelik belirtisi olabilir mi
Grip degilim ama burnum tikali
A bende de oldu o agridan :)Ben
benimde kulağım agrıyor
Kesinn !!A bende de oldu o agridan :)
Hamileyiz demi :))))))))
Galiba herseyden nem kapar olduk :))))Kesinn !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?